Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Günaydın canım onun bile reklamındalardır öyle zihniyetler sınanmadığın acı üzerine konuşmak kolaydır insanlar maddi manevi ne savaşlar veriyor oysa çok teşekkürler burda hepimiz aile gibiyiz onlara kulağımız tıkalı Rabbim emeklerimizi zayi etmesin yavrularımızı kolayca hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin

Bende şuan verdim kan eşim ümitlenmek istemedi bende istemedim açıkçası ama o çizgi biraz da olsun içime su serpti eşim gününde kan verelim dedi ben ondan gizli verdim biraz önce

Testin markası ne ?
Bebe tıme evde o vardı daha öncelerden almıştım gece gece içime bi kurt düştü varsa vardır zaten yoksa da ümitlenmek istemiyorum en azından dedim kalktım yaptım ilkte çıkmadı ağlıyordum niye olmadı diye sonra atmak için elime aldım o hayalet çizgi belirmwyw başladı

Ay kullanıcı adı versen merak ettim neler diyorr
Tüp bebeğin zorluğu yokmuş, gereksiz abartılıyormuş falan filan. damla.anlatiyor insta hesabı. Bilmiyorum ben mi gereksiz alınganlık ettim. Valla hiç hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-24-03-18-48-670_com.instagram.android.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 55
Bence vardır inşallah ikinci fotoğrafta görünüyor evet kan yapmak istemiyorsanız yarın sabah ilk idrarla bi yap

İlk günden beri aynı şeyi söylüyoruz
Canım kızlar
Şu idrar testini yapmayın bozmayın moralinizi lütfen lütfen
Biliyorum beklemek çok zor haklısınız ama öncesinde yaşanan moral bozukluğu daha zor

Yani ilk seferde pozitif almış diye kimse bu süreç kolay falan diyemez. İlk denemede pozitif alanlar için bile kolay değil. Maddi manevi zor ve meşakatli görüyorum ben açıkcası. Burada cidden aile gibiyiz. Kimse kimsenin moralini bozmuyor canını yakmıyor acısını yarıştırmıyor şükür ki

kuzuum
İlk denemede pozitif gördüm ama nisandan beri ne yaşadığımı bir Allah bir ben bir eşim biliyor
Hiç kimse için hiç bir zaman kolay değil
Yazık bu şekilde yazılar yazarak dikkati üzerine çekmeye çalışanlara
Amaaan sen bunları okuyup canını mı sıkıyosun boşşşver

Benim de ikinci denemem ki normal yolla olan bir çocugum da var ama diyemem herşey kolaydı. Bir anda önüme düştü tabi açtım ağzımı yumdum gözümü ama dayanamamış yorumları silmiş Allah ıslah etsin ne diyim. Kimsenin hikayesi henüz bitmedi büyük büyük konuşmamak lazım

Her cümleye katılıyorum

Çocuğu kucağına alana kadar çocuk anne adayının değildir. Bir doktor bana böyle demişti. O kadar doğru ki... Tüp Bebek süreci çok zor süreç. Kimisinin yolu gerçekten çok zor oluyor. Defalarca negatif görmek psikolojik olarak ne kadar zor.. Defalarca iğne yemek,ilaç kullanmak. İlk denemede pozitif olsa bile iğne ve ilaç kullanımı devamı bile insanın sinirini bozuyor. Çünkü vücut ödem topluyor. Kilo aynı ama vücut şişiyor. Bu bile yeterli bence. Bazı insanlar ulaştıkları şeylere hemen varınca ben oldum zannediyor. Süreci küçümsüyor. Bu da insanoğlunun nasıl bir varlık olduğunu gösteriyor. Şurada onlarca kadın çırpınıyor. Neden ? Aman benim de evladım olsun diye. Keyiften mi hayır. Çünkü dünya nimetleri içinde en güzel nimetlerden birine kavuşmak istiyor. Hamile kalmakla da bitmiyor. Kontrolden kontrole yürekleri oynuyor. Çünkü tüm kontrol Allah'ın elinde.O, nasıl şekillendirecekse öyle ilerliyor. Tamamen kapalı bir kutu. Oda içinde oda.. Şunu düşünmek bile insana yeter. Böyle havadan konuşan,ben yaptım oldu diyenler cehalet abidesi. Bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Dua ediyorum. İnşaallah emeklerini en kısa zamanda alırlar.

Ayy ne güzel yazmışsınız. Az önce bugün ki ilk iğnemi yaptım, fitilimi koydum, takviyelerimi ve estrofemimi içtim. Vee aylardır ben bunu yapıyorum bugüne özgü falan değil. Nasıl kolay denir bu sürece aklım hafsalam almıyor. Bahsettiğim instagram fenomenciği olumsuz eleştirileri kaldıramadı önce yorumları sildi şimdi hesabı kapatmış Allah bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyip de olamamak ,mücadele vermek zorunda kalmak gerçekten küçümsenecek bir şey değil. Bu süreç hiç kimse içinde kolay değil ben inanmıyorum..

Seni engellemiştir aşkım şimdi baktım hesabı açık çakma fenomenin zaten 3000 takipçisi var şimdi hesabımı açsam yarım 3000 takipçim olur fenomen filan değil yani. Bir edebiyat öğretmeni olarak kelimelerle öyle oynanıp öyle güzel şeyler yazarım ki ona inanamaz ama tutuyorum kendimi. Ben onun yaptığını yapmayım bu süreçte olan bir kadının bir saniyelik bile mutsuzluğuna sebep olmayayım diye.

Ayy ne safım kız ben de diyorum hesabını kapattı evet evet 3 bin kadar takipçisi var. Ve hesabı da gereksiz abartılıyor dediği tüp bebek sürecinden prim kasmak için açmış. Aman boşver zaten illaki biri çıkar haddini bildirir. Olgunlaşamamış küçük kız çocugu hayatı toz pembe sanıyor cici kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…