- 3 Eylül 2020
- 737
- 354
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.041
Kızlar bu arada konu sahibinden güncel bilgi var mı inşallah bebeği de kendisi de iyidir
Benim de aynı şekilde, ben de 10 ve 12. Gün kan verdim, keseden de 12 gün sonraya kalp atışı için randevu vermiş oldu inşallah ben de duyarım
Ayy çok geçmiş olsun ciddi bir alerji durumu var demek hangi iğneden oldu ya bu?İnatla kadın doktor böyle veriyor diyor sinir oldum bölge değişeyim diyorum olmaz diyor sinir bastı gerçekten hangi ara sordun doktora yani 12 hafta napıcam yer kalmadı yeni yaptığım yerlerde kıpkırmızı oldu açık renk olanlar azalan sürekli pomat sürüyorum
Ben de estrofemi bırakacağım sanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha kullan dedineden acaba. Beni kalp atışından sonra bıraktı kendi jinekologuma. Bugün randevum var dua edin bebem iyi olsun
Ayy çok geçmiş olsun ciddi bir alerji durumu var demek hangi iğneden oldu ya bu?
947 çıkmıştı, 6 gün sonra kese gördüm12. Gün kaç çıkmıştı canım bir de kese için kaç gün sonra gel dediler
Progestan dex 25 mg sinir oldum hemşirelerle sadece iletişime geçiyorum yazıyorum hemen doktor böyle istiyor cildiyeye git sonuçta ilaçta alamıyorum fenisilin diye bir pomat var sürekli sürüyorym her iğne sonrası daha da artıyor nereme iğne yağacağımı şaşırdım. Sadece göbekten yapabilirsin diyor
Bende çok merak ediyorum doktorumuz da aynı
Çok sıkıntılıymış ben de göbekten prolutex kullanıyorum artık iğne girecek yer kalmadı sanki sertleşiyor yaptığım yerler
Çok fena olmuş ya . Geçmiş olsunİnatla kadın doktor böyle veriyor diyor sinir oldum bölge değişeyim diyorum olmaz diyor sinir bastı gerçekten hangi ara sordun doktora yani 12 hafta napıcam yer kalmadı yeni yaptığım yerlerde kıpkırmızı oldu açık renk olanlar azalan sürekli pomat sürüyorum
Evet bu da progesteron desteği günde iki tane yapıyorumSenin kullandığında progestan içeriği aslında değil mi hayır baska seçenekte vermiyorlar
Kan sulandırıcı da kullanıyor musunuz? Ee nereye yapıyorsunuz. Başlı başına sıkıntı. Göbekte yer kalmaz ki. Sırf bu yüzden göbekten olanı istemedim.Çok sıkıntılıymış ben de göbekten prolutex kullanıyorum artık iğne girecek yer kalmadı sanki sertleşiyor yaptığım yerler
Ben de öyleyim evet canım afedersin dün değil önceki iki gün ishal filan olmuştu hastalığa bağlamıştım düzeldim yine aynıyımPerfect kız bende de başladı iştahsızlık.Acaba ben de mi sorun var diyorum. Yiyemiyorum yaaç kalınca midem de bulanıyor. Biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor. Lekelenme zaten durmadı.
Ben ecopirin coraspin dönüşümlü kullanıyorum kan sulandırıcı olarak iğne yok, bunu da bir sağa bir sola artık ya allah diyip sokuyorumKan sulandırıcı da kullanıyor musunuz? Ee nereye yapıyorsunuz. Başlı başına sıkıntı. Göbekte yer kalmaz ki. Sırf bu yüzden göbekten olanı istemedim.
İnşallah canımBenim de aynı şekilde, ben de 10 ve 12. Gün kan verdim, keseden de 12 gün sonraya kalp atışı için randevu vermiş oldu inşallah ben de duyarım
Ben de özelden mesaj attım bugün ses yok
Umarım iyidirBen de özelden mesaj attım bugün ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?