- 13 Ağustos 2023
- 308
- 161
- 33
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Herkes öyle söylüyor ama işte şimdiye kadar bütün çabam olmayınca ve bugün yine o his içime düşünce iyice kendimde saldım olmadığına karar kıldımBu süreçte yakın zamanda bir arkadaşım hiçbir belirti yaşamadı ve şuan hamile bence kendinizi şimdiden üzmeyin
Gerçekten insan bu süreçte kafaya çok takıyor canım bn biraz dizi filan izledim 3sezon dizi izlemişim düşünHerkes öyle söylüyor ama işte şimdiye kadar bütün çabam olmayınca ve bugün yine o his içime düşünce iyice kendimde saldım olmadığına karar kıldım
Gerçekten insan bu süreçte kafaya çok takıyor canım bn biraz dizi filan izledim 3sezon dizi izlemişim düşünoyala kendini bi şeylerle
Çoooook sevindimm çooookCanım kızlar, Hanımlarburaya bugün sonucumu yazacağıma söz vermiştim 35smyrna35 hatırlar Şükür ki ilk beta değerim 553 geldi, bakalım inşallah güzelce artar. Dileyen, dua eden, umut eden herkes için en güzeli en hayırlısı nasip olsun, ben hep böyle dua ettim gönlümüzce olması dileğiyle
İnşallah inşallahÇoooook sevindimm çooook
Benimde yarınn inşallaaah senin gibi güzellliklerlee yazarımmm buraya
Haha ben de 2 sezon bitirdim white lotus
Umutsuz ev kadınlarını izlememiştim onu izliyorum bendeHaha ben de 2 sezon bitirdim white lotus
Hayırlı olsun inşallah kucagınızada alım kaçıncı gün test yaptınız iki emriyo muCanım kızlar, Hanımlarburaya bugün sonucumu yazacağıma söz vermiştim 35smyrna35 hatırlar Şükür ki ilk beta değerim 553 geldi, bakalım inşallah güzelce artar. Dileyen, dua eden, umut eden herkes için en güzeli en hayırlısı nasip olsun, ben hep böyle dua ettim gönlümüzce olması dileğiyle
Yaprak dökümü favorim benimde bende onu izliyorumHaha ben de 2 sezon bitirdim white lotus
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun inşallah kucagınızada alım kaçıncı gün test yaptınız iki emriyo mu
Akması çok normal. Çok hoş olmuyor ama yapacak bir şey de yok maalesef. Dış kabuğunu kendi atıyormuş böylelikle.Ben bu fitili ileri sokamıyorum oda ister istemez çamaşırıma da akıyor sizin de oluyor mu çok mu uçta kalıyor benimki acaba
Evet, ilk zamanlar baya ileri itebiliyordum şimdi olmuyoAkması çok normal. Çok hoş olmuyor ama yapacak bir şey de yok maalesef. Dış kabuğunu kendi atıyormuş böylelikle.
Azıcık zorla kendini benimde çok zor itiliyor ama itebildiğim kadar itiyorum diğer türlü dediğiniz gibi akma oluyorEvet, ilk zamanlar baya ileri itebiliyordum şimdi olmuyo
Bende asla yapmadım 12 günden önce idrar - kan testi doktorum sakın yapma dediTeşekkür ederim.hepimiz inşallah 12. Günden önce idrar testi de kan testi de yapmadım hiç. Doktorum tembihlemişti açıkçası :) tek embriyo.
Squid game i de tavsiye ederim bol gerilimli ama çok güzelHaha ben de 2 sezon bitirdim white lotus
Hayırlı olsun sağlıklıca devam etsin inşallahCanım kızlar, Hanımlarburaya bugün sonucumu yazacağıma söz vermiştim 35smyrna35 hatırlar Şükür ki ilk beta değerim 553 geldi, bakalım inşallah güzelce artar. Dileyen, dua eden, umut eden herkes için en güzeli en hayırlısı nasip olsun, ben hep böyle dua ettim gönlümüzce olması dileğiyle
Ayy onu da izleyemedim cok guzelmisss ama gerilim degil de eglenceli seyler izlemek istiyorumm . Prens izledim cok eglenceliydi, son bolum kaldi onun da. Simdi sex and the city yeni bolumler var onu mu izlesem diyorum bakalimSquid game i de tavsiye ederim bol gerilimli ama çok güzel
Benim de öyle ama sürekli de yatamıyorum işteAzıcık zorla kendini benimde çok zor itiliyor ama itebildiğim kadar itiyorum diğer türlü dediğiniz gibi akma oluyor
Birde yarım saat muhakkak yat
Ben yatmayınca olduğu gibi geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?