- 3 Eylül 2020
- 740
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Acaba transfer sonrası bırakmak mı gerekiyor yaBu kanamadan sonra kes dedi
Ben de bu kadarını biliyorum canım bir arkadaşım embriyosunu taşımıştı Brüksele birikte baslamıştık o transferini oldu sonrasında soya sütlü serum verdiler ona yaşı 45 ti onun belki o yüzden bilemiyorum.Negatif sonuçlandı onun maalesef.Şimdi bende transfer olacağım acaba herkese veriyorlar mı o yüzden merak edip sordumSoya sütlü serum dediğiniz intralipit mi?
Bn de öyleyim yalnız değilsin canımYa kızlar bazen bir belirti bir his vs hissediyorum ama bazen de hissetmiyorum sanki. Benim de haftaya Cuma günü kese randevum. Hep bi endişe halindeyimmesela bugün sadece hafif bir uyku hali var üzerimde o kadar
Haklısın canımBn de öyleyim yalnız değilsin canımendişe etme öyle yada böyle beklycz kız bir de 9ay bu endişeyle mi geçircez sal gitsin
Normal canım öyle bir hormon yükleniyoruz ki bn de dün bir ağladımHaklısın canımya bi de bi duygusalım bi sinirliyim bi çeşit duygu dalgalanmalarında yüzüyorum biraz önce eşime kızdım şimdi pişman oldum mesela
Bak onu ben diyebilirim. Acabalarla yaşıyorumBebek tekme atana kadar inanmam falan
Evet intralipit ben de bir transfer günü bir de bir hafta sonra takıldımAcaba transfer sonrası bırakmak mı gerekiyor ya
Ben de bu kadarını biliyorum canım bir arkadaşım embriyosunu taşımıştı Brüksele birikte baslamıştık o transferini oldu sonrasında soya sütlü serum verdiler ona yaşı 45 ti onun belki o yüzden bilemiyorum.Negatif sonuçlandı onun maalesef.Şimdi bende transfer olacağım acaba herkese veriyorlar mı o yüzden merak edip sordum
Ayy canım benim promester çok etkili hemen kesilir merak etme bnm akıntının içinde kan gördüğümde korkudan çok ağladım ama iki gün üst üste promester kesti onu hiç merak etmeKızlar bugün ben çok korktum
Regl kanaması gibi kanama geldi. Dışarıdaydık.
Nasıl doktora geldik bilemedim. Çok çok ağladım..
Hafif lekelenme olsa korkmazdım ama regl kanaması gibiydi.
Doktorum hemen vajinal ultrasona aldı
Kese göründü ve yukarıdaydı
Aşağıda olsaydı tehlikeli kısma girermiş. Promester kalçadan verdi. Serum taktırdı
Evde yat hareket etme pazartesiye kadar dedi. Tüp bebek doktorumda göbekten iğnemi 3 e çıkarttı.
Perşembede ona gidicem
Ama çok korktum kızlar çok
Sadece bugün kalçadan vuruldumAyy canım benim promester çok etkili hemen kesilir merak etme bnm akıntının içinde kan gördüğümde korkudan çok ağladım ama iki gün üst üste promester kesti onu hiç merak etme
Merhaba canım benim ilk hamileliğimde 5+2 de adet gibi kanamam oldu . Sonrasında kanamalar farklı aralıklarla devam etti. Kanaması oldukça kalçadan progesteron vuruldum. Koraspirini ilk kanamada kestik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 9 ya da 10. Haftada tamamen bitti kanama leke birsey kalmadı.Sadece bugün kalçadan vuruldum
Fitil attım az önce çok afedersiniz özür dilerim ama parmağım kan oldu
Ay kıyamam o zaman çok hareketlenme bakalım yat dinlen nasıl olsa tedbir alınmış, gelmiş geçmiş olsun bir daha sorun çıkmasınKızlar bugün ben çok korktum
Aşağıda olsaydı tehlikeli kısma girermiş. Promester kalçadan verdi. Serum taktırdı
Evde yat hareket etme pazartesiye kadar dedi. Tüp bebek doktorumda göbekten iğnemi 3 e çıkarttı.
Perşembede ona gidicem
Hareket etmeden yat canım o keser yarına bi şeyin kalmaz inşallahSadece bugün kalçadan vuruldum
Canım benim çok geçmiş olsunSadece bugün kalçadan vuruldum
Artışın yeterli canımKızlar bugün transferin 10. Günü ve beta 65 çıktı 8. Gün 37 çıkmıştı sizce nasıl artışı az mı iyi mi
Artmış deger bak ne güzelKızlar bugün transferin 10. Günü ve beta 65 çıktı 8. Gün 37 çıkmıştı sizce nasıl artışı az mı iyi mi
Çok çok geçmiş olsun canımKızlar bugün ben çok korktum
Perşembede ona gidicem
Bana henüz bir şey söylemediler canım yararlı bir şey ise bana da yaparlar muhtemelen.Benim bağışıklığım hep düşük zaten.Evet intralipit ben de bir transfer günü bir de bir hafta sonra takıldım
Azaltarak bırakacağım inşallah bendeBana da doktorum 8. Haftada bırak dedim ama azaltarak. Bir anda bırakmak sakıncalı
Oldu canım. Tam test günümde transfer artı 10.gün. Ben 8.gün kan vermiştim zaten biliyordum hamile olduğumu. Bir kez oldı bşr daha olmadı canım
Şimdi gördüm bu msjını. Sakın korkma bol su istirahat. Promester iyi geliyor. Doktor bana çok normal dedi. Hemşiresi de 10 tüp bebek hastasının 10nda da görüyoruz dedi.Regl kanaması gibi kanama geldi. Dışarıdaydık.
Perşembede ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?