Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Canım transferden sonra da devam ediyorsun değil mi fiyatı ne kadar bnm ilaç 15günlük ve 1200tl

Hemen hemen aynı demekki tekrar baktım da 60kapsül var sabah ayrı akşam için ayrı içiliyor yani 1aylık benimki de premama aylardır kullanıyorum inşallah faydası olur
Ben kendisini kullanmayı hiç sevmiyorum ama umarım işe yarıyodur
Kahverengi olan çok kötü kokuyo :)
Senin transferin ne zaman

Ben kendisini kullanmayı hiç sevmiyorum ama umarım işe yarıyodur
Kahverengi olan çok kötü kokuyo :)
Senin transferin ne zaman
Bnm de yaa balık yağı kapsülü var akşam kullanılan yemekten hemen sonra kullanılıyor bildiğin balık yemişim gibi kötü kokuyor içtikten sonra bana bn 12sinde transfer oldum canım beklemelerdeyim

Bnm de yaa balık yağı kapsülü var akşam kullanılan yemekten hemen sonra kullanılıyor bildiğin balık yemişim gibi kötü kokuyor içtikten sonra bana bn 12sinde transfer oldum canım beklemelerdeyim
Evet neyse işe yarasınlarda çekeriz
Benim salı sizin perşembe
Güzel haberlerimizi birbirimize veririz inşallah

Kızlar merhaba benim çarşamba transfer olmuştum ilk 2 gun çok dikkat ettim evden dışarı çıkmadım ama 2 gündür çarşıya falan çıkıyorum 2 3 saat işlerim oluyordu yürüdüm falan bişey olmaz demi o kadar ayakta durup hareket etmekten

Sanmıyorum çoğu insan iş hayatına da donuyor
Tedirginligin coksa doktorunla gorus fakat kan dolasimi icin yuruyusler vs oneriliyor:)

Sanmıyorum çoğu insan iş hayatına da donuyor
Tedirginligin coksa doktorunla gorus fakat kan dolasimi icin yuruyusler vs oneriliyor:)
Bi ağrım sızım yoktu sadece bi akşam üstü batar gibi bişey battı kasığıma başka da bişey yok zaten sadece sıkıntı olur mu diye merak ettim

Çok teşekkürler canım inşallah sizlere de duacıyım Allahım emekleriniz karşılığını hayırla ve kolaylıkla versin inşallah
Amin inşallah hiç 8. Güne kadar belirtiniz var mıydı benim hiç yok ve bu beni korkutuyor göğüslerimde ki dolgunluk bile iniyor gibi geldi bugün ve afedersiniz ama benim adet olacağım zaman cinsel isteğim artık kaç gündür öyle bişey yoktu ama bugün o his içime gelince dedim ki kesin tutmadı adet olcam yine baya modum düştü bugün

Bnm 3.4 . Gün kasık ve belim hissedilir ağrıdı ama belirti mi ilaçlardan mı bilemiyorum göğsümde hala öyle bi dolgunluk yok bir dokunduğumda yanlardan ağrıyor hiç belirti aramayın birçoğu ilaçlardan oluyor bugün 8.gün leke geldi akıntı içinde kıl gibi kan görüntüsü pembemsi peçeye gelen ama çok korktum öylece test yapmamı istedi doktorum

Dediğim gibi bende hiç bi his olmayınca insan şüpheye düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…