Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ben corasprin içiyorum sadece kuzum Allahtan kan sulandırıcı iğne değil.günde 2 kez iğne ile bu hale geldim 12. Hafta dediler napıcam bende bilmiyorum

Aynısı. Su da midemi bulandırıyor.

Bende progestan dex kullanıyorum morarma vs çok şükür yok ama bu iki kez iğne batmıyor, bugün o kadar zorlandım ki ucu takılıyor tamamı girmiyor derim çok esniyo bastırıyorumda içe gömülüyor derim ama iğne girmiyor. Soğuk terler döktüm o iğneyi sokana kadar ilk kez böyle oldu. Zar zor batırabildim ama iğneyi yaparken çok kötü oldum bayılma hissi geldi şırıngayı tamamlayıp kendi zor koltuğa attım.
Hemşireye yazdım kalçadan olan daha çok canınızı acıtır bundan devam edin bence dedi.

Ben ampulün içeriğini çektikten sonra, enjektörun ucunu değiştiriyorum. Yeni uç ile iğne yapıyorum göbeğime daha konforlu oluyor

Ben ampulün içeriğini çektikten sonra, enjektörun ucunu değiştiriyorum. Yeni uç ile iğne yapıyorum göbeğime daha konforlu oluyor
Uzun iğneyi zaten kullanmıyorum onunla ilacı çekiyorum. Küçük olanı kullanıyorum ama bu iki gündür hatta bugün çok kötüydü hiç batmadı neden böyle oldu anlamadım

Uzun iğneyi zaten kullanmıyorum onunla ilacı çekiyorum. Küçük olanı kullanıyorum ama bu iki gündür hatta bugün çok kötüydü hiç batmadı neden böyle oldu anlamadım
Anladım canım, neyse az daha sabredelim. 9 haftadan sonra kes dedi benim doktorum. Gerçekten yoruldum artık iğne, ilaç.

Ay perfect ben de bugün ishal oldum nasıl bir kadın agrıysıyla koştum tuvalete anlatamam. Seninki geçti mi

Ay perfect ben de bugün ishal oldum nasıl bir kadın agrıysıyla koştum tuvalete anlatamam. Seninki geçti mi
Geçti çok şükür canım ama 5-6tane muz yedim gün boyunca içim almasa da zorla patates haşladım yedim süt ürünlerinden uzak dur bunlara yönel bir de su içmeye çalıştım hemen bunları yap inşallah geçecektir geçince ertesi gün kefir içmeyi unutma probiyotik açısından

Bana annem şimdi yoğurt içirdi. İçmese miyidim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…