- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Maşallah canım tebrik ederim kanda da göreceksin Allah’ın izniyleKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
İnşallah canım benimm, başından beri çok olumluydum bu test olumlu olmama devam ettirecek, pazartesi inşallah kan vereceğimMaşallah canım tebrik ederim kanda da göreceksin Allah’ın izniyle
Bn de test yapmıycam derken eşim gaza getirmiştiİnşallah canım benimm, başından beri çok olumluydum bu test olumlu olmama devam ettirecek, pazartesi inşallah kan vereceğim
Benimde zihim sürekle test yap test yap diyordu, eşimi işe gönderdikten sonra yaptım sonra onu görüntülü arayıp gösterdimBn de test yapmıycam derken eşim gaza getirmiştiinşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy ne güzel iyi yapmışsın bn de predictor u yaptım 6.gün sonra devamlı ilaç aldığımız eczane hediye başka bi marka erken gebelik testi vermişti 7.gün de eşim illa yap dedi yaa hassasiyeti azdır belki bunda görünmez üzülürüz dedim yok üzülmeyiz dedi yap dediBenimde zihim sürekle test yap test yap diyordu, eşimi işe gönderdikten sonra yaptım sonra onu görüntülü arayıp gösterdim
Gözün aydın canım bariz belliKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
Yaaa tebrikler olmuş işteeeKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
Beybi sen yaptın mı dün gelen testlerle sizi gördükçe seviniyorumYaaa tebrikler olmuş işteeeÇok sevindim sağlıkla kucağına aldırsın Allah
Sabaha karşı yaptım silik çıktı ama çıktıBeybi sen yaptın mı dün gelen testlerle sizi gördükçe seviniyorum
Canım benim o kdar sevindim kiiiiKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
Gözün aydın canım bariz belliAllâh kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yaaa tebrikler olmuş işteeeÇok sevindim sağlıkla kucağına aldırsın Allah
Çok sağolun kızlar, Allah hepimize sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım benim o kdar sevindim kiiiiRabbim sağlıkla kucağına da aldırsin inşallah
MaşallahSabaha karşı yaptım silik çıktı ama çıktı
Herkes kendi bi gün o idrar çubuğuyla baş başa bulacaktırBı tek ben mi kaldım test yapmayan acaba ya
Daha koyu çıkar diye düşündüm ama 7. Günüm tabi bugün, yine de görmek için maymun etmedi net göründü pembe pembeMaşallahzaten silik çıkar o önemli değil çıktı ya
Tebrik ediyorum sağlıkla kucagımaza almamızı nasip etsin Rabbim inşallahKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
Bnm de 6.gün ve 7.gün ikisi de çok siliktiDaha koyu çıkar diye düşündüm ama 7. Günüm tabi bugün, yine de görmek için maymun etmedi net göründü pembe pembe
Öyle miiii ay o zaman rahatladım şimdiBnm de 6.gün ve 7.gün ikisi de çok siliktiönemli değil gördün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?