Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ya kızlar bazen bir belirti bir his vs hissediyorum ama bazen de hissetmiyorum sanki. Benim de haftaya Cuma günü kese randevum. Hep bi endişe halindeyim mesela bugün sadece hafif bir uyku hali var üzerimde o kadar

Kızlar bugün ben çok korktum
Regl kanaması gibi kanama geldi. Dışarıdaydık.
Nasıl doktora geldik bilemedim. Çok çok ağladım..
Hafif lekelenme olsa korkmazdım ama regl kanaması gibiydi.
Doktorum hemen vajinal ultrasona aldı
Kese göründü ve yukarıdaydı
Aşağıda olsaydı tehlikeli kısma girermiş. Promester kalçadan verdi. Serum taktırdı
Evde yat hareket etme pazartesiye kadar dedi. Tüp bebek doktorumda göbekten iğnemi 3 e çıkarttı.
Perşembede ona gidicem
Ama çok korktum kızlar çok

Ay çok geçmiş olsun canım okurken bile korktum. Lütfen çok hareket etme oluyor böyle şeyler kese yuksrdaysa sorun yok düşük değil Allah’ın izniyle.

Geçmiş olsun çok şükür bebeğiniz sizinle bol bol dinlenin bu süreçte korkmanız çok normal daha önce tutunma aşamasında yerleşme kanaması yaşamışmıydınız

Kan sulandırıcıyı kesti mi bir de doktorunuz

Ayy canım benim çok geçmiş olsun iyice yat dinlen sende bişey olmaz zaten kesede yukarıdaymış

Canım çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Cem hoca hemen baktı değil mi?Gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Canım soya sütlü serun taktılar mı sana transfer sonrası genelde takıyormuş Cem hoca

Kan sulandırıcıyı bıraktırmış mıydı cnm bide?

Baktı canım direkt kendisi ile görüştük. Yerimiz uzak diye burdaki doktoruma gittim. Perşembede ultrason muayenesi kendisine gidicem
Serum takılmadı bana transfer sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…