- 4 Mart 2025
- 643
- 348
- 18
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Teşekkür ederiz canım hayırlı mutlu haberler almak nasip olsun hepimize inşallah .Öyle haklısın ki
Belirti konusunda çok araştırma yaptım
Google, yapay zeka, kadınlar kulübü
Öğrendiğim tek şey belirti hiç olmayabilir ve belirtisiz pozitif gören çok kişinin olması
Buarada bu vajina ve fitil ile ilgili sordum kızlar doktorumun cevabı;
çok fazla hormon yüklendiği için daralma olması çok normal ama yanma vs olursa idrar yolu enfeksiyonu şüpheleri olabilirmiş. Fitili yaparken eldiven kullanmamı ve enfeksiyon riskini kaldırmamı söyledi
Bilginiz olsun
Ill transferimden kizim sukurler olsun suan 3 yasinda ve hic lekelenmem ve belirtim yoktuİnşallah keşke öyle olsa ama dediğim gibi bende hiç bişey yok lekelenme bile olmadı bende sizde oldu mu
Ne bileyim ilk transferim ya bilgisiz olduğum için genelde okuduğum yorumlarda lekelenme görmüş herkesBu kadar progestan takviyesine lekelenme olmayabilir zaten siz neden takıldınız bu lekelenmeye çok az kadında lekelenme olur. Benim Bel ağrım var göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı o kadar bunların hepsi ilaç etkiside olabilir inşallah değildir . Kabız da olmadım ben mesela tam tersi hatta
İnşallah benim de tutunurIll transferimden kizim sukurler olsun suan 3 yasinda ve hic lekelenmem ve belirtim yoktu
Herkes aynı değildir İlk transferimde pozitif olduğunda bn de lekelenme filan yaşamamıştımNe bileyim ilk transferim ya bilgisiz olduğum için genelde okuduğum yorumlarda lekelenme görmüş herkes
Umarım dediğiniz gibi olur benim de peki takviye olarak ne almıştınız ilaçlar dışında ben günlük meyve yemeye kabak çekirdeği havuç ve nar suyu içmeye dikkat ediyorum bunları duymuştumHerkes aynı değildir İlk transferimde pozitif olduğunda bn de lekelenme filan yaşamamıştım
Bnm ilk transfer kürtajla sonuçlandı ondan beri premama kullanıyorum sabah ayrı akşam için balık yağı kapsülü var içinde doktorum içeriği güzel devam edebilirsin dedi ekstra kabak çekirdeği yiyorum Kaysı filan biraz da olsa taze meyve bir de 4litre su içiyorum çünkü kullandığım ilaç epey fazla 12sinde transfer oldum bu aradaUmarım dediğiniz gibi olur benim de peki takviye olarak ne almıştınız ilaçlar dışında ben günlük meyve yemeye kabak çekirdeği havuç ve nar suyu içmeye dikkat ediyorum bunları duymuştum
Ben transferden 1 2 ay önce innate (omega3), folik asit , selenyum , Koenzim q10 kullandım bu ların hepsinin rahme de etkisi var. Transfer olduğumdan sonra sadece innate, folik asit devam ediyorum ben hiç deniz ürünü yiyemediğim için omega3 ü yüksek doz alıyorum.Kızlar cidden vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben uzun zamandır (transfer öncedende) matarex kullanıyorum
İçinde balık yağı kapsülü ve multivitamin - multiminarel içeren takviye edici gıda olarak verdi doktorum
Sizler ne durumdasınız?
Bu çok doğru bir cümle. O yüzden kimseye testi önermiyorum.Yanlış sonuçlarla gerçek sonucun kaderini değiştirme dedi haklıda
Canim omega 3 u ozellille yuksek dozd dha iceren balik yagi seklinde kullaniyorum toplam orani 1000Kızlar cidden vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben uzun zamandır (transfer öncedende) matarex kullanıyorum
İçinde balık yağı kapsülü ve multivitamin - multiminarel içeren takviye edici gıda olarak verdi doktorum
Sizler ne durumdasınız?
Ayyy umutlandirmak istemem ama ayni sey bende de vardi ve cok garibime gitmeye baslamisti chat gpd sordugumda da gebelik olustugunda vajina kismi siser ve kapanir demisti ben pozitif haberi aldim hala daha fitil koyarken zorlaniyorum8 saatte bir ben 3 kere kullanıyorum
Herkesin ilacı ne kadar farklı aslında
fitilde de korkuyorum ben
Sanki vajina içim daraldı gibi artık zorlanıyorum atmakta
Sizde oldu mu böyle?
Dur umutlanmıyorumAyyy umutlandirmak istemem ama ayni sey bende de vardi ve cok garibime gitmeye baslamisti chat gpd sordugumda da gebelik olustugunda vajina kismi siser ve kapanir demisti ben pozitif haberi aldim hala daha fitil koyarken zorlaniyorum
Cem Hocam böyle güzel cümlelerle zaten hem umutlandırıyor hem kızıyor hem %65 diye diye yedi bitirdi beniBu çok doğru bir cümle. O yüzden kimseye testi önermiyorum.
Ben.cok iyi anladim hatta bana da direk oyle geldi ilk farkettigimde dedimDur umutlanmıyorum
Ama innşallahh eğer öyleyse daha da daralabilir sıkıntı yok
Benimki kapanmadı ama şişti etler var sanki çokça bu nasıl bi anlatımsa artık anlayın
Ayy inşallah gebeliktendir diyorum o haldeBen.cok iyi anladim hatta bana da direk oyle geldi ilk farkettigimde dedimki bu ne ya boyle et mi bu nerden cikti falan progestrondan mi bilemiyorum tabi ama chat gpd boyle soylemisti
Sizinle aynı gün transfer oldum. Yarın 10 gün siz kan tahlilinizi ne zaman vereceksinizAyy inşallah gebeliktendir diyorum o halde
22 sinde benim test günümSizinle aynı gün transfer oldum. Yarın 10 gün siz kan tahlilinizi ne zaman vereceksiniz
Insallahh mutlu haberini alalimmAyy inşallah gebeliktendir diyorum o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?