- 14 Ağustos 2024
- 3.212
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.148
- 78
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Allah aşkına şu çöl sıcaklarında ne kremiÇok yapan biri değilim ama güneş kreminin üstüne bi bb krem sürerim illadoğru söylüyorsun geri akıyor
Siveno ben kullanıyorum bu sıcakta bile başarılı büyük ölçüde ama ben ondan önce çok uzun yıllar mineral tuz deo kullandım şimdi tekrar ona döndüm o sıfır katkı ama koruması siveno kadar değilRoll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Bir marka önerin var mıdır pekiSiveno ben kullanıyorum bu sıcakta bile başarılı büyük ölçüde ama ben ondan önce çok uzun yıllar mineral tuz deo kullandım şimdi tekrar ona döndüm o sıfır katkı ama koruması siveno kadar değil
İncia markasını deneyebilirsinizRoll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Ben doğal içerikli ürünlerle yapıcamÇok yapan biri değilim ama güneş kreminin üstüne bi bb krem sürerim illadoğru söylüyorsun geri akıyor
LaNaturel kullanıyorum son 3 yıldır, ondan önce de gratiste satılan crystal vardı o artık yok sanırımBir marka önerin var mıdır pekiben de Siveno'dan çok memnunum çok ferah geliyor ama alternatif de niye bulunmasın :))
Aynen bnm şampuanım kremlerim filan doğal içerikli zaten onda da bakarız bi şeylerYa ilerleyen zaman için daha temiz içerikli ürünlere geçersin olmadı bir sürü şey var öyle
Evet güneş kremini ben de değiştirdim bnm önceki baya beyaz ve güzel yapıyormuş ama yaa onu farkettim bu çok doğalmışRenkli güneş kremi kullanıyordum transfere kadar genelde ama o da alıyor zaten bu sıcakta. Ya şöyle olması gereken özeni gösterelim yeter sonuç olarak bu bir hamişlik müessesi
Ahahaha evetBen doğal içerikli ürünlerle yapıcam
Benim psikolojimde önemli anne mutlu çocuk mutlu
Canım doğala yakın diye bi sayfa var bn yıllardır deo krem diye kremleri var rollon olarak ondan alıyorum içeriği tertemiz istersen bi bak sayfayaRoll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Kontamine olmuş olabilir, idrarda lökosit varmıydıKızlar bugün kontrolde idrar ve kan tahlili de yapılmıştı. İdrarda çok yüksek oran da bakteri çıkmışayyy daha erken değil mi ya idrar yolu enfeksiyonu için. Çok canım sıkıldı. Başına gelen var mı acaba?
Kontamine nedir inanın bilmiyorum. Şimdi tekrar baktım lökositin karşısında değer yazmıyor sadece negatif yazıyorKontamine olmuş olabilir, idrarda lökosit varmıydı
Kontamine nedir inanın bilmiyorum. Şimdi tekrar baktım lökositin karşısında değer yazmıyor sadece negatif yazıyor
Lökosit yoksa korkulacak blrşey yok canım. Enfeksiyon varlığını gösterir lökosit . İdrarı verirken bulaş olmuş olabilir. Eğer mikroskop ile bakılmayıp cihazla bayılıyorsun cihaz da yanlış okuyabiliyor bazen.Kontamine nedir inanın bilmiyorum. Şimdi tekrar baktım lökositin karşısında değer yazmıyor sadece negatif yazıyor
Anladım canım sağol cevap verdiğin içinLökosit yoksa korkulacak blrşey yok canım. Enfeksiyon varlığını gösterir lökosit . İdrarı verirken bulaş olmuş olabilir. Eğer mikroskop ile bakılmayıp cihazla bayılıyorsun cihaz da yanlış okuyabiliyor bazen.
Benim dolgunluk ve sızı hissim de dün gitti. 9. Gündeyim.Kızlar transferimin bugün 9. Günü dün kan vermiştim 37 çıkmıştı transfer gününden bu yana ara ara kasıklarıma sanki bıçak saplanıyor gibi bi belirtim vardı bugün de var göğüslerim de dolgunluk hafif sızı vardı aöa bugün sanki o dolgunluk ve sızı gitti gibi hissediyorum yani dokunmadıkça bastırmayınca acımıyor göğsüm sabah kan verecektim ama içime bi şüphe düştü
Benim leke olmadı sadece ara ara kasığıma batma oluyorBenim dolgunluk ve sızı hissim de dün gitti. 9. Gündeyim.
Test falan yapmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz benim de iğne iğne batma hissi geliyor kasıklarıma. Bugün azaldı biraz ama halâ var. Ayrıca son 3 gün lekelenmem oldu yarın devam eder mi bilmiyorum. İnşallah bizimlelerdir. Dua edelim ^^
Zaten her belirti her an olmuyor içinizi ferah tutun ve bence kan verin.Kızlar transferimin bugün 9. Günü dün kan vermiştim 37 çıkmıştı transfer gününden bu yana ara ara kasıklarıma sanki bıçak saplanıyor gibi bi belirtim vardı bugün de var göğüslerim de dolgunluk hafif sızı vardı aöa bugün sanki o dolgunluk ve sızı gitti gibi hissediyorum yani dokunmadıkça bastırmayınca acımıyor göğsüm sabah kan verecektim ama içime bi şüphe düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?