Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kahverengi lekelenmeye doktorunuz normal mi dedi çünkü bende de
Olmaya başladı

Kahverengi lekelenmeye doktorunuz normal mi dedi çünkü bende de
Olmaya başladı
Normal dedi. Kanamam da oluyor ki. Oluyor geçiyor. Kahverengiye dönüyor. Sonra bir daha kanama. Kanama olunca doktora da gitmiyorum artık. Sadece yatıp dinleniyorum. Ay sonu randevum var. Zaten yemek falan hiçbir şey yiyemiyor. Mide bulantısı kusma. Çok zor geçiyor

Sizin kaç haftalıktı bir de vitil ve prolutex vuruluyorsaniz onlar korur inşallah

Sizin kaç haftalıktı bir de vitil ve prolutex vuruluyorsaniz onlar korur inşallah
Hergun sabah 2 akşam 2 olmak üzere fitil. Her gün kalçadan iki doz promester vuruluyorum. Ben 1 Ağustos'ta gittiğimde ultrasonda 6+2 dedi. Transfere göre 7 haftalık dedi. E-nabiza göre 9 haftalık ( ki bana göre 9 haftalık değil daha az) şimdi kaç haftalık oluyorum tam bilmiyorum ki. Transfer tarihim 2 temmuz 5.gun embriyosu. Son adet tarihim 15 haziran.

8hafta 5 günlük gözüküyor yani 9. Haftanın içindesin maşallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin rabbim internetten transfer tarihine göre hesaplamaya baktım

8hafta 5 günlük gözüküyor yani 9. Haftanın içindesin maşallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin rabbim internetten transfer tarihine göre hesaplamaya baktım
Ondan yaptım. O doğru sonuç veriyor dimi. Amin amiin cümlemizin. Allah'ım herkesin evladını sağlıcakla bağışlasın. Süreç zor,stresli,güzel. Karışık duygular

Grubun canım kızları, biliyorum bana kızacak okuyanlar ama bir sorum var ya böyle her gün bir belirti hissetmemek normal mi acaba? Ben bugün pek bir belirti yaşamıyorum sanki. Hemen tedirgin oluyorum istemsiz. 1 hafta oldu son kontrole gideli. Neredeyse her gün ultronla bakasım geliyor her şey yolunda mı diye ama böyle de zaman geçmez biliyorum

Duygularımı tercüme ettin sanki bende öyleyim keseyi gördük bebeği görmedik daha cuma randevum var canım çıkacak bide benim başkaları gibi kusma mide bulantım hiç bişeyim yok sadece ara ara kaşık batması seyrimesi ve ara ara uyku hali dışında hiç bi belirtim yok beni korkutuyor 10 gün önce gitmiştik doktora kese var ama bebek daha yok dedi cuma gidicem stresten bayılıcam artık

Canım inan hiçbir farkımız yok her gün acaba nasıl her şey yolunda mı diye geçirmediğim bir anım yok. Bana 4 hafta sonra gel dedi kendi jinekologum gözlerim yerlerinden fırladı dayanamam dedim en son 3 haftada anlaştık hiç sağlıklı degil hiç ama böyle hissetmemiz çok normal zor elde ettik geçmiş kayıplarımız var kolay değil hiç. Ben terapi almayı bile düşündüm çok pahalı bütçe ayırmak istemedim suan. Yoksa hepimizi iyi bir psikolog paklar. Çok ciddi anksiyete atakları bunlar. Ne diyim yavrularımız Allaha emanet

Korkma benimde çok mide bulantım yok sabahları oluyor biraz o da kusturacak kadar değil. Herkesin belirtileri ayrı oluyor.

Kolun üst arka yağlı kısmına ve bacağın ön üst kısmına da iğne yapılabiliyormuş. Doktoruma sordum göbeğim mosmor oldu. Kol ve bacaktaki bu yağlı kısımlara da yapılabiliyor dedi. Doktoruna danış istersen.

Doktorumu görsem soracağım hemşireler dısında asla bişey soramıyorum hemşireler de direk Cem beyin protokolü bu şekilde diyor yapmak zorundasın diyor her geçen gün daha da kızarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…