- 16 Ekim 2024
- 1.428
- 999
- 38
- 35
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Canım transferden sonra da devam ediyorsun değil mi fiyatı ne kadar bnm ilaç 15günlük ve 1200tlKızlar cidden vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben uzun zamandır (transfer öncedende) matarex kullanıyorum
İçinde balık yağı kapsülü ve multivitamin - multiminarel içeren takviye edici gıda olarak verdi doktorum
Sizler ne durumdasınız?
Canım transferden sonra da devam ediyorsun değil mi fiyatı ne kadar bnm ilaç 15günlük ve 1200tl
Hemen hemen aynı demekki tekrar baktım da 60kapsül var sabah ayrı akşam için ayrı içiliyor yani 1aylık benimki de premama aylardır kullanıyorum inşallah faydası olurTabi tabi nisandan beri içiyorum.
Benim 1 aylık sanırım 1600 gibi bişeydi️
Ben kendisini kullanmayı hiç sevmiyorum ama umarım işe yarıyodurHemen hemen aynı demekki tekrar baktım da 60kapsül var sabah ayrı akşam için ayrı içiliyor yani 1aylık benimki de premama aylardır kullanıyorum inşallah faydası olur
Bnm de yaa balık yağı kapsülü var akşam kullanılan yemekten hemen sonra kullanılıyor bildiğin balık yemişim gibi kötü kokuyor içtikten sonra banaBen kendisini kullanmayı hiç sevmiyorum ama umarım işe yarıyodur
Kahverengi olan çok kötü kokuyo :)
Senin transferin ne zaman
Evet neyse işe yarasınlarda çekerizBnm de yaa balık yağı kapsülü var akşam kullanılan yemekten hemen sonra kullanılıyor bildiğin balık yemişim gibi kötü kokuyor içtikten sonra banabn 12sinde transfer oldum canım beklemelerdeyim
Yarın dahiliyeye randevum var değerlerime baktırmam lazım ona bakılmışken beta veririmEvet neyse işe yarasınlarda çekeriz
Benim salı sizin perşembe
Güzel haberlerimizi birbirimize veririz inşallah
Canım bugün 8.günüm lekelenmem oldu bn çok korktum doktorum beta istedi 81 pozitifim şükür darısı sizlere olsun bnmki de sağlıkla ilerlesin inşallahHayırlı haberlerin olsun inş
Cokk sevındım ınşallah artışıda bol bol olurCanım bugün 8.günüm lekelenmem oldu bn çok korktum doktorum beta istedi 81 pozitifim şükür darısı sizlere olsun bnmki de sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canımCokk sevındım ınşallah artışıda bol bol olur
Sanmıyorum çoğu insan iş hayatına da donuyorKızlar merhaba benim çarşamba transfer olmuştum ilk 2 gun çok dikkat ettim evden dışarı çıkmadım ama 2 gündür çarşıya falan çıkıyorum 2 3 saat işlerim oluyordu yürüdüm falan bişey olmaz demi o kadar ayakta durup hareket etmekten
Çok mutlu oldum benim daha transfer sonrası 4. Günüm inşallah benim de pozitif olurCanım bugün 8.günüm lekelenmem oldu bn çok korktum doktorum beta istedi 81 pozitifim şükür darısı sizlere olsun bnmki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Bi ağrım sızım yoktu sadece bi akşam üstü batar gibi bişey battı kasığıma başka da bişey yok zaten sadece sıkıntı olur mu diye merak ettimSanmıyorum çoğu insan iş hayatına da donuyor
Tedirginligin coksa doktorunla gorus fakat kan dolasimi icin yuruyusler vs oneriliyor:)
Çok teşekkürler canım inşallah sizlere de duacıyım Allahım emekleriniz karşılığını hayırla ve kolaylıkla versin inşallahÇok mutlu oldum benim daha transfer sonrası 4. Günüm inşallah benim de pozitif olur
Amin inşallah hiç 8. Güne kadar belirtiniz var mıydı benim hiç yok ve bu beni korkutuyor göğüslerimde ki dolgunluk bile iniyor gibi geldi bugün ve afedersiniz ama benim adet olacağım zaman cinsel isteğim artık kaç gündür öyle bişey yoktu ama bugün o his içime gelince dedim ki kesin tutmadı adet olcam yine baya modum düştü bugünÇok teşekkürler canım inşallah sizlere de duacıyım Allahım emekleriniz karşılığını hayırla ve kolaylıkla versin inşallah
Bnm 3.4 . Gün kasık ve belim hissedilir ağrıdı ama belirti mi ilaçlardan mı bilemiyorum göğsümde hala öyle bi dolgunluk yok bir dokunduğumda yanlardan ağrıyor hiç belirti aramayın birçoğu ilaçlardan oluyor bugün 8.gün leke geldi akıntı içinde kıl gibi kan görüntüsü pembemsi peçeye gelen ama çok korktum öylece test yapmamı istedi doktorumAmin inşallah hiç 8. Güne kadar belirtiniz var mıydı benim hiç yok ve bu beni korkutuyor göğüslerimde ki dolgunluk bile iniyor gibi geldi bugün ve afedersiniz ama benim adet olacağım zaman cinsel isteğim artık kaç gündür öyle bişey yoktu ama bugün o his içime gelince dedim ki kesin tutmadı adet olcam yine baya modum düştü bugün
Dediğim gibi bende hiç bi his olmayınca insan şüpheye düşüyorBnm 3.4 . Gün kasık ve belim hissedilir ağrıdı ama belirti mi ilaçlardan mı bilemiyorum göğsümde hala öyle bi dolgunluk yok bir dokunduğumda yanlardan ağrıyor hiç belirti aramayın birçoğu ilaçlardan oluyor bugün 8.gün leke geldi akıntı içinde kıl gibi kan görüntüsü pembemsi peçeye gelen ama çok korktum öylece test yapmamı istedi doktorum
Bu süreçte yakın zamanda bir arkadaşım hiçbir belirti yaşamadı ve şuan hamile bence kendinizi şimdiden üzmeyinDediğim gibi bende hiç bi his olmayınca insan şüpheye düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?