Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Teşekkür ederiz canım hayırlı mutlu haberler almak nasip olsun hepimize inşallah .

Ne bileyim ilk transferim ya bilgisiz olduğum için genelde okuduğum yorumlarda lekelenme görmüş herkes

Umarım dediğiniz gibi olur benim de peki takviye olarak ne almıştınız ilaçlar dışında ben günlük meyve yemeye kabak çekirdeği havuç ve nar suyu içmeye dikkat ediyorum bunları duymuştum
Bnm ilk transfer kürtajla sonuçlandı ondan beri premama kullanıyorum sabah ayrı akşam için balık yağı kapsülü var içinde doktorum içeriği güzel devam edebilirsin dedi ekstra kabak çekirdeği yiyorum Kaysı filan biraz da olsa taze meyve bir de 4litre su içiyorum çünkü kullandığım ilaç epey fazla 12sinde transfer oldum bu arada

Kızlar cidden vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben uzun zamandır (transfer öncedende) matarex kullanıyorum
İçinde balık yağı kapsülü ve multivitamin - multiminarel içeren takviye edici gıda olarak verdi doktorum
Sizler ne durumdasınız?

Ben transferden 1 2 ay önce innate (omega3), folik asit , selenyum , Koenzim q10 kullandım bu ların hepsinin rahme de etkisi var. Transfer olduğumdan sonra sadece innate, folik asit devam ediyorum ben hiç deniz ürünü yiyemediğim için omega3 ü yüksek doz alıyorum.

Ben Elanatal-1 (multivitamin) ve Omepa (Balık yağı+coenzym Q10) kullanıyorum uzun zamandır kızlar. Memnunum.

Canim omega 3 u ozellille yuksek dozd dha iceren balik yagi seklinde kullaniyorum toplam orani 1000
Mg..
Ubliniwol formda q10
folik asit aliyorum ama methofolat formunda sentetik olarak degil bir de icinde iyot vit a demir vs complex hamilelere ozel olan takviye aliyorum

8 saatte bir ben 3 kere kullanıyorum
Herkesin ilacı ne kadar farklı aslında
fitilde de korkuyorum ben
Sanki vajina içim daraldı gibi artık zorlanıyorum atmakta
Sizde oldu mu böyle?
Ayyy umutlandirmak istemem ama ayni sey bende de vardi ve cok garibime gitmeye baslamisti chat gpd sordugumda da gebelik olustugunda vajina kismi siser ve kapanir demisti ben pozitif haberi aldim hala daha fitil koyarken zorlaniyorum

Ayyy umutlandirmak istemem ama ayni sey bende de vardi ve cok garibime gitmeye baslamisti chat gpd sordugumda da gebelik olustugunda vajina kismi siser ve kapanir demisti ben pozitif haberi aldim hala daha fitil koyarken zorlaniyorum
Dur umutlanmıyorum
Ama innşallahh eğer öyleyse daha da daralabilir sıkıntı yok
Benimki kapanmadı ama şişti etler var sanki çokça bu nasıl bi anlatımsa artık anlayın

Dur umutlanmıyorum
Ama innşallahh eğer öyleyse daha da daralabilir sıkıntı yok
Benimki kapanmadı ama şişti etler var sanki çokça bu nasıl bi anlatımsa artık anlayın
Ben.cok iyi anladim hatta bana da direk oyle geldi ilk farkettigimde dedim ki bu ne ya boyle et mi bu nerden cikti falan progestrondan mi bilemiyorum tabi ama chat gpd boyle soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…