Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?

Bende bunu kullanıyorum ama günde 1 tane, acaba aynı formatta sgk karşılayan yokmudur

Canım şöyle ben kalçadan kullanıyorum hastaneye gidip çıkamadığımda göbekten olanı yapıyorum kalçadan olan 50 mg göbekten olan 25 mg yani göbekten yapınca iki tane yapıyorum benim reçetem bu şekil. Şimdi senin kalmaman lazım hastaneye gidemezsin şu sıralar o yüzden ya iğne vuran bir tanıdık çağırıp bir tane kalçadan bir tane göbekten yapacaksın ya da bu şekilde devam çünkü evet devlet yazmıyor ve can dayanmaz göbekten olana

Roll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Siveno kullandım ben o kadar doğal ki yok gibi yani o yüzden karbonat ile ovuyorum duşta koltuk altını koku yapmiyor ıslaklık da yapmıyor deneyebilirsin istersen canım

Eklentiler

• 32B59CE1-0E41-45EB-9FDB-08996F15473C.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 16
Ben de prolutex vuruyorum göbekten günde iki kez onun kutusunda da 7 tane ve parayla alıyoruz devlet 1 lira dahi vermiyor ama çocuk yapma hızı düştü diyorlar çıkıp sanki biz istemiyoruz
Valla yazık günah paraya
Birde çok sıklıkla kullanmaya başlıcam
Sgk’nın karşılamaması o kadar anlamsız ki

Ben günde 2 kullanıyorum canım malesef su gibi gidiyor doktor 8.haftaya kadar devam dedi. El mahkum girdik bir yola sonu güzel olsun ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…