Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ayy çok geçmiş olsun ciddi bir alerji durumu var demek hangi iğneden oldu ya bu?

Ayy çok geçmiş olsun ciddi bir alerji durumu var demek hangi iğneden oldu ya bu?

Progestan dex 25 mg sinir oldum hemşirelerle sadece iletişime geçiyorum yazıyorum hemen doktor böyle istiyor cildiyeye git sonuçta ilaçta alamıyorum fenisilin diye bir pomat var sürekli sürüyorym her iğne sonrası daha da artıyor nereme iğne yağacağımı şaşırdım. Sadece göbekten yapabilirsin diyor

Çok sıkıntılıymış ben de göbekten prolutex kullanıyorum artık iğne girecek yer kalmadı sanki sertleşiyor yaptığım yerler

Çok fena olmuş ya . Geçmiş olsun kalçaya döndersin versin promester ya. Sanki ne var. Şart mı.

Çok sıkıntılıymış ben de göbekten prolutex kullanıyorum artık iğne girecek yer kalmadı sanki sertleşiyor yaptığım yerler
Kan sulandırıcı da kullanıyor musunuz? Ee nereye yapıyorsunuz. Başlı başına sıkıntı. Göbekte yer kalmaz ki. Sırf bu yüzden göbekten olanı istemedim.

Perfect kız bende de başladı iştahsızlık.Acaba ben de mi sorun var diyorum. Yiyemiyorum yaaç kalınca midem de bulanıyor. Biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor. Lekelenme zaten durmadı.
Ben de öyleyim evet canım afedersin dün değil önceki iki gün ishal filan olmuştu hastalığa bağlamıştım düzeldim yine aynıyım midem zor alıyor aç kalınca da kötü suyu bile zor içiyorum artık

Kan sulandırıcı da kullanıyor musunuz? Ee nereye yapıyorsunuz. Başlı başına sıkıntı. Göbekte yer kalmaz ki. Sırf bu yüzden göbekten olanı istemedim.
Ben ecopirin coraspin dönüşümlü kullanıyorum kan sulandırıcı olarak iğne yok, bunu da bir sağa bir sola artık ya allah diyip sokuyorum

Hem kan sulandırıcı hem de Progestan karın için çok zorlayıcı olur hep morarmış çok şaşırdım ve üzüldüm şükür benim sadece kan sulandırıcı göbekten, Progestan fitil şeklinde devam ediyor artık. Doktorum kalçadan da dayanamazsın haftalarca dedi. Sizin bir de göbekten lemonhaze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…