- 3 Mayıs 2016
- 708
- 976
- 103
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Kaç haftalıksın canım? Kan sulandırıcıyı kestin mi? Önemli olan kanama alanının olmaması şükür ki yokmuşPerşembe günü gittiğimde baktı rahimde kanama alanı filan yok leke normal olur dediAyakta çok durma canım hemen bel kasık ağrıyor
5. Gundeyim aynı şeyleri yaşıyorum ama progesterondan kaynaklanıyor yorgunluk hissi bir de benim kasık ağrım gece uykudan önce dönerken bir anda oldu başka olmadı.... Senin ara ara geliyorsa gebelik belirtisi olabilir.Kızlar transfer sonrası 5.gündeyim
İlk iki gün bişeyim yoktu ikinci gün iki kez sağ tarafıma keskin bir ağrı geldi gitti anlık ama
Dünden beri de belim ağrıyor ara ara regli gibi kasık ağrım oluyor ama kısa süre sonra geçiyor birde bugün bacaklarımın hali yok evde işte yapmıyorum ama yorgun gibiyim böyle şeyler yaşayanlar oldu mu
İnşallah öyledir ara ara geliyor gidiyor reglinin ilk günleri olur ya öyle belimden aşağısı da valla canı yok 3.denemem bu inşallah bu sefer kavuşurum5. Gundeyim aynı şeyleri yaşıyorum ama progesterondan kaynaklanıyor yorgunluk hissi bir de benim kasık ağrım gece uykudan önce dönerken bir anda oldu başka olmadı.... Senin ara ara geliyorsa gebelik belirtisi olabilir.
Allah sağlıklı sihatli evlat nasip etsinİnşallah öyledir ara ara geliyor gidiyor reglinin ilk günleri olur ya öyle belimden aşağısı da valla canı yok 3.denemem bu inşallah bu sefer kavuşurum
Ayy sorma canım bnm diğerinde 9.haftada kalbi durmuştu onda hiç lekem filan olmamıştı bu normal olan demekki diyorum kendimePerfect ağlıcam artık lekelenmelerden ya
Doktorum daha 2 gün önce baktı pedi dolduracak kanama olmadığı sürece biz bu kanamaları normal kabul ediyorum
E tabi ona normal
Bana asla değiiil
5+4 canım kırmızı olmadığı zaman kan sulandırıcı iğneni yapabilirsin dedi dün yaptım ama corasprine 5gün ara verdirdi lekeye göre devam edcmKaç haftalıksın canım? Kan sulandırıcıyı kestin mi? Önemli olan kanama alanının olmaması şükür ki yokmuş
Benim de kanama alanım yok. Ama birden kan geliyor ve kesiliyor. Her defasında korku ile gidiyorum bakıp geri gönderiyorlar. Dün pıhtı geldi. Ped taktım. Sonra kendiliğinden duruyor. Anlamadım gittiKaç haftalıksın canım? Kan sulandırıcıyı kestin mi? Önemli olan kanama alanının olmaması şükür ki yokmuş
Ya vajinal ultrason sebep olabilir mi sizce? Çünkü sanki bende ultrasondan sonra lekelenmeler olduBenim de kanama alanım yok. Ama birden kan geliyor ve kesiliyor. Her defasında korku ile gidiyorum bakıp geri gönderiyorlar. Dün pıhtı geldi. Ped taktım. Sonra kendiliğinden duruyor. Anlamadım gitti
Kırmızı kan dimi canım kahverengi değil? Benim tam test gününde kanamam oldu. Doktor normal dedi hatta hemşiresi 10 hastanın 10 nda görüyoruz dedi. Promester yaptım 5 gün. Kan sulandırıcıyı da bıraktım. Daha geçen hafta tekrar kullanmaya başladım. Devamı gelmedi ama hep korkuyorum hepBenim de kanama alanım yok. Ama birden kan geliyor ve kesiliyor. Her defasında korku ile gidiyorum bakıp geri gönderiyorlar. Dün pıhtı geldi. Ped taktım. Sonra kendiliğinden duruyor. Anlamadım gitti
Tam olarak sebebi o diyemeyiz. Çünkü öğlen ultrasona girdim gece 11 de kanamam geliyor. İki kere böyle oldu. İşin entresan yani geldikten sonra bana bir rahatlama geliyor. Ağrısız gelip dökülüyor .Dün gece doktordaydim bana diyor ki foşur foşur gelmesi gerek. Demek ki çok daha vahim vakalar geliyor.Ya vajinal ultrason sebep olabilir mi sizce? Çünkü sanki bende ultrasondan sonra lekelenmeler oldu
Evet benim doktorumda pedi dolduracak kanaman yoksa bu kanamalar normal dediTam olarak sebebi o diyemeyiz. Çünkü öğlen ultrasona girdim gece 11 de kanamam geliyor. İki kere böyle oldu. İşin entresan yani geldikten sonra bana bir rahatlama geliyor. Ağrısız gelip dökülüyor .Dün gece doktordaydim bana diyor ki foşur foşur gelmesi gerek. Demek ki çok daha vahim vakalar geliyor.
Evet su gibi kan. Bana 1 hafta önce kestirdi kan sulandiriciyi ama ondan sonra 2 kere kanamam oldu. Üstelik her gün iki doz progestan iğne vuruluyorum. Ama fitil verdikten sonra tetikleniyor. Gün boyu bir şey gelmiyor. Sabah fitilde lekelenme oluyor. Kanama olacaksa da gece bastırıp geliyor. Ama ağrım olmuyor çok şükür.Kırmızı kan dimi canım kahverengi değil? Benim tam test gününde kanamam oldu. Doktor normal dedi hatta hemşiresi 10 hastanın 10 nda görüyoruz dedi. Promester yaptım 5 gün. Kan sulandırıcıyı da bıraktım. Daha geçen hafta tekrar kullanmaya başladım. Devamı gelmedi ama hep korkuyorum hep
Bana da normal dediEvet benim doktorumda pedi dolduracak kanaman yoksa bu kanamalar normal dedi
Bize normal değil işteBana da normal dedi
Benim test günümde su gibi kıpkırmızı kanamam oldu. Kan sulandırıcıyı kestik promester iğne falan başladık ama halen korkuyorum kırmızı kan cidden çok korkuyor. Allah yardımcımız olsun5+4 canım kırmızı olmadığı zaman kan sulandırıcı iğneni yapabilirsin dedi dün yaptım ama corasprine 5gün ara verdirdi lekeye göre devam edcm
Anlamadığım kanama alanı da yok. Acaba diyorum vücut mu saati adet mi oluyorum.Bize normal değil işte
Bende sürekli bir kasık ağrısı var. Sanki adet olacakmışım gibi. İdrar yolunda enfeksiyon çıktı acaba onun yüzünden mi ki? Ama kanama yok şükür. Bende göbekten iğne ve fitile ile devam ediyorum ve artık çok yoruldumEvet su gibi kan. Bana 1 hafta önce kestirdi kan sulandiriciyi ama ondan sonra 2 kere kanamam oldu. Üstelik her gün iki doz progestan iğne vuruluyorum. Ama fitil verdikten sonra tetikleniyor. Gün boyu bir şey gelmiyor. Sabah fitilde lekelenme oluyor. Kanama olacaksa da gece bastırıp geliyor. Ama ağrım olmuyor çok şükür.
Amin canım bnm de 8.gün olmaya başladı 16.gündeydim kasık ağrısıyla tuvalete gittim sabah baktım kırmızı kahve arası damla damla geliyor leke gibi değildi kan gibi damlıyordu yine promester filan günlük kullandım dün ve bugün yok gibi şükür dün kan sulandırıcı iğnemi yapabildim dediğin gibi korkutuyor yine deBenim test günümde su gibi kıpkırmızı kanamam oldu. Kan sulandırıcıyı kestik promester iğne falan başladık ama halen korkuyorum kırmızı kan cidden çok korkuyor. Allah yardımcımız olsun
Evet yorucu gerçekten. Hergun iğne vurulmaktan sıkılmaya başladım. Fitil de cabası. Enfeksiyon ağrı yapıyordur. Genelde alt kasiga vurur.Bende sürekli bir kasık ağrısı var. Sanki adet olacakmışım gibi. İdrar yolunda enfeksiyon çıktı acaba onun yüzünden mi ki? Ama kanama yok şükür. Bende göbekten iğne ve fitile ile devam ediyorum ve artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?