- 3 Mayıs 2016
- 702
- 968
- 103
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Ben diyarbakır da yaşıyorum canım. Tüp bebek doktorum 13.haftaya kadar gebelik takibi yapıyormuş. Bana kendileri bir doktor önerdiler bende gittim keseyi onda gördüm. Sonra memleket e gideceğim dedim yine Antalya'dan bir doktor önerdiler kalp atışını da onda duydum. Doktor doktor geziyorum anlayacağınValla bir doktor bulabilsem neler neler sorucam ona
Kızlar İstanbul/Ümraniye kadın doğumcu arıyorum
Nerelerdensiniz bilmiyorum ama belki biliyorsunuzdur.
Bir de siz buldunuz mu kadın doğumcu
Ben 2 doktordan randevu aldımBen diyarbakır da yaşıyorum canım. Tüp bebek doktorum 13.haftaya kadar gebelik takibi yapıyormuş. Bana kendileri bir doktor önerdiler bende gittim keseyi onda gördüm. Sonra memleket e gideceğim dedim yine Antalya'dan bir doktor önerdiler kalp atışını da onda duydum. Doktor doktor geziyorum anlayacağın
Tek değilsinizCidden miii
Bi bende oluyor sandım
Gebelikten demi
Biliyordum bi anormallik olduğunuu
Ayy deliricemmmTek değilsinizyemin ederim 6.30 dedim mi ayaktayım gözlerim yatakta fal taşı gibi açılıyor
Ben denedim oda faydasız malesefAyy deliricemmm
Akşamı edemiyorumm sıkıntıdan evdeee
Ama inat ettim bu gece geç yatıcam olmaz öyle
Bende transferim 9.gğnğmdeyim. Hergün konuşuyorum karnımla. Ama eğer de olumsuz olursa bu hayal kırıklığı beni bititiriir. Hemen herşeye ağlıyorum şu anBen de her sabah ve her gece uyurken konuşma yapıyorumtabii duyuyor mu duymuyor mu orası meçhul
Bn de progesteron iğnesi promester kullanıyorum bnm doktorun uygulamasında da 8.haftaya kadar sonra bırakılıyorBanada estrofemi kes dedi kalp atışı duyulduğu için. Progestan dex 8.haftaya kadar, fitiller 12.haftaya kadar dedi hepsi farklı uygulama yapıyor bu doktorların
Bu erken kalkma işine bi çare bulun kızlar ben de kafayı yiycemAyy deliricemmm
Akşamı edemiyorumm sıkıntıdan evdeee
Ama inat ettim bu gece geç yatıcam olmaz öyle
Kanamam olunca promester kullandım 5 gün bana resmen travma olduBn de progesteron iğnesi promester kullanıyorum bnm doktorun uygulamasında da 8.haftaya kadar sonra bırakılıyorfitiller 12.haftaya kadar aynıymış
Benim aylardır gece uykularım hiç yok canım. Berbat durumdayım hayatta kalacak kadar uyuyabiliyorım bana kalırsaBu erken kalkma işine bi çare bulun kızlar ben de kafayı yiycem
Yok evdeyim bide çalışıyo musunuz bilmiyorumBu erken kalkma işine bi çare bulun kızlar ben de kafayı yiycem
Yok çalışıyorum öğretmenim tatildeyim malumYok evdeyim bide çalışıyo musunuz bilmiyorum
Ben transferden önce ayrıldım işten
Çalışmaya da alışkınım valla ne yapılır bilmiyorum evde
Sabahın köründen akşama kadar
Ev hanımları neler yapıyorsunuz lütfen söyleyin zor durumdayımmm
Sizi anlıyorumBende transferim 9.gğnğmdeyim. Hergün konuşuyorum karnımla. Ama eğer de olumsuz olursa bu hayal kırıklığı beni bititiriir. Hemen herşeye ağlıyorum şu an
Yaa bnm de 8.gün leke oldu ama böyle akıntının içinde görünen kan şeklinde yoğun bi şey olmasa da beni korkuttu promester üst üste iki gün vurdurdum normalde iki günde birdi neyse üç gün sonra normale döndü şükür ama baya etkili olduğuna inanıyorum yaaa hepimiz aynı durumdayız desene uyku konusundaKanamam olunca promester kullandım 5 gün bana resmen travma oldu
Benim aylardır gece uykularım hiç yok canım. Berbat durumdayım hayatta kalacak kadar uyuyabiliyorım bana kalırsa
Ya biliyor musun benim de gece uykularım transferden bu yana çok kalitesizleşti hakikaten. Gündüz uyku hali geliyor geceyse bir türlü deliksiz uyuyamıyorum progesteron neden oluyor galiba? Anlamadım ki. Hep bi sıcak basması da var zatenKanamam olunca promester kullandım 5 gün bana resmen travma oldu
Benim aylardır gece uykularım hiç yok canım. Berbat durumdayım hayatta kalacak kadar uyuyabiliyorım bana kalırsa
Progesteron ancak el ayak yakıyor yanıyor ayaklarım özellikle promester iğneden sonra sizde de öyle miYa biliyor musun benim de gece uykularım transferden bu yana çok kalitesizleşti hakikaten. Gündüz uyku hali geliyor geceyse bir türlü deliksiz uyuyamıyorum progesteron neden oluyor galiba? Anlamadım ki. Hep bi sıcak basması da var zaten
Evet çok fenalardayım gece oluncaProgesteron ancak el ayak yakıyor yanıyor ayaklarım özellikle promester iğneden sonra sizde de öyle mi
Gündüz uykum geliyor benim de ev çok sıcak bu sefer de terlemekten düzgün uyuyamıyorumEvet çok fenalardayım gece oluncagündüz uykum geliyor o yüzden hep
Kalp atışi duyulduktan sonra kademeli bırakılıyor. Örneğin şu an 4 tane alıyorsan atıştan sonra 3-2-1 şeklinde alınıyor.Selam canlarhamiş annelere bir sorum olacak. Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız? Yada doktorunuz bırakacağınız haftayı söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?