- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Çok erken yapmışsınızz hiç belli olmaz umutsuzluğa kapılmayın belki geç yerleşiyordur.Merhaba dilerim güzel haber bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur, pozitif olanlar da sağlıkla kucağına alır19 Temmuzda 5. Gün 5AA transfer oldum burda yazılanlara bakarak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgün ve bi o kadar da stresliyim
Belirsizlik beklemek gerçekten çok sabır gerektiren bir şey burada idrarda insanlar pozitifi görünce bende bir umut dedimBen idrar testlerinin hiçbirine güvenmiyorum ve daha 5. Gün neden yaptınız daha yeni tutunmuştur zaten. İmkansız çıkması
İnşallah geç yerleşmedir de bebeğim benimledir artık pazartesi günü yani 9. Günüm kan vermek istiyorumÇok erken yapmışsınızz hiç belli olmaz umutsuzluğa kapılmayın belki geç yerleşiyordur.
Ben 17 temmuzda transfer oldum, bir de çift transfer. Ama daha yapmadım test falan. Bence çok erken. Üzülmeyin
Pazartesi bile erken sayılır tek yumurta transferi edilmiş size. Benim doktorum tam 11 gün sonraya verdi randevuyuİnşallah geç yerleşmedir de bebeğim benimledir artık pazartesi günü yani 9. Günüm kan vermek istiyorum
Transfer günününüz birinci gün sayılmaz 19 unda olduysanız 5. Gün. Ben ilk transferimde 6. Gün yaptım idrar testi negatif çıktı hatta sigara yaktım. Sonra burda bir sürü idrar da negatif olup kanda pozitifi görenleri okudum. İlaçları bırakmadım kanda pozitifi gördüm. İnsallah bebeginiz sizinledir sağlıkla gebeliğinizde ilerler.Belirsizlik beklemek gerçekten çok sabır gerektiren bir şey burada idrarda insanlar pozitifi görünce bende bir umut dedimbugün 6. Günüm belki çıkar dedim maalesef beklediğim gibi olmadı
Benim doktorumda aslında 31’ine verdi perşembe gününe ama kendimi de hazırlamak istiyorum yoksa diye emin değilim kan verip vermeme konusunda daPazartesi bile erken sayılır tek yumurta transferi edilmiş size. Benim doktorum tam 11 gün sonraya verdi randevuyu
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah benimledir çünkü sürecim hızlı ilerledi ilk adetimde sürece başladık ikinci adetimde sorunsuz bir şekilde transfer oldum doktorum olumlu konuştu ama bilmiyorum her şey allahtan çünküTransfer günününüz birinci gün sayılmaz 19 unda olduysanız 5. Gün. Ben ilk transferimde 6. Gün yaptım idrar testi negatif çıktı hatta sigara yaktım. Sonra burda bir sürü idrar da negatif olup kanda pozitifi görenleri okudum. İlaçları bırakmadım kanda pozitifi gördüm. İnsallah bebeginiz sizinledir sağlıkla gebeliğinizde ilerler.
Ama burada yazılanlara bakarak idrar testini yapmamanız gerekirdiMerhaba dilerim güzel haber bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur, pozitif olanlar da sağlıkla kucağına alır19 Temmuzda 5. Gün 5AA transfer oldum burda yazılanlara bakarak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgün ve bi o kadar da stresliyim
Ben 12. Günümde kan verdimİnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah benimledir çünkü sürecim hızlı ilerledi ilk adetimde sürece başladık ikinci adetimde sorunsuz bir şekilde transfer oldum doktorum olumlu konuştu ama bilmiyorum her şey allahtan çünkü
Evet siz ilk bu konuyu açtığınızda ilk günden itibaren hep sizi takip ettim pozitif alınca da bi o kadar sevmiştimBen 12. Günümde kan verdim
Öncesinde hiç bir test yapmadım
Doktorumun bana sonucumu söylemesini istedim
Allah razı olsunnEvet siz ilk bu konuyu açtığınızda ilk günden itibaren hep sizi takip ettim pozitif alınca da bi o kadar sevmiştimİnşallah bende bekleyeceğim o halde ya bi şekilde gerçeklerle iyi kötü yüzleşmem gerekiyor çünkü
Yiyemiyorum yaşKız aşure sevilmez mibak ne güzel bnm bütün sindirim sistemimi çalıştırdı
Çok teşekkür ederim inşallah perşembe günü buraya güzel haberleri yazmak nasip oluuurAllah razı olsunn
Allah size de nasip etsin inşalllah
Ama inanın beklemek daha iyi
Bende çok merak ettim. Hissizlikten anlamadım birşey. Ama doktorum bana söz verdirtti
İyi ki de vermişim
Kendinizi dinlemeyin
Oyalanın
Zor biliyorum ama düşünmemeye çalışın
Ve sonrada gelip burada bizimle güzel haberlerinizi paylaşın
Amin canım bnm de yaşım az değilYiyemiyorum yaşsindirimine zeval gelmesin
Bir şey olmuyor tanıdıklarımdan biliyorum çoğu zaman bol su iç diyorlar ileri zamanlarda fitillerden veriliyor bence endişelenmeKızlar bugün kontrolde idrar ve kan tahlili de yapılmıştı. İdrarda çok yüksek oran da bakteri çıkmışayyy daha erken değil mi ya idrar yolu enfeksiyonu için. Çok canım sıkıldı. Başına gelen var mı acaba?
Ya biz zorunlu durumlarda tabii hafif yapalım makyajınızı orası ayrı ama yazın ne gerek var akacak zaten öyle düşünSanki o kadardan zarar gelmez diye düşünüyorum ay
Çok yapan biri değilim ama güneş kreminin üstüne bi bb krem sürerim illaYa biz zorunlu durumlarda tabii hafif yapalım makyajınızı orası ayrı ama yazın ne gerek var akacak zaten öyle düşün
Ya ilerleyen zaman için daha temiz içerikli ürünlere geçersin olmadı bir sürü şey var öyleÇok yapan biri değilim ama güneş kreminin üstüne bi bb krem sürerim illadoğru söylüyorsun geri akıyor
Renkli güneş kremi kullanıyordum transfere kadar genelde ama o da alıyor zaten bu sıcakta. Ya şöyle olması gereken özeni gösterelim yeter sonuç olarak bu bir hamişlik müessesiÇok yapan biri değilim ama güneş kreminin üstüne bi bb krem sürerim illadoğru söylüyorsun geri akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?