- 4 Mart 2025
- 701
- 381
- 18
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Ben de faydasını gördüm canım tavsiye ederimBana henüz bir şey söylemediler canım yararlı bir şey ise bana da yaparlar muhtemelen.Benim bağışıklığım hep düşük zaten.
Harika tam olması gerektiği gibiKızlar bugün transferin 10. Günü ve beta 65 çıktı 8. Gün 37 çıkmıştı sizce nasıl artışı az mı iyi mi
Sağol kuzum soracağım.transfer sonucun ne pozitifi görebildin mi bekliyor musun halenBen de faydasını gördüm canım tavsiye ederim
Korkma canım bende transferin 6.günü başladı progesteron iğne ve fitil, ile geçti dınlen bol bol geçecek hepsi.Sadece bugün kalçadan vuruldum
Fitil attım az önce çok afedersiniz özür dilerim ama parmağım kan oldu
Gayet iyi artmış canım 2 kata çok yakın hayırlısı olsunKızlar bugün transferin 10. Günü ve beta 65 çıktı 8. Gün 37 çıkmıştı sizce nasıl artışı az mı iyi mi
Pozitif hamdolsunSağol kuzum soracağım.transfer sonucun ne pozitifi görebildin mi bekliyor musun halen
Bende bunu kullanıyorum ama günde 1 tane, acaba aynı formatta sgk karşılayan yokmudurKızlar
Göbekten vurulan iğne progestan dex 25 mg kullanıyorum . Günde 3 e çıkarttı.
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Ve bu ilacı sgk karşılamıyor. 1200 ₺
Kızlar siz nasıl yapıyorsunuz yani bu iğneyi mi kullanıyorsunuz?
3 ay kullanacaksam bu paralar çok yüksek değil mi?
Maalesef yok Rebulaa yaBende bunu kullanıyorum ama günde 1 tane, acaba aynı formatta sgk karşılayan yokmudur
Canım şöyle ben kalçadan kullanıyorum hastaneye gidip çıkamadığımda göbekten olanı yapıyorum kalçadan olan 50 mg göbekten olan 25 mg yani göbekten yapınca iki tane yapıyorum benim reçetem bu şekil. Şimdi senin kalmaman lazım hastaneye gidemezsin şu sıralar o yüzden ya iğne vuran bir tanıdık çağırıp bir tane kalçadan bir tane göbekten yapacaksın ya da bu şekilde devam çünkü evet devlet yazmıyor ve can dayanmaz göbekten olanaKızlar
Yalnız aklımıza takılan eşimle kutuda 7 tane var günde üç taneyse 2 günde nerdeyse 1 kutu bitecek
Maalesef yok Rebulaa ya
3 e çıkarttı birde
Sizde mi bundan kullanuyorsunuz yada başka çözümü var merak ettim
Kızlar progestan kalçadanla progestan dex aynı sadece mg si düşük göbekten olanınBende bunu kullanıyorum ama günde 1 tane, acaba aynı formatta sgk karşılayan yokmudur
Siveno kullandım ben o kadar doğal ki yok gibiRoll on kullanımı için temiz içerikli öneriler kızlar? Siveno çok tutuluyor. Yaz ayına denk geldik, işte bunlar hep alt başlıklar
Maalesef yok Rebulaa ya
3 e çıkarttı birde
Sizde mi bundan kullanuyorsunuz yada başka çözümü var merak ettim
Bakın tek fark bu.Bende bunu kullanıyorum ama günde 1 tane, acaba aynı formatta sgk karşılayan yokmudur
Şimdi anladım bendeBakın tek fark bu.
Ya bilmiyodum içindekilerde farklı sanıyodum benBakın tek fark bu.
Yok canım yüzde yüz aynı içerikYa bilmiyodum içindekilerde farklı sanıyodum ben
Ben de prolutex vuruyorum göbekten günde iki kez onun kutusunda da 7 tane ve parayla alıyoruz devlet 1 lira dahi vermiyor ama çocuk yapma hızı düştü diyorlar çıkıp sanki biz istemiyoruzŞimdi anladım bende
Ama yapacak birşey yok benim için 25 likten devam edicem
Ay evet ya devlet neden bunlara el atmıyor madem o kadar ürememizi istiyorsa..Ben de prolutex vuruyorum göbekten günde iki kez onun kutusunda da 7 tane ve parayla alıyoruz devlet 1 lira dahi vermiyor ama çocuk yapma hızı düştü diyorlar çıkıp sanki biz istemiyoruz
Valla yazık günah parayaBen de prolutex vuruyorum göbekten günde iki kez onun kutusunda da 7 tane ve parayla alıyoruz devlet 1 lira dahi vermiyor ama çocuk yapma hızı düştü diyorlar çıkıp sanki biz istemiyoruz
Ben günde 2 kullanıyorum canım malesef su gibi gidiyor doktor 8.haftaya kadar devam dedi. El mahkum girdik bir yola sonu güzel olsun ne yapalımKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?