Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ay inşallah doğrudur bugün bide eczaneden alcam size yine predictor mu alayım yoksa başka markamı, evde bi tanede var predictor. Pazar ve pazartesi de yaparım ben şimdi
Hep aynı markadan devam edin diyorlar ya bilemedim kimi de aynı anda iki üç tane farklı test yapıyor.

Ay inşallah doğrudur bugün bide eczaneden alcam size yine predictor mu alayım yoksa başka markamı, evde bi tanede var predictor. Pazar ve pazartesi de yaparım ben şimdi
Demek markalar böyle para kazanıyor hamilelik olmasa o çizgiyi Yemen'den bile getirtemezsin. Gözüne sokar gibi çizgi . Şükür. Gözün aydın

Ne eşler var. Benimkisi kan vermeyi bekle diye hergun kamu spotu geçiyordu bana iyi ki de koca sözü dinlemişim.. Ahhh canım benim
Ne güzel ayy Bizimki de pazartesi son bi kez kan verelim diyor dünden beri de bu adam beni öldürecek cuma kese randevum var daha beta derdinde

Bana da doktorum 8. Haftada bırak dedim ama azaltarak. Bir anda bırakmak sakıncalı

Ne güzel ayy Bizimki de pazartesi son bi kez kan verelim diyor dünden beri de bu adam beni öldürecek cuma kese randevum var daha beta derdinde
Roller değişmiş. Beta derdinde bendim. Pozitif çıkmış. Hâlâ bir daha beta versem mi hamile miyim diyordum kocam da daha nasıl bir ispat istiyorsun diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…