- 13 Ağustos 2023
- 308
- 162
- 33
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
İnşallah pozitifi görürüzBenimdeeeee 28 i
Tabi Allah’ın izniyle öyledir sen merak etme güzel haberlerini bekliyor olacağımHiç bişey hissetmiyorum dün daha hareketliydi bedenim yaa böyle bi ağırlık var karnımda heralde iğneler yüzünden. O küçük akıntıyı pozitife mi yoralım yani
Benimdeeeee 28 i
28 Temmuzda buralar şenlensin kızlarrrrrrr hadiii inşallaaaaah28 Temmuz
İnan benimde olmadı ama pozitifi gördüm lütfen umudunuzu kaybetmeyinKızlar benim 4. günüm bende hiçbişi yok galiba yaaEnerjim de düştü bugün birşey yapasım gelmiyor hiç, belirsizlikte umut var tabi bir yandan ama artık belirsizlikten de yoruldum
Ayyyy benim bugün 9. Günüm 0 belirti kızlar. Dün test yaptım negatifti tabi. Yarın sabah kan vericem. Normalde 28 ydi benim de. Vereyim mi dedim hemşirem ver madem dediBenimdeeeee 28 i
En büyük belirti yerlesme kanaması değil. Herkes de belirti olmaz. Hiçbir belirtim yok. Ama pozitif. Daha çocuk büyümeden belirti aramayın lütfen.Ayyyy benim bugün 9. Günüm 0 belirti kızlar. Dün test yaptım negatifti tabi. Yarın sabah kan vericem. Normalde 28 ydi benim de. Vereyim mi dedim hemşirem ver madem dediama dünkü negatiften sonra hiç umudum yok. Ara ara kasık ağrım oluyordu. Fitilli bir lekelenmem bile oldu ama tüm bunlara rağmen yine negatif alıcam galiba hani en büyük belirti yerleşme kanamasıydı
Biiirden karamsarlığaaa düştümmm sen öyle söyleyinceAyyyy benim bugün 9. Günüm 0 belirti kızlar. Dün test yaptım negatifti tabi. Yarın sabah kan vericem. Normalde 28 ydi benim de. Vereyim mi dedim hemşirem ver madem dediama dünkü negatiften sonra hiç umudum yok. Ara ara kasık ağrım oluyordu. Fitilli bir lekelenmem bile oldu ama tüm bunlara rağmen yine negatif alıcam galiba hani en büyük belirti yerleşme kanamasıydı
O kadar haklısın ki oyalamaya da çalışıyorum aslında ama bazen düşünceler baskın geliyor işte, sen pozitifi paylaştığında da işte olabiliyor demek ki diye düşünmüştüm zaten ama işte arada birinin beni sarsıp kendine gel demesi mi gerekiyor ne bilimİnan benimde olmadı ama pozitifi gördüm lütfen umudunuzu kaybetmeyin
Düşünmemeye çalışın
Oyalayın kendinizi bişeylerle
Yaa moral oluyorsunuz bana belirtisiz hamilelerEn büyük belirti yerlesme kanaması değil. Herkes de belirti olmaz. Hiçbir belirtim yok. Ama pozitif. Daha çocuk büyümeden belirti aramayın lütfen.
Bende kokulara hassasiyet başladı. Ve akşam yemekleri mideme oturuyor çok az yememe rağmen. Ben hatta kendime kızıyordum bu kdr erken başlamaz diye ama yok başladıKızlar, mide bulantısı başlayan oldu mu aranızda yahu?Vallahi ne olduruyor ne öldürüyor öyle bir şey özellikle bir şeyler yedikten sonra niyeyse ortaya çıkmaya başladı. Şükür tabii bunlara hep
Kendine geel biminiO kadar haklısın ki oyalamaya da çalışıyorum aslında ama bazen düşünceler baskın geliyor işte, sen pozitifi paylaştığında da işte olabiliyor demek ki diye düşünmüştüm zaten ama işte arada birinin beni sarsıp kendine gel demesi mi gerekiyor ne bilim
Bende aynı senin gibiydim ilk tüp bebek denememdi zerre heyecanım yoktu sanki duygularım alınmış gibiydi ..birde şansız biri olduğum için zaten tutmayacak kafasındaydm biliyorum falan diyodum ama bir mucize oldu tuttu.. bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim inşallah güzellikler sizi bulur çok güzel ilerler herşey bebeğini kucağına alırsın dua ediyorum bu uğurda savaşan herkeseKızlar merhaba
10 Temmuz’da transfer oldum. Şu an tam 2. gündeyim ve duygular karmakarışık.
İlk tüp bebek, ilk transfer… Hem çok umutluyum hem de “neden hiçbir şey hissetmiyorum?” diye kendi kendimi sorguluyorum.
Bolca yatıyorum, minik yürüyüşler yapıyorum. Ama içimde fırtınalar yok sanki, her şey çok sakin.
Bu sessizlik bazen huzur gibi geliyor, bazen de “acaba olmadı mı?” diye düşündürüyor
Biliyorum belirtiler bu kadar erken başlamaz ama insan yine de bir şey hissetmek istiyor…
Umarım minik mucizem sımsıkı tutunmuştur
Aynı gün ya da bu haftalarda transfer olan var mı? İlk günleriniz nasıl geçiyor?
Hiç birşey hissetmemem normal mi kızlar?
HahshjsKendine geel bimini
Canım çok üzüldüm… Yaşadığın şey tarifsiz ama senin gibi güçlü bir kadının bu süreçten geçip hâlâ başkaları için dua edebilmesi, yüreğinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.Bende aynı senin gibiydim ilk tüp bebek denememdi zerre heyecanım yoktu sanki duygularım alınmış gibiydi ..birde şansız biri olduğum için zaten tutmayacak kafasındaydm biliyorum falan diyodum ama bir mucize oldu tuttu.. bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim inşallah güzellikler sizi bulur çok güzel ilerler herşey bebeğini kucağına alırsın dua ediyorum bu uğurda savaşan herkese
Amin canım Allah razı olsun bizi bizden başkası anlamaz düşük yaptım sanki kırk senedir tanıdığım birini toprağa verdim çok ağırdı teselli edenler üzülme yine olur dediler ama bilmiyolarki benim canımdan can gitti Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın bu gönül yaramla dua ediyorum ve hissediyorum olacak Allah'ın izniyle muhakkak banada yaz bende inşallah İkinci transferimi bu adet bitiminde olucam çok dua et banadaCanım çok üzüldüm… Yaşadığın şey tarifsiz ama senin gibi güçlü bir kadının bu süreçten geçip hâlâ başkaları için dua edebilmesi, yüreğinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.
Rabbim gönlüne ferahlık, kalbine yeniden umut versin. Ben de bu yolda yürüyen biri olarak senin dualarını hissediyorum… İnşallah hepimizin yolu sağlıkla, güzellikle buluşur. Senin adına da dua edeceğim…
Canım yüreğinden çıkan her kelime içime işledi… Gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz. Senin yaşadığın acıyı küçümseyen o ‘üzülme yine olur’ cümlesi var ya… insanı en çok o yakıyor. Ama sen o acıya rağmen hala umutla, hala inançla yürüyorsun. Bu çok büyük bir güç, çok büyük bir teslimiyet.Amin canım Allah razı olsun bizi bizden başkası anlamaz düşük yaptım sanki kırk senedir tanıdığım birini toprağa verdim çok ağırdı teselli edenler üzülme yine olur dediler ama bilmiyolarki benim canımdan can gitti Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın bu gönül yaramla dua ediyorum ve hissediyorum olacak Allah'ın izniyle muhakkak banada yaz bende inşallah İkinci transferimi bu adet bitiminde olucam çok dua et banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?