- 3 Eylül 2020
- 737
- 353
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.121
Canım geçmiş olsun acaba sana günlük göbekten progesteron iğne yerine neden kalçadan olan verilmediYaaa gerçekten çok zor eşim de ısrarla iç diyor zaten 2. Kuşak daha zararsızını verdi ama ilk 15 gün içmedim sabrettim şimdi iğnenin bu hale getirmesine üzülüyorum.iğne olmasa götürecektim rahat rahat süreci.bünyem çok alerjik maalesefdemek herkeste yapıyor 12 hafta kullanacaksın dediler göbeğim kıpkırmızı sürekli pomat sürüyorum şimdi tüm vücuduma yayıldı.gerçekten 12 hafta kullanıyor mu herkes bu ilaçları:/
Canım geçmiş olsun acaba sana günlük göbekten progesteron iğne yerine neden kalçadan olan verilmedi
Hangi ilaç bunu yapıyorYaaa gerçekten çok zor eşim de ısrarla iç diyor zaten 2. Kuşak daha zararsızını verdi ama ilk 15 gün içmedim sabrettim şimdi iğnenin bu hale getirmesine üzülüyorum.iğne olmasa götürecektim rahat rahat süreci.bünyem çok alerjik maalesefdemek herkeste yapıyor 12 hafta kullanacaksın dediler göbeğim kıpkırmızı sürekli pomat sürüyorum şimdi tüm vücuduma yayıldı.gerçekten 12 hafta kullanıyor mu herkes bu ilaçları:/
Hangi ilaç bunu yapıyor
Anladım bnde kullanıyorum benimde vuruldugum kısımlarda kızarıklıklar var onun harıcı başka biyerımde yok çok şükür çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz bizimle devam ederlerde bu iğneleri etkileri geçer bı şekilde yeterki onlar bizlerle olsunProgestan iğne canım.Bi çok kişiye yapmış benim zaten ürtikerim olduğu için daha çok oldu karnım komple kıpkırmızı bacaklarım da böyle
Ayy Allah yardımcın olsun canımKalça olanı alsamda yapacak içindeki madde ürtikerimi azdırıyor hemde inanılmaz çok 12 hafta nasıl geçecek bilmiyorum doktor zor durumda kalırsan her gün içeceksin dedi ama vicdan yapıyorum işte şimdi kollarım bacaklarım da kabardı göğsüm
Ayy Allah yardımcın olsun canımmecbur içeceksin o zaman
Anladım bnde kullanıyorum benimde vuruldugum kısımlarda kızarıklıklar var onun harıcı başka biyerımde yok çok şükür çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz bizimle devam ederlerde bu iğneleri etkileri geçer bı şekilde yeterki onlar bizlerle olsun
Progestan dexi 9. Haftaya kadar kullan dedi bana doktorum. Hatta ilk transferim de hiç kullanmadım bunu sadece fitil vermişti bundan 5 yıl evvelYaaa gerçekten çok zor eşim de ısrarla iç diyor zaten 2. Kuşak daha zararsızını verdi ama ilk 15 gün içmedim sabrettim şimdi iğnenin bu hale getirmesine üzülüyorum.iğne olmasa götürecektim rahat rahat süreci.bünyem çok alerjik maalesefdemek herkeste yapıyor 12 hafta kullanacaksın dediler göbeğim kıpkırmızı sürekli pomat sürüyorum şimdi tüm vücuduma yayıldı.gerçekten 12 hafta kullanıyor mu herkes bu ilaçları:/
İşte aynısı kalça kenarlarım ve bacaklarımda oldu benim. Ben kalçadan vuruluyorum evden çıkamadığım zaman göbekten vuruluyorum. Canım bu ilaçı 12 haftadan bile daha çok kullanabiliriz bana kendi jinekologumun söylediği 12. Haftada plesenta güçlenmeye başlar ve bu igneler onu daha iyi besler yani anladığım 12. Haftada da kesmeyecek ge en bir kadın 16 hafta da kestirmişler. O yüzden Allah yardımcın olsunKalça olanı alsamda yapacak içindeki madde ürtikerimi azdırıyor hemde inanılmaz çok 12 hafta nasıl geçecek bilmiyorum doktor zor durumda kalırsan her gün içeceksin dedi ama vicdan yapıyorum işte şimdi kollarım bacaklarım da kabardı göğsüm
Progestan dexi 9. Haftaya kadar kullan dedi bana doktorum. Hatta ilk transferim de hiç kullanmadım bunu sadece fitil vermişti bundan 5 yıl evvel
Çok şaşırdım progestana çok önem veriyorlar benim jinekologum bile ben karar vericem keseceğin zamana bu iğne önemli dedi.Progestan dexi 9. Haftaya kadar kullan dedi bana doktorum. Hatta ilk transferim de hiç kullanmadım bunu sadece fitil vermişti bundan 5 yıl evvel
Amin canım inşallahh benimde şimdi sonucum 110 çıktı dr ayın 28 ine kadar her 2 gunde bir yükselişe bakıcaz dedi tam sevinecek gibi oluyorum bi bekleme daha çıkıyor bilmiyorum sonumuz güzel olsun inşallahAmin canım inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer bebeklerimiz bizimle olur
Amin canım inşallahh benimde şimdi sonucum 110 çıktı dr ayın 28 ine kadar her 2 gunde bir yükselişe bakıcaz dedi tam sevinecek gibi oluyorum bi bekleme daha çıkıyor bilmiyorum sonumuz güzel olsun inşallah
Benden 3 kez kan istedi toplamda ilk gün ve sonraki iki gün canım merak etme sonraki günler değer katlanır doktor da bir daha istemez bencr. Ama dediğin gibi stres bitmiyor şimdi ben kese görmeye gidicem sonra bebek sonra kalp atışı maalesef sürekli stres halindeyiz.zaten ilaçlar yüzünden son bir haftadır depresyonda gibiyim hiç böyle zorlanmamıştım psikolojimi bozdu ilaçlar biraz
Kalp atışını duyduktan sonra estrofem ve koraspirini kesti. Tutunma oldu zaten kullanma dedi. Progestan dexi de 9. Hafta sonuna kadar kullan dedi. 1 Eylül de son defa kontrol edecek. Kan tahlili bakılmadı bunlar için. Ama toxo rubella ve tsh baktı keseden sonra. Doktoruma güveniyorum. Prof.dr Mehmet erdem .Bana direk hemşireler ezbere 12. Hafta dediler gerçekten çok korktum her geçen gün daha kötü oluyorum.Şimdi baska doktorla devam edicem o heralde devam et ya da kes der dimi bide ezbere söylemektense kandaki değere göre bakmaları gerekmiyor mu yoksa direk 9-12 hafta mı diyorlar hiç bilmiyorum inanın.
Neye göre söyledi doktorunuz size estrofem mesela onu da kullanıyor musunuz
Evet önemli tabi rahim duvarını kalınlaştırıp embriyounun tutunmasını sağlıyor östrojenle beraber. Biz doğal gebe kalmadığımız için bu hormonları salgılayan korpus luteum yapısı oluşmuyor. Plasenta oluşunca bu görevi üstleniyor 2,3 aylık süreçte plesanta oluşmaya başladığı için de doktorum 9 hafta demiş olabilir. İlk tranferimde sadece fitil olrak aldım bu hormonu 4.5 yaşında oğlum varÇok şaşırdım progestana çok önem veriyorlar benim jinekologum bile ben karar vericem keseceğin zamana bu iğne önemli dedi.
AyEvet önemli tabi rahim duvarını kalınlaştırıp embriyounun tutunmasını sağlıyor östrojenle beraber. Biz doğal gebe kalmadığımız için bu hormonları salgılayan korpus luteum yapısı oluşmuyor. Plasenta oluşunca bu görevi üstleniyor 2,3 aylık süreçte plesanta oluşmaya başladığı için de doktorum 9 hafta demiş olabilir. İlk tranferimde sadece fitil olrak aldım bu hormonu 4.5 yaşında oğlum var
Kalp atışını duyduktan sonra estrofem ve koraspirini kesti. Tutunma oldu zaten kullanma dedi. Progestan dexi de 9. Hafta sonuna kadar kullan dedi. 1 Eylül de son defa kontrol edecek. Kan tahlili bakılmadı bunlar için. Ama toxo rubella ve tsh baktı keseden sonra. Doktoruma güveniyorum. Prof.dr Mehmet erdem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?