- 4 Mart 2025
- 648
- 350
- 18
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.081
Bu başlığı açan İzmirli arkadaşımızdan haber var mı ? Umarım her şey yolundadırBeni ilaçsız baya yükseltmişti canım inşallah sende de işe yararrica ederim
Özelden de mesaj attım cevap yok inşallah iyidirBu başlığı açan İzmirli arkadaşımızdan haber var mı ? Umarım her şey yolundadır
Kahverengi lekelenmeye doktorunuz normal mi dedi çünkü bende deEv temizliğini hele ki süpürgeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işin saği solu belli olmuyor. Keseyi gördüm. İki kez kanama geçirdim. Ama hâlâ kahverengi lekelenme bitmedi. Dr.normal diyor. Tavsiye etmememin nedeni ise lütfen tetikleyici siz olmayın. Üzülmeyin. Mümkün mertebe 3 ay sakının. Allah herkesin evladını korusun.
Normal dedi. Kanamam da oluyor ki. Oluyor geçiyor. Kahverengiye dönüyor. Sonra bir daha kanama.Kahverengi lekelenmeye doktorunuz normal mi dedi çünkü bende de
Olmaya başladı
Sizin kaç haftalıktı bir de vitil ve prolutex vuruluyorsaniz onlar korur inşallahNormal dedi. Kanamam da oluyor ki. Oluyor geçiyor. Kahverengiye dönüyor. Sonra bir daha kanama.Kanama olunca doktora da gitmiyorum artık. Sadece yatıp dinleniyorum. Ay sonu randevum var. Zaten yemek falan hiçbir şey yiyemiyor. Mide bulantısı kusma. Çok zor geçiyor
Hergun sabah 2 akşam 2 olmak üzere fitil. Her gün kalçadan iki doz promester vuruluyorum. Ben 1 Ağustos'ta gittiğimde ultrasonda 6+2 dedi. Transfere göre 7 haftalık dedi. E-nabiza göre 9 haftalık ( ki bana göre 9 haftalık değil daha az) şimdi kaç haftalık oluyorum tam bilmiyorum ki. Transfer tarihim 2 temmuz 5.gun embriyosu. Son adet tarihim 15 haziran.Sizin kaç haftalıktı bir de vitil ve prolutex vuruluyorsaniz onlar korur inşallah
8hafta 5 günlük gözüküyor yani 9. Haftanın içindesin maşallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin rabbim internetten transfer tarihine göre hesaplamaya baktımHergun sabah 2 akşam 2 olmak üzere fitil. Her gün kalçadan iki doz promester vuruluyorum. Ben 1 Ağustos'ta gittiğimde ultrasonda 6+2 dedi. Transfere göre 7 haftalık dedi. E-nabiza göre 9 haftalık ( ki bana göre 9 haftalık değil daha az) şimdi kaç haftalık oluyorum tam bilmiyorum ki. Transfer tarihim 2 temmuz 5.gun embriyosu. Son adet tarihim 15 haziran.
Ondan yaptım. O doğru sonuç veriyor dimi. Amin amiin cümlemizin. Allah'ım herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın. Süreç zor,stresli,güzel. Karışık duygular8hafta 5 günlük gözüküyor yani 9. Haftanın içindesin maşallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin rabbim internetten transfer tarihine göre hesaplamaya baktım
Bende 5+2 deyim cumartesi kese görmeye gideceğim inşallah sorunsuz bir şekilde görürüzOndan yaptım. O doğru sonuç veriyor dimi. Amin amiin cümlemizin. Allah'ım herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın. Süreç zor,stresli,güzel. Karışık duygular
Amin amin inşaallah. Görünür. 1 hafta sonra da Bebek görünür inşallah.Bende 5+2 deyim cumartesi kese görmeye gideceğim inşallah sorunsuz bir şekilde görürüz
Aminnn insallah geçmek bilmiyor valla günler sen yine iyi ilerlemişsin :)Amin amin inşaallah. Görünür. 1 hafta sonra da Bebek görünür inşallah.
Vala öyle göründüğüne bakma aynısı benim için geçerli:) günler geçmiyor. 1 ay sonra gel dedi. Gel sen bana sor :) kafamda kurduğum senaryoları :)Aminnn insallah geçmek bilmiyor valla günler sen yine iyi ilerlemişsin :)
Ay yalnız değilmişim ya rabbim kolaylaştırsın bize inşallah bu süreciVala öyle göründüğüne bakma aynısı benim için geçerli:) günler geçmiyor. 1 ay sonra gel dedi. Gel sen bana sor :) kafamda kurduğum senaryoları :)
Duygularımı tercüme ettin sanki bende öyleyim keseyi gördük bebeği görmedik daha cuma randevum var canım çıkacak bide benim başkaları gibi kusma mide bulantım hiç bişeyim yok sadece ara ara kaşık batması seyrimesi ve ara ara uyku hali dışında hiç bi belirtim yok beni korkutuyor 10 gün önce gitmiştik doktora kese var ama bebek daha yok dedi cuma gidicem stresten bayılıcam artıkGrubun canım kızları, biliyorum bana kızacak okuyanlar ama bir sorum varya böyle her gün bir belirti hissetmemek normal mi acaba? Ben bugün pek bir belirti yaşamıyorum sanki. Hemen tedirgin oluyorum istemsiz. 1 hafta oldu son kontrole gideli. Neredeyse her gün ultronla bakasım geliyor her şey yolunda mı diye ama böyle de zaman geçmez biliyorum
Canım inan hiçbir farkımız yok her gün acaba nasıl her şey yolunda mı diye geçirmediğim bir anım yok. Bana 4 hafta sonra gel dedi kendi jinekologum gözlerim yerlerinden fırladı dayanamam dedim en son 3 haftada anlaştıkGrubun canım kızları, biliyorum bana kızacak okuyanlar ama bir sorum varya böyle her gün bir belirti hissetmemek normal mi acaba? Ben bugün pek bir belirti yaşamıyorum sanki. Hemen tedirgin oluyorum istemsiz. 1 hafta oldu son kontrole gideli. Neredeyse her gün ultronla bakasım geliyor her şey yolunda mı diye ama böyle de zaman geçmez biliyorum
Korkma benimde çok mide bulantım yok sabahları oluyor biraz o da kusturacak kadar değil. Herkesin belirtileri ayrı oluyor.Duygularımı tercüme ettin sanki bende öyleyim keseyi gördük bebeği görmedik daha cuma randevum var canım çıkacak bide benim başkaları gibi kusma mide bulantım hiç bişeyim yok sadece ara ara kaşık batması seyrimesi ve ara ara uyku hali dışında hiç bi belirtim yok beni korkutuyor 10 gün önce gitmiştik doktora kese var ama bebek daha yok dedi cuma gidicem stresten bayılıcam artık
Korkma benimde çok mide bulantım yok sabahları oluyor biraz o da kusturacak kadar değil. Herkesin belirtileri ayrı oluyor.
Herkes öyle diyo ama işte içim durmuyorKorkma benimde çok mide bulantım yok sabahları oluyor biraz o da kusturacak kadar değil. Herkesin belirtileri ayrı oluyor.
Kolun üst arka yağlı kısmına ve bacağın ön üst kısmına da iğne yapılabiliyormuş. Doktoruma sordum göbeğim mosmor oldu. Kol ve bacaktaki bu yağlı kısımlara da yapılabiliyor dedi. Doktoruna danış istersen.İnatla kadın doktor böyle veriyor diyor sinir oldum bölge değişeyim diyorum olmaz diyor sinir bastı gerçekten hangi ara sordun doktora yani 12 hafta napıcam yer kalmadı yeni yaptığım yerlerde kıpkırmızı oldu açık renk olanlar azalan sürekli pomat sürüyorum
Kolun üst arka yağlı kısmına ve bacağın ön üst kısmına da iğne yapılabiliyormuş. Doktoruma sordum göbeğim mosmor oldu. Kol ve bacaktaki bu yağlı kısımlara da yapılabiliyor dedi. Doktoruna danış istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?