- 3 Eylül 2020
- 737
- 354
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.061
Hem kan sulandırıcı hem de Progestan karın için çok zorlayıcı olur hep morarmış çok şaşırdım ve üzüldümşükür benim sadece kan sulandırıcı göbekten, Progestan fitil şeklinde devam ediyor artık. Doktorum kalçadan da dayanamazsın haftalarca dedi. Sizin bir de göbekten lemonhaze
Allah yardımcın olsun, hakikaten kolay iş değil. Emeklerimiz karşılığını bulsunBen corasprin içiyorum sadece kuzum Allahtan kan sulandırıcı iğne değil.günde 2 kez iğne ile bu hale geldim 12. Hafta dediler napıcam bende bilmiyorum
Aynısı. Su da midemi bulandırıyor.Ben de öyleyim evet canım afedersin dün değil önceki iki gün ishal filan olmuştu hastalığa bağlamıştım düzeldim yine aynıyımmidem zor alıyor aç kalınca da kötü suyu bile zor içiyorum artık
Zübern sağlıklı cipsini yedim dur bakalım üstüne de hurma bar sağlıklı çikolata bakalım nolacakAynısı. Su da midemi bulandırıyor.
Ben ampulün içeriğini çektikten sonra, enjektörun ucunu değiştiriyorum. Yeni uç ile iğne yapıyorum göbeğime daha konforlu oluyorBende progestan dex kullanıyorum morarma vs çok şükür yok ama bu iki kez iğne batmıyor, bugün o kadar zorlandım ki ucu takılıyor tamamı girmiyor derim çok esniyo bastırıyorumda içe gömülüyor derim ama iğne girmiyor. Soğuk terler döktüm o iğneyi sokana kadar ilk kez böyle oldu. Zar zor batırabildim ama iğneyi yaparken çok kötü oldum bayılma hissi geldi şırıngayı tamamlayıp kendi zor koltuğa attım.
Hemşireye yazdım kalçadan olan daha çok canınızı acıtır bundan devam edin bence dedi.
Uzun iğneyi zaten kullanmıyorum onunla ilacı çekiyorum. Küçük olanı kullanıyorum ama bu iki gündür hatta bugün çok kötüydü hiç batmadı neden böyle oldu anlamadımBen ampulün içeriğini çektikten sonra, enjektörun ucunu değiştiriyorum. Yeni uç ile iğne yapıyorum göbeğime daha konforlu oluyor
Anladım canım, neyse az daha sabredelim. 9 haftadan sonra kes dedi benim doktorum. Gerçekten yoruldum artık iğne, ilaç.Uzun iğneyi zaten kullanmıyorum onunla ilacı çekiyorum. Küçük olanı kullanıyorum ama bu iki gündür hatta bugün çok kötüydü hiç batmadı neden böyle oldu anlamadım
Evet bende haftaya kontrole gideceğim umarım iğneyi keser,Anladım canım, neyse az daha sabredelim. 9 haftadan sonra kes dedi benim doktorum. Gerçekten yoruldum artık iğne, ilaç.
Ay perfect ben de bugün ishal oldum nasıl bir kadın agrıysıyla koştum tuvalete anlatamam. Seninki geçti miBen de öyleyim evet canım afedersin dün değil önceki iki gün ishal filan olmuştu hastalığa bağlamıştım düzeldim yine aynıyımmidem zor alıyor aç kalınca da kötü suyu bile zor içiyorum artık
İshal mi? Ay bugün ben de böyle oldum karın ağrısıyla hemde nasıl. Mide mi bulandırdı benimde. Normal miymiş acaba niye öyle oldukAynısı. Su da midemi bulandırıyor.
Geçti çok şükür canım ama 5-6tane muz yedim gün boyunca içim almasa da zorla patates haşladım yedim süt ürünlerinden uzak dur bunlara yönel bir de su içmeye çalıştım hemen bunları yap inşallah geçecektir geçince ertesi gün kefir içmeyi unutma probiyotik açısındanAy perfect ben de bugün ishal oldum nasıl bir kadın agrıysıyla koştum tuvalete anlatamam. Seninki geçti mi
Bana annem şimdi yoğurt içirdi. İçmese miyidim.Geçti çok şükür canım ama 5-6tane muz yedim gün boyunca içim almasa da zorla patates haşladım yedim süt ürünlerinden uzak dur bunlara yönel bir de su içmeye çalıştım hemen bunları yap inşallah geçecektir geçince ertesi gün kefir içmeyi unutma probiyotik açısından
Yoğurt çok büyük hata olmuşBana annem şimdi yoğurt içirdi. İçmese miyidim.
Başından beri öyleyim. Normal. Genel belirtilerden biri.İshal mi? Ay bugün ben de böyle oldum karın ağrısıyla hemde nasıl. Mide mi bulandırdı benimde. Normal miymiş acaba niye öyle olduk
Açken bir tatlı kaşığı tahin üstüne limon sık acı gelirse birazcık bal ekle canım ben çok faydasını gördüm kahve çay içmeKızlar, demir düşüklüğü kansızlığa eğilim için gebelikte ne yapıyorsunuz? Yaşayan var mı daha doğrusu
Beni ilaçsız baya yükseltmişti canım inşallah sende de işe yararSağ olasın canım deneyeyim. Ben de keçiboynuzu özünü tahinle karıştırayım diyordum, buna da bakayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?