Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bir de benim doktorum brükseldeydi cem çelik şimdi kese görmeye memorial a gitmeyi düşünüyorum figen hanımla devam edicem o yönlendirir heralde ilaç konusunda artık kullan ya da bırak şeklinde.çünkü ultrason sonrası bırakıyormuş Cem hoca biz de o zaman direk baska doktorla devam edelim dedik.

Canım geçmiş olsun acaba sana günlük göbekten progesteron iğne yerine neden kalçadan olan verilmedi

Canım geçmiş olsun acaba sana günlük göbekten progesteron iğne yerine neden kalçadan olan verilmedi

Kalça olanı alsamda yapacak içindeki madde ürtikerimi azdırıyor hemde inanılmaz çok 12 hafta nasıl geçecek bilmiyorum doktor zor durumda kalırsan her gün içeceksin dedi ama vicdan yapıyorum işte şimdi kollarım bacaklarım da kabardı göğsüm

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 12
Hangi ilaç bunu yapıyor

Progestan iğne canım.Bi çok kişiye yapmış benim zaten ürtikerim olduğu için daha çok oldu karnım komple kıpkırmızı bacaklarım da böyle
Anladım bnde kullanıyorum benimde vuruldugum kısımlarda kızarıklıklar var onun harıcı başka biyerımde yok çok şükür çok geçmiş olsun inşallah bebeklerimiz bizimle devam ederlerde bu iğneleri etkileri geçer bı şekilde yeterki onlar bizlerle olsun

Ayy Allah yardımcın olsun canım mecbur içeceksin o zaman

Amin canım inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer bebeklerimiz bizimle olur

Progestan dexi 9. Haftaya kadar kullan dedi bana doktorum. Hatta ilk transferim de hiç kullanmadım bunu sadece fitil vermişti bundan 5 yıl evvel

İşte aynısı kalça kenarlarım ve bacaklarımda oldu benim. Ben kalçadan vuruluyorum evden çıkamadığım zaman göbekten vuruluyorum. Canım bu ilaçı 12 haftadan bile daha çok kullanabiliriz bana kendi jinekologumun söylediği 12. Haftada plesenta güçlenmeye başlar ve bu igneler onu daha iyi besler yani anladığım 12. Haftada da kesmeyecek ge en bir kadın 16 hafta da kestirmişler. O yüzden Allah yardımcın olsun

Progestan dexi 9. Haftaya kadar kullan dedi bana doktorum. Hatta ilk transferim de hiç kullanmadım bunu sadece fitil vermişti bundan 5 yıl evvel

Bana direk hemşireler ezbere 12. Hafta dediler gerçekten çok korktum her geçen gün daha kötü oluyorum.Şimdi baska doktorla devam edicem o heralde devam et ya da kes der dimi bide ezbere söylemektense kandaki değere göre bakmaları gerekmiyor mu yoksa direk 9-12 hafta mı diyorlar hiç bilmiyorum inanın.
Neye göre söyledi doktorunuz size estrofem mesela onu da kullanıyor musunuz

Çok şaşırdım progestana çok önem veriyorlar benim jinekologum bile ben karar vericem keseceğin zamana bu iğne önemli dedi.

Amin canım inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer bebeklerimiz bizimle olur
Amin canım inşallahh benimde şimdi sonucum 110 çıktı dr ayın 28 ine kadar her 2 gunde bir yükselişe bakıcaz dedi tam sevinecek gibi oluyorum bi bekleme daha çıkıyor bilmiyorum sonumuz güzel olsun inşallah

Amin canım inşallahh benimde şimdi sonucum 110 çıktı dr ayın 28 ine kadar her 2 gunde bir yükselişe bakıcaz dedi tam sevinecek gibi oluyorum bi bekleme daha çıkıyor bilmiyorum sonumuz güzel olsun inşallah

Benden 3 kez kan istedi toplamda ilk gün ve sonraki iki gün canım merak etme sonraki günler değer katlanır doktor da bir daha istemez bencr. Ama dediğin gibi stres bitmiyor şimdi ben kese görmeye gidicem sonra bebek sonra kalp atışı maalesef sürekli stres halindeyiz.zaten ilaçlar yüzünden son bir haftadır depresyonda gibiyim hiç böyle zorlanmamıştım psikolojimi bozdu ilaçlar biraz

Evet gerçekten psikolojı falan kalmadı anca bebeklerimizi kucağımıza alınca düzeliriz heralde inşalalh o günleri görürüz kısa zamanda

Kalp atışını duyduktan sonra estrofem ve koraspirini kesti. Tutunma oldu zaten kullanma dedi. Progestan dexi de 9. Hafta sonuna kadar kullan dedi. 1 Eylül de son defa kontrol edecek. Kan tahlili bakılmadı bunlar için. Ama toxo rubella ve tsh baktı keseden sonra. Doktoruma güveniyorum. Prof.dr Mehmet erdem .

Çok şaşırdım progestana çok önem veriyorlar benim jinekologum bile ben karar vericem keseceğin zamana bu iğne önemli dedi.
Evet önemli tabi rahim duvarını kalınlaştırıp embriyounun tutunmasını sağlıyor östrojenle beraber. Biz doğal gebe kalmadığımız için bu hormonları salgılayan korpus luteum yapısı oluşmuyor. Plasenta oluşunca bu görevi üstleniyor 2,3 aylık süreçte plesanta oluşmaya başladığı için de doktorum 9 hafta demiş olabilir. İlk tranferimde sadece fitil olrak aldım bu hormonu 4.5 yaşında oğlum var

Ay Rabbim size bagışlasın bize de nasip etsin

Bana direk hemşireler bundan sonra baska doktorla devam edebilirsiniz ya da buraya gelebilirsiniz dedi.8500 tl ultrason fiyatı dedi ama sorun şu doktorum çok iyi olsa da muayeneler 30 sn sürüyor sadece hemşirelerle görüşüyorsun.mesela alerji fotoları attım direk hemşireler protokolü bu şekilde doktorun 12 haftaya kadar göbekten olmak zorundasın dedi.ben de o yüzden direk baska doktorla mı devam etsem dedim çok kararsızım o açıdan.zaten bana ilaçları kullan diceklerse ezbere niye para vereyim her gittiğimde kendileri de baska yere gidebilirsiniz dediler direk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…