Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Herkes öyle söylüyor ama işte şimdiye kadar bütün çabam olmayınca ve bugün yine o his içime düşünce iyice kendimde saldım olmadığına karar kıldım
Gerçekten insan bu süreçte kafaya çok takıyor canım bn biraz dizi filan izledim 3sezon dizi izlemişim düşün oyala kendini bi şeylerle

Canım kızlar, Hanımlar buraya bugün sonucumu yazacağıma söz vermiştim 35smyrna35 hatırlar Şükür ki ilk beta değerim 553 geldi, bakalım inşallah güzelce artar. Dileyen, dua eden, umut eden herkes için en güzeli en hayırlısı nasip olsun, ben hep böyle dua ettim gönlümüzce olması dileğiyle

Çoooook sevindimm çooook
Benimde yarınn inşallaaah senin gibi güzellliklerlee yazarımmm buraya

Hayırlı olsun inşallah kucagınızada alım kaçıncı gün test yaptınız iki emriyo mu

Ben bu fitili ileri sokamıyorum oda ister istemez çamaşırıma da akıyor sizin de oluyor mu çok mu uçta kalıyor benimki acaba

Teşekkür ederim. hepimiz inşallah 12. Günden önce idrar testi de kan testi de yapmadım hiç. Doktorum tembihlemişti açıkçası :) tek embriyo.
Bende asla yapmadım 12 günden önce idrar - kan testi doktorum sakın yapma dedi
İnşallah yarın güzel sonuçlarla dönerim evime
Artık Hamilesin bana dua eder misin

Hayırlı olsun sağlıklıca devam etsin inşallah bnm lekelenmem gelince 8.günde dün bakılsın dedi bnm doktor 81çıktı yarın bir daha baktrcm

Squid game i de tavsiye ederim bol gerilimli ama çok güzel
Ayy onu da izleyemedim cok guzelmisss ama gerilim degil de eglenceli seyler izlemek istiyorumm . Prens izledim cok eglenceliydi, son bolum kaldi onun da. Simdi sex and the city yeni bolumler var onu mu izlesem diyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…