- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Amiinn, bu yolda gözyaşı döken, emek veren tüm kadınlara annelik nasip olur inşallahTebrik ediyorum sağlıkla kucagımaza almamızı nasip etsin Rabbim inşallah
Yok yok baya iyi tereddüte yer bırakmıyor9. Gün bugün ki benimki de güzel kalın bi çizgi değil
Ay inşallah doğrudur bugün bide eczaneden alcam size yine predictor mu alayım yoksa başka markamı, evde bi tanede var predictor. Pazar ve pazartesi de yaparım ben şimdiYok yok baya iyi tereddüte yer bırakmıyor
Chatgbt gibi ben de istersen sana küçük bir motivasyon cümlesi yazayım sjxjshs9. Gün bugün ki benimki de güzel kalın bi çizgi değil
Hep aynı markadan devam edin diyorlar ya bilemedim kimi de aynı anda iki üç tane farklı test yapıyor.Ay inşallah doğrudur bugün bide eczaneden alcam size yine predictor mu alayım yoksa başka markamı, evde bi tanede var predictor. Pazar ve pazartesi de yaparım ben şimdi
Hahahah iyi olurChatgbt gibi ben de istersen sana küçük bir motivasyon cümlesi yazayım sjxjshs
Ne eşler var. Benimkisi kan vermeyi bekle diye hergun kamu spotu geçiyordu banaBn de test yapmıycam derken eşim gaza getirmiştiinşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Demek markalar böyle para kazanıyorAy inşallah doğrudur bugün bide eczaneden alcam size yine predictor mu alayım yoksa başka markamı, evde bi tanede var predictor. Pazar ve pazartesi de yaparım ben şimdi
Hahah ay teşekkür ederim canım benimm, şimdi kan gününü sabırsızlıkla beklemek kaldı sıradaDemek markalar böyle para kazanıyorhamilelik olmasa o çizgiyi Yemen'den bile getirtemezsin. Gözüne sokar gibi çizgi . Şükür. Gözün aydın
Ay aynı şuan benim eşimde ya asla istemiyor söz verdiriyor Saliya kadar bakmak yok dedi yineNe eşler var. Benimkisi kan vermeyi bekle diye hergun kamu spotu geçiyordu banaiyi ki de koca sözü dinlemişim.. Ahhh canım benim
Benimkide öyleydi kan verme tarihime kadar asla baktırmadı.Ay aynı şuan benim eşimde ya asla istemiyor söz verdiriyor Saliya kadar bakmak yok dedi yine
Aynısı aynısı. Ama söz verdim. Tuttum. Sanki daha iyi olduAy aynı şuan benim eşimde ya asla istemiyor söz verdiriyor Saliya kadar bakmak yok dedi yine
Bende söz verdim artık inşalllah son 3Aynısı aynısı. Ama söz verdim. Tuttum. Sanki daha iyi oldu
Ne güzel ayyNe eşler var. Benimkisi kan vermeyi bekle diye hergun kamu spotu geçiyordu banaiyi ki de koca sözü dinlemişim.. Ahhh canım benim
Bana da doktorum 8. Haftada bırak dedim ama azaltarak. Bir anda bırakmak sakıncalıKalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var
Ay koptum buna ya çok iyiNe güzel ayyBizimki de pazartesi son bi kez kan verelim diyor dünden beri de bu adam beni öldürecek cuma kese randevum var daha beta derdinde
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar yapmam yapmam dedim kendimi idrar testinin başında buldum sabah sabah.. Ve ömrümde ilk kez çift çizgiyi gördüm. Bu bile o kadar iyi geldi ki. Allah’ım inşallah doğrudur
Sağol canısı cümlemiz inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Roller değişmiş. Beta derdinde bendim. Pozitif çıkmış. Hâlâ bir daha beta versem mi hamile miyim diyordumNe güzel ayyBizimki de pazartesi son bi kez kan verelim diyor dünden beri de bu adam beni öldürecek cuma kese randevum var daha beta derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?