Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bu kanamadan sonra kes dedi
Acaba transfer sonrası bırakmak mı gerekiyor ya
Soya sütlü serum dediğiniz intralipit mi?
Ben de bu kadarını biliyorum canım bir arkadaşım embriyosunu taşımıştı Brüksele birikte baslamıştık o transferini oldu sonrasında soya sütlü serum verdiler ona yaşı 45 ti onun belki o yüzden bilemiyorum.Negatif sonuçlandı onun maalesef.Şimdi bende transfer olacağım acaba herkese veriyorlar mı o yüzden merak edip sordum

Ya kızlar bazen bir belirti bir his vs hissediyorum ama bazen de hissetmiyorum sanki. Benim de haftaya Cuma günü kese randevum. Hep bi endişe halindeyim mesela bugün sadece hafif bir uyku hali var üzerimde o kadar
Bn de öyleyim yalnız değilsin canım endişe etme öyle yada böyle beklycz kız bir de 9ay bu endişeyle mi geçircez sal gitsin

Haklısın canım ya bi de bi duygusalım bi sinirliyim bi çeşit duygu dalgalanmalarında yüzüyorum biraz önce eşime kızdım şimdi pişman oldum mesela
Normal canım öyle bir hormon yükleniyoruz ki bn de dün bir ağladım eşim şaşırdı niye ağlıyorsun sinirimi bozuyorsun bn burda evde duruyorum canım sıkılıyor dedim başladım ağlamaya dün akşam dışarı çıktım yürüdüm gezdim biraz kendime geldim

Evet intralipit ben de bir transfer günü bir de bir hafta sonra takıldım

Eklentiler

• IMG_0369.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 17
Ayy canım benim promester çok etkili hemen kesilir merak etme bnm akıntının içinde kan gördüğümde korkudan çok ağladım ama iki gün üst üste promester kesti onu hiç merak etme

Sadece bugün kalçadan vuruldum
Fitil attım az önce çok afedersiniz özür dilerim ama parmağım kan oldu
Merhaba canım benim ilk hamileliğimde 5+2 de adet gibi kanamam oldu . Sonrasında kanamalar farklı aralıklarla devam etti. Kanaması oldukça kalçadan progesteron vuruldum. Koraspirini ilk kanamada kestik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 9 ya da 10. Haftada tamamen bitti kanama leke birsey kalmadı.

Ay kıyamam o zaman çok hareketlenme bakalım yat dinlen nasıl olsa tedbir alınmış, gelmiş geçmiş olsun bir daha sorun çıkmasın

Çok çok geçmiş olsun canım zaman zaman lekelenme tarzı şeyler yaşanabilir diye biliyorum ben de tetikteyim hep ama bu neden olmuş peki ne dedi doktor? İnşallah olmasın bir daha diyelim

Şimdi gördüm bu msjını. Sakın korkma bol su istirahat. Promester iyi geliyor. Doktor bana çok normal dedi. Hemşiresi de 10 tüp bebek hastasının 10nda da görüyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…