Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah. Bende pazartesi günü transfer oldum ve dualarınızı eksik etmeyin bende haftaya cumartesi günü tahlil yaptıracağım :)Transfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
İns güzel sonuç alırsın. CanımMerhaba canım hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah. Bende pazartesi günü transfer oldum ve dualarınızı eksik etmeyin bende haftaya cumartesi günü tahlil yaptıracağım :)
Bende hiç ateş olmadı canım usutmussundur belki. Estrofem progestan bebe aspirini alıyorum ben hangisi ateş yaparmış ki duymadım hicSelam kızlar, ben ayın 13 ün de transfer oldum, 3. Gün embriyosu, orta kaliteüç gündür 37 derece ateşle oturuyorum. Hemşireye sordum aldığımız ilaçtan kaynaklanıyormuş. sizde ateş yükselmesi oluyor mu? İdrar tahliline hiç bulaşmayacağım, hatta elimden gelse kan bile vermek istemiyorum tahlil gününü bekleyeceğim. bence herkes öyle yapsın. Çünkü ilk yapılan testte bile değerler, İkinci ve üçüncü teste göre düşük çıkıyor. O yüzden idrarda negatif görüp kendinizi paralamayın. Allah dilerse olur, inşallah dilemiştir. Hakkımızda hayırlısı.
Crinone jel kullanıyorum, üzerinizde kırgınlık yoksa problem yok dedi, olması normalmiş. Acaba dedim benim gibi olan var mı. Sanırım sizin bebeğiniz geliyor. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı hepimizin başına.Bende hiç ateş olmadı canım usutmussundur belki. Estrofem progestan bebe aspirini alıyorum ben hangisi ateş yaparmış ki duymadım hic
Yüksek demekki cabuk tutunmus sanaDaha almadım sonucu canım yazarım idrarda baya belirgin çıkıyor da ins iyi bsy cikar
Crinone bende kullanıyorum progestan iceriyo ya sanmam o yapsın dikkat et kendine hasta olma canım. İnşallah bakalım güzel gider benimki de darısı başınaCrinone jel kullanıyorum, üzerinizde kırgınlık yoksa problem yok dedi, olması normalmiş. Acaba dedim benim gibi olan var mı. Sanırım sizin bebeğiniz geliyor. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı hepimizin başına.
Dondurulmuş embriyolar yüksek çıkıyormuş diye duydum zaten tek embriyo transfer edildi inşallah sıkı tutunsun da canimYüksek demekki cabuk tutunmus sana
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinCrinone bende kullanıyorum progestan iceriyo ya sanmam o yapsın dikkat et kendine hasta olma canım. İnşallah bakalım güzel gider benimki de darısı başına
İlk denememi? Kalitesi nasıldı cnm inşDondurulmuş embriyolar yüksek çıkıyormuş diye duydum zaten tek embriyo transfer edildi inşallah sıkı tutunsun da canim
Evet ilk denemem şükür a kalite 4 tane daha var dondurulmuş saklancak onlarda ne olur ne olmazİlk denememi? Kalitesi nasıldı cnm inş
inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız canım. Bu konuda deneyimi olanlar benimle bilgi paylaşabilir mi?İns güzel sonuç alırsın. Canım
Benımde 7 tane war donmus olmazsa onlarla devam edicem napalım.. sizin problem neydiEvet ilk denemem şükür a kalite 4 tane daha var dondurulmuş saklancak onlarda ne olur ne olmaz
Normal vücüt ısısı 36-37,5 arası. 37 derece ateş değil ki hemşire sana bunu izah etmedi mi? Yada sen araştırmadın mı? Kısmet olursa anne olcaksın bebeğin derecesinde 37 görünce paniğe mi kapılacaksın? Aldığın ilaçlarda östrojen ve progesteron hormonu var ve bunlar vücut ısısında 1 er derece oynama yapabilir. Bu yüzden Yumurtalama takibini kadınlar en kaba haliyle ateş takibinden anlarlar. Yağmurdan nem kapma rahat olSelam kızlar, ben ayın 13 ün de transfer oldum, 3. Gün embriyosu, orta kaliteüç gündür 37 derece ateşle oturuyorum. Hemşireye sordum aldığımız ilaçtan kaynaklanıyormuş. sizde ateş yükselmesi oluyor mu? İdrar tahliline hiç bulaşmayacağım, hatta elimden gelse kan bile vermek istemiyorum tahlil gününü bekleyeceğim. bence herkes öyle yapsın. Çünkü ilk yapılan testte bile değerler, İkinci ve üçüncü teste göre düşük çıkıyor. O yüzden idrarda negatif görüp kendinizi paralamayın. Allah dilerse olur, inşallah dilemiştir. Hakkımızda hayırlısı.
Bneim 13 yaşında bir evladım var zaten 38 den yukarıya çıkmadıkça panik yapmamayı zaten biliyorum. Fakat bu benim ikinci tüp bebek denemem. ilkinde böyle bir şey yaşanmadı, üstelik etrafımdaki tüp bebek yaptıranlarda da şahit olmadım. Normalde 35 gibi seyreden bir ateşin 37 olup, el, ayak içi, kulak yanması gibi belirtilerle birleşince insanda şüphe uyandırıyor. Üstelik önceki ilaçların yapmadığı ateşi hadi diyelim ki crinone jel yaptı, o ilaca yumurta toplamadan sonra başlanmıştı. O zaman olmayan ateş transferin 3. Günü başlayınca insan bilemiyor haliyle. Selametle.Normal vücüt ısısı 36-37,5 arası. 37 derece ateş değil ki hemşire sana bunu izah etmedi mi? Yada sen araştırmadın mı? Kısmet olursa anne olcaksın bebeğin derecesinde 37 görünce paniğe mi kapılacaksın? Aldığın ilaçlarda östrojen ve progesteron hormonu var ve bunlar vücut ısısında 1 er derece oynama yapabilir. Bu yüzden Yumurtalama takibini kadınlar en kaba haliyle ateş takibinden anlarlar. Yağmurdan nem kapma rahat ol
Bagısıklıgı baskılayan ilaçtan werdilermi sizeBneim 13 yaşında bir evladım var zaten 38 den yukarıya çıkmadıkça panik yapmamayı zaten biliyorum. Fakat bu benim ikinci tüp bebek denemem. ilkinde böyle bir şey yaşanmadı, üstelik etrafımdaki tüp bebek yaptıranlarda da şahit olmadım. Normalde 35 gibi seyreden bir ateşin 37 olup, el, ayak içi, kulak yanması gibi belirtilerle birleşince insanda şüphe uyandırıyor. Üstelik önceki ilaçların yapmadığı ateşi hadi diyelim ki crinone jel yaptı, o ilaca yumurta toplamadan sonra başlanmıştı. O zaman olmayan ateş transferin 3. Günü başlayınca insan bilemiyor haliyle. Selametle.
Oda yapabilio ateş bana yaptıBagısıklıgı baskılayan ilaçtan werdilermi size
Slm arkadaşlar bende yarın 5. Gün transfer oluyorum dua edin sevgiler
Aminn canımHayrlısı olsun insallah
Eşimin sayı düşüktü rapor çıkartmıştır biz. Donmuslar iyi oluyor valla hem tutma olasılığı daha yuksekBenımde 7 tane war donmus olmazsa onlarla devam edicem napalım.. sizin problem neydi
Yok sadece jeli kullanıyorum folikasitle beraber.Bagısıklıgı baskılayan ilaçtan werdilermi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?