- 14 Temmuz 2025
- 106
- 98
- 13
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Sadece yüzde yüze yakın olan alovera jellerden kullanıyorum benAnnelerim ya size bir şey danışacağım ben transferden beri cildime nemlendiriciden başka bir şey kullanmıyorum zira kimyasal zararını okudum ama cildim iyice bozulacak siz bu konuda neler yapıyorsunuz.
Ben de bunu soracaktım ben transferden beri ishal sayılırım herkes kabız olur ben tam tersi oldum günde 2 net 3 4 te olabilirKızlar, vallahi doğrudan soracağım: sindirim sisteminiz nasıl? Her şey yolunda mı?
Serum tonik yüz yıkama maske peeling filan sen de kullanmıyorsun değil miSadece yüzde yüze yakın olan alovera jellerden kullanıyorum ben
Yok, kullanmıyorum, saçımı filan da boyamayı mesela düşünmüyorum.Serum tonik yüz yıkama maske peeling filan sen de kullanmıyorsun değil mi
Ben de öyleyim kabızlıktan iyidirBen de bunu soracaktım ben transferden beri ishal sayılırım herkes kabız olur ben tam tersi oldum günde 2 net 3 4 te olabilirve bir karın agrısıyla giriyorum. Doktora sordum progestoron hormonu bazı kadında böyle yapar dedi.
O iyi şükür bnm sendeKızlar, vallahi doğrudan soracağım: sindirim sisteminiz nasıl? Her şey yolunda mı?
Kızlar makyaj filan bb krem bunlar sıkıntı olur mu acaba yaa bn seviyorum daSadece yüzde yüze yakın olan alovera jellerden kullanıyorum ben
İnşallah merakla bekliyorum bakalımSizi anlıyorumfakat öyle koyuvermeyin kendinizi, en önemli olan kişinin kendisi siz iyi olacaksınız ki güç toplayıp savaşmaya devam edesiniz... Gönlünüzden geçtiği gibi sonuçlansın inşallah.
Ayy maşallah böylesi bence de daha iyidirBen de bunu soracaktım ben transferden beri ishal sayılırım herkes kabız olur ben tam tersi oldum günde 2 net 3 4 te olabilirve bir karın agrısıyla giriyorum. Doktora sordum progestoron hormonu bazı kadında böyle yapar dedi.
Kimyasaaaaal, etmeKızlar makyaj filan bb krem bunlar sıkıntı olur mu acaba yaa bn seviyorum da
Bende durumlar karışık seyrediyorAyy maşallah böylesi bence de daha iyidir
Sanki o kadardan zarar gelmez diye düşünüyorum ayKimyasaaaaal, etme
Geçen gün bir üye estrofemin yan etkisi uyku bozuklukları dedi banada mantıklı geldi günde 4 tane kullanıyorum az değil. Sonra yan etkilerine baktım aman amanYa biliyor musun benim de gece uykularım transferden bu yana çok kalitesizleşti hakikaten. Gündüz uyku hali geliyor geceyse bir türlü deliksiz uyuyamıyorum progesteron neden oluyor galiba? Anlamadım ki. Hep bi sıcak basması da var zaten
Bugün komşu aşure getirdi Allah razı olsun üç kere çıktımBende durumlar karışık seyrediyorama genellikle kabızlık var ya
Bugün komşu aşure getirdi Allah razı olsunBende durumlar karışık seyrediyorama genellikle kabızlık var ya
Bn de 4tane kullanıyorum ondanmış yaa demekkiGeçen gün bir üye estrofemin yan etkisi uyku bozuklukları dedi banada mantıklı geldi günde 4 tane kullanıyorum az değil. Sonra yan etkilerine baktım aman amanneyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi hep böyle sürmez inşallah
Yan etkisi balon olmakGeçen gün bir üye estrofemin yan etkisi uyku bozuklukları dedi banada mantıklı geldi günde 4 tane kullanıyorum az değil. Sonra yan etkilerine baktım aman amanneyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi hep böyle sürmez inşallah
Ben de 4 tane kullanıyorum. Aşureyi sevmem dipnotBugün komşu aşure getirdi Allah razı olsun
Bn de 4tane kullanıyorum ondanmış yaa demekki
Kız aşure sevilmez miBen de 4 tane kullanıyorum. Aşureyi sevmem dipnot
Ben idrar testlerinin hiçbirine güvenmiyorum ve daha 5. Gün neden yaptınız daha yeni tutunmuştur zaten. İmkansız çıkmasıMerhaba dilerim güzel haber bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur, pozitif olanlar da sağlıkla kucağına alır19 Temmuzda 5. Gün 5AA transfer oldum burda yazılanlara bakarak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgün ve bi o kadar da stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?