Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Roll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar

Roll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Siveno ben kullanıyorum bu sıcakta bile başarılı büyük ölçüde ama ben ondan önce çok uzun yıllar mineral tuz deo kullandım şimdi tekrar ona döndüm o sıfır katkı ama koruması siveno kadar değil

Bir marka önerin var mıdır peki ben de Siveno'dan çok memnunum çok ferah geliyor ama alternatif de niye bulunmasın :))

Renkli güneş kremi kullanıyordum transfere kadar genelde ama o da alıyor zaten bu sıcakta. Ya şöyle olması gereken özeni gösterelim yeter sonuç olarak bu bir hamişlik müessesi
Evet güneş kremini ben de değiştirdim bnm önceki baya beyaz ve güzel yapıyormuş ama yaa onu farkettim bu çok doğalmış

Canım doğala yakın diye bi sayfa var bn yıllardır deo krem diye kremleri var rollon olarak ondan alıyorum içeriği tertemiz istersen bi bak sayfaya

Kontamine olmuş olabilir, idrarda lökosit varmıydı

Kontamine nedir inanın bilmiyorum. Şimdi tekrar baktım lökositin karşısında değer yazmıyor sadece negatif yazıyor

Kontamine nedir inanın bilmiyorum. Şimdi tekrar baktım lökositin karşısında değer yazmıyor sadece negatif yazıyor
Lökosit yoksa korkulacak blrşey yok canım. Enfeksiyon varlığını gösterir lökosit . İdrarı verirken bulaş olmuş olabilir. Eğer mikroskop ile bakılmayıp cihazla bayılıyorsun cihaz da yanlış okuyabiliyor bazen.

Anladım canım sağol cevap verdiğin için

Kızlar transferimin bugün 9. Günü dün kan vermiştim 37 çıkmıştı transfer gününden bu yana ara ara kasıklarıma sanki bıçak saplanıyor gibi bi belirtim vardı bugün de var göğüslerim de dolgunluk hafif sızı vardı aöa bugün sanki o dolgunluk ve sızı gitti gibi hissediyorum yani dokunmadıkça bastırmayınca acımıyor göğsüm sabah kan verecektim ama içime bi şüphe düştü

Benim dolgunluk ve sızı hissim de dün gitti. 9. Gündeyim.
Test falan yapmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz benim de iğne iğne batma hissi geliyor kasıklarıma. Bugün azaldı biraz ama halâ var. Ayrıca son 3 gün lekelenmem oldu yarın devam eder mi bilmiyorum. İnşallah bizimlelerdir. Dua edelim ^^

Benim leke olmadı sadece ara ara kasığıma batma oluyor

Zaten her belirti her an olmuyor içinizi ferah tutun ve bence kan verin. hayırlı güzel haberler almanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…