- 3 Eylül 2020
- 737
- 354
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.101
Kaçıncı gün gitmiş olacaksın canım benim de bugün 15. Günüm transfer sonrası 1 hafta 10 gün sonra gelebilirsin dediler ben de stres yaptım şimdidenDuygularımı tercüme ettin sanki bende öyleyim keseyi gördük bebeği görmedik daha cuma randevum var canım çıkacak bide benim başkaları gibi kusma mide bulantım hiç bişeyim yok sadece ara ara kaşık batması seyrimesi ve ara ara uyku hali dışında hiç bi belirtim yok beni korkutuyor 10 gün önce gitmiştik doktora kese var ama bebek daha yok dedi cuma gidicem stresten bayılıcam artık
Aybalam :) yahu zor olmuyor mu kalçadan her gün iki doz? Şimdi fark ettim bu mesajı...Hergun sabah 2 akşam 2 olmak üzere fitil. Her gün kalçadan iki doz promester vuruluyorum. Ben 1 Ağustos'ta gittiğimde ultrasonda 6+2 dedi. Transfere göre 7 haftalık dedi. E-nabiza göre 9 haftalık ( ki bana göre 9 haftalık değil daha az) şimdi kaç haftalık oluyorum tam bilmiyorum ki. Transfer tarihim 2 temmuz 5.gun embriyosu. Son adet tarihim 15 haziran.
Zor oluyor olmaz mı. Artık kalcam da aşina olduAybalam :) yahu zor olmuyor mu kalçadan her gün iki doz? Şimdi fark ettim bu mesajı...
Zor oluyor olmaz mı. Artık kalcam da aşina olduşaka bir yana yoruldum artık. Ay sonuna kadar vurulacağım. Ay sonundan sonra devam ettirecek mi bakalım. Sabrediyorum ne yapayım
Jinekolog mu buna karar veriyor devamında çünkü keseden sonra tüp bebek merkezi takip etmiyormuş.kadın doğumcu mu iğne süresine karar veriyor acaba
Valla harika ne güzel ben doktor arayışına geçtim şimdiden memorial şişli de böyle olmayacakBenim tüp bebek doktorum aynı zamanda jinekoloğum. Tüp Bebek sonrası da birlikte devam ediyoruz.
Evet her şeyimi biliyor :) ne güzel dimi.Valla harika ne güzel ben doktor arayışına geçtim şimdiden memorial şişli de böyle olmayacak
Transfer dahil 20. Günde gittim onda keseyi gördük 10 gün sonrada git dedi bebeği görürsün belki kalp atışı var mı görülür dedi yani 6+2 de gitmiş olucam bideKaçıncı gün gitmiş olacaksın canım benim de bugün 15. Günüm transfer sonrası 1 hafta 10 gün sonra gelebilirsin dediler ben de stres yaptım şimdiden
Transfer dahil 20. Günde gittim onda keseyi gördük 10 gün sonrada git dedi bebeği görürsün belki kalp atışı var mı görülür dedi yani 6+2 de gitmiş olucam bide
İnşallahBen ne zaman gitsem karar veremedil 16. Gün bugün . Dün bir hafta on gün sonra gel dediler çok stresliymiş gerçekten inş görürüm gittiğimde ben de.Sen de inş kalp atışını ve bebeğini görürsün canım
Selam canımm ben hafif hafif bulantı oluyor, tat değişimi bazen oluyor henüz ilerlemedi. Bende Salı günü gideceğim 7+0 oluyor tam olarak keseyi bile görmedim ben Allahım ne sabırmış bendeki kızKızlar selammNasılsınız ? Mide bulantisiyla başa çıkabilen var mı aranızda beni çileden çıkardı iyice. Pazarda kalp atışı için randevum var 7+2 oluyor geçen hafta duyamadik vajinal ultrasondu hemde ama anlamadım artık duyulur değil mi ?
Selam canımm ben hafif hafif bulantı oluyor, tat değişimi bazen oluyor henüz ilerlemedi. Bende Salı günü gideceğim 7+0 oluyor tam olarak keseyi bile görmedim ben Allahım ne sabırmış bendeki kız
İnşallah her şey yolundadır
Duyarsın inşallah ya niye duymayasın
Hemen hemen yakın tarihlerimiz bende de hafif bulantılar oluyor gün içinde bel ağrısıyla geliyor kısa sürüyor. Öyle tiksinme filan yok. Benim hala ara sıra kasıklarım( rahmim ) ağrıyor. Sizde de oluyor mu ? Bir de baş ağrısı varKızlar selammNasılsınız ? Mide bulantisiyla başa çıkabilen var mı aranızda beni çileden çıkardı iyice. Pazarda kalp atışı için randevum var 7+2 oluyor geçen hafta duyamadik vajinal ultrasondu hemde ama anlamadım artık duyulur değil mi ?
İnsallahhh yolundadır canımSelam canımm ben hafif hafif bulantı oluyor, tat değişimi bazen oluyor henüz ilerlemedi. Bende Salı günü gideceğim 7+0 oluyor tam olarak keseyi bile görmedim ben Allahım ne sabırmış bendeki kız
İnşallah her şey yolundadır
Duyarsın inşallah ya niye duymayasın
Bende baş ağrısı var ama sudan bile modem bulaniyor şu içemiyorum diye ağrıyor galiba diyorum. Kasık ağrısı ara ara oluyor bende de. Ama mide bulantim çok fenaHemen hemen yakın tarihlerimiz bende de hafif bulantılar oluyor gün içinde bel ağrısıyla geliyor kısa sürüyor. Öyle tiksinme filan yok. Benim hala ara sıra kasıklarım( rahmim ) ağrıyor. Sizde de oluyor mu ? Bir de baş ağrısı var
Baş ağrısı 3-4 günde bir muhakkak oluyor. Ve gündüz uyku halim var. Bir saat uyuyorum hatta bazen. Koluma kaldıramıyorum, üşengeçlik var. Bel ağrım özellikle gece yatarken oluyor yan ve bi bacağımı karnıma doğru çekerek yatıyorum artık pozisyonummu ağrıtıyor bilemiyorumHemen hemen yakın tarihlerimiz bende de hafif bulantılar oluyor gün içinde bel ağrısıyla geliyor kısa sürüyor. Öyle tiksinme filan yok. Benim hala ara sıra kasıklarım( rahmim ) ağrıyor. Sizde de oluyor mu ? Bir de baş ağrısı var
Canım benim hiç alerjik bünyem yoktur benim bile bacaklarımda döküntüler oldu. İlaç kullandıracak kadar kötü değildi ama kaşımakta yara olduKızlar aranızda alerji kullanan var mı bu süreçte iğneler ürtikerimi azdırdı zaten alerjik astım ve ürtiker hastasıydın ama ilaçsız sabrediyordum.Doktor zrtec vermişti zorlanırsan kullan diye.3 gündür işkence çekiyorym karnımdaki lekeler kaşınıyordu şimdi kol ve bacaklarımda baska döküntüler oldu kaşın kaşın aksama kadar deliricem
Canım benim hiç alerjik bünyem yoktur benim bile bacaklarımda döküntüler oldu. İlaç kullandıracak kadar kötü değildi ama kaşımakta yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?