Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Benimde transferim yapıldı kızlar neler yapıyorsunuz neye dikkat ediyordunuz ben çok yatamıyorum sırt üstü dümdüz hep sayıma soluma dönüyorum sıkıntı olur mu sizce

Benimde transferim yapıldı kızlar neler yapıyorsunuz neye dikkat ediyordunuz ben çok yatamıyorum sırt üstü dümdüz hep sayıma soluma dönüyorum sıkıntı olur mu sizce
Hayırlısı olsun ins güzel haber alırsın o kdr dikkat etmeme gerek yok ama benim sağa konmuştu transferden sonra sola yatirdilar sağa dönmek yasak dediler ilk defa dün gece döndüm sağa 6. Günde korkmuştum

Valla benim ne tarafta bilmiyorum ama hemşire birşey olmaz dedi sırt üstü yatamıyorum bir türlü

Yürüyüş çok önemli yarım saat uzanıyorsun kalk beş dakika ev içinde yürüyüş yap ki kan akışı olsun rahmine canım bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…