Kaçıncı gün embriyosu canım inşallah güzel sonuç alirsinKızlar benın 8.günün bugün ama hiç bişi hissetmiyorum. Test tarihin 21 mayıs
Slm arkadaşlar bende yarın 5. Gün transfer oluyorum dua edin sevgilerTransfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Gözun aydın canımKizlar bişey hissedilmiyomus zaten panik olmayın sakin düşünün bende hep belirti aradım da yok bsy şimdiye kdr şükür gördüm dün pozitif idrarda kanda verdim az önce
Sağol cnm darısı başınızaGözun aydın canım
Hayrlısı olsun insallahSlm arkadaşlar bende yarın 5. Gün transfer oluyorum dua edin sevgiler
Tebrik ederim canım cok güzel bir haber darısı başımızaKizlar bişey hissedilmiyomus zaten panik olmayın sakin düşünün bende hep belirti aradım da yok bsy şimdiye kdr şükür gördüm dün pozitif idrarda kanda verdim az önce
İnşallah kuzum amin şimdi kanda değer takip beklicez sonra kese sonra kalp atışı hep beklicez olumlu düşünmek lazım güzel olsunnnTebrik ederim canım cok güzel bir haber darısı başımıza
Kaçıncı gün yaptın transferin testİnşallah kuzum amin şimdi kanda değer takip beklicez sonra kese sonra kalp atışı hep beklicez olumlu düşünmek lazım güzel olsunnn
Kaçıncı gün yaptın transferin test
5. Günümde idrarda çıktı canım bugün 6. Günüm kan verdimKaçıncı gün yaptın transferin test
Hayırlısı olsun ins güzel haber alırsın o kdr dikkat etmeme gerek yok ama benim sağa konmuştu transferden sonra sola yatirdilar sağa dönmek yasak dediler ilk defa dün gece döndüm sağa 6. Günde korkmuştumBenimde transferim yapıldı kızlar neler yapıyorsunuz neye dikkat ediyordunuz ben çok yatamıyorum sırt üstü dümdüz hep sayıma soluma dönüyorum sıkıntı olur mu sizce
Hayırlısı olsun ins güzel haber alırsın o kdr dikkat etmeme gerek yok ama benim sağa konmuştu transferden sonra sola yatirdilar sağa dönmek yasak dediler ilk defa dün gece döndüm sağa 6. Günde korkmuştum
Takılma canım o kdr dinlen rahat hissettiği pozisyonda yat bende çok takintiliydim inan biliyorum insan yürürken bile korkuyo duscekmis gibi :)Valla benim ne tarafta bilmiyorum ama hemşire birşey olmaz dedi sırt üstü yatamıyorum bir türlü
Kaç çıktı 6. Günde5. Günümde idrarda çıktı canım bugün 6. Günüm kan verdim
Takılma canım o kdr dinlen rahat hissettiği pozisyonda yat bende çok takintiliydim inan biliyorum insan yürürken bile korkuyo duscekmis gibi :)
Daha almadım sonucu canım yazarım idrarda baya belirgin çıkıyor da ins iyi bsy cikarKaç çıktı 6. Günde
Tek embriyo yetiyor zaten bol bol dua etmek lazım tutunsunlar bize sımsıkıKesinlikle çok zor ulaştık tek embriyom başka da yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yürüyüş çok önemli yarım saat uzanıyorsun kalk beş dakika ev içinde yürüyüş yap ki kan akışı olsun rahmine canım bol su içBenimde transferim yapıldı kızlar neler yapıyorsunuz neye dikkat ediyordunuz ben çok yatamıyorum sırt üstü dümdüz hep sayıma soluma dönüyorum sıkıntı olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?