Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Demek ki kullanmasanız da olacağı varsa oluyor ben de geçen bir doktorun yazısını okudum bu kadar fazla bu hormonun hastalara uygulanması doğru değil çok yan etkisi var diye. Kime inanacağımızı şaşırdık mecbur doktor ne derse yapıyoruz işte.Ama bence doktorunuz mantıklı bir şey söylemiş zaten o hormonu vücut artık salgılayacaksa ekstra almaya ne gerek var tabi ki

Anladım canım fiyat olarak 8500 fazla sonuçta. Benim doktor 10-11 haftaya kadar bakıyor birebir iletişim kuruyor allahtan. Neresi senin merkez

Fitil olrak kullandım zaten 4 adet. O şekilde yeterli oldu demekki o zaman. Şimdi de böyle uyguladı. İğne ilaç çok yıpratıyor süreçte. Bir an önce bırakmak istiyor insan. Ankarada isen benim tüp bebek doktorum özel muayeneside var prof Dr Mehmet erdem aylık muayenesi 3500 sanırım. Oldukça bilgili kendisi

İstanbuldayım canım keşke orada olsam fiyatı çok uygunmuş.Çok ünlü yerlere gidince maalesef dünya para ödüyorsun ama doktora bir şey soramıyorsun

Benim 8.haftada kalçadan progesteron iğne olayı bitiyor sadece fitil 12.haftaya kadar devam bir de duphaston sizde de öyle olsaydı keşke

Benim 8.haftada kalçadan progesteron iğne olayı bitiyor sadece fitil 12.haftaya kadar devam bir de duphaston sizde de öyle olsaydı keşke

Doktorla görüşsem belki olacak gerçekten anlamıyorum basında kişiye özel tedavi diyorlar e benim alerjim olduğuna göre baska çözüm üretmeleri gerekmez mi ya da öyle mi olması gerekiyor bilmiyorum.Şimdi memorial a op doktorla devam edeyim ya da oradaki tüp bebek merkezine mi sorayım bilmiyorum benim de kafam karıştı.yoksa ödemeyi yapıp kendi doktoruma mı sorayımbana telefonda 8500 tl ultrason muayenesi için ödüyorsunuz dediler ama dr içeride o kdr az kalıyor ki anında bakıp çıkıyor hemşire ilaç vs yazıyor öyle olunca da niye ödeme yapayım diyorum

Anladım canım fiyat olarak 8500 fazla sonuçta. Benim doktor 10-11 haftaya kadar bakıyor birebir iletişim kuruyor allahtan. Neresi senin merkez

Brüksel tüp bebek merkezi Cem Çelik canım.Merkez temiz sıkıntı yok bir şey sorunca hemen dönüyorlar sadece kartla ödeme yok herşeyi nakit alıyorlar doktor inanılmaz yoğun çok kısa kalıyor bir şey sorunca da aa sen çok panik ataksın bir sakin ol falan diyor şimdi keseyi baska yerde mi görsem diyorum o yüzden op dr la mı devam etsem diyorum memorial da içinde tüp bebek merkezi de var bu ilaçları devam et ya da bırak derken ilgilenir mi yoksa yine oraya mı gideyim bilmiyorum kafam karışık

Kese görmek için ücret almayacaklarsa merkeze git bence, sonrası için bakarsın

Kese görmek için ücret almayacaklarsa merkeze git bence, sonrası için bakarsın

Alıyorlar canım 8500 tl o da çok saçma hadi verelim de en azından bana bilgi versinler ilacı değişecek miyim vs direk hemşire 12 hafta kullanacaksın aynı ilaçları dedi. E herkes belli bir süre sonra estrofemi bırakmış ben günde 4 tane alıyorum su an 3 fitil 2 iğne 1 aspirin.12 hafta hiç mi düşmez ilaç sayısı bide neye göre muayene olmadan o tuhaf geldi

Ayy böyle doktorları duydukça benimki gerçekten çok insancıl çok iyiymiş iyi ki ona gitmişim diyorum lekede bile kişisel numarasını aradım açıyor müsait olduğunda mesajlarıma filan da cevap veriyor değiştir olmazsa canım ultrason için bu kadar para alınır mı yaa Allahtan korkuyorlar hiç Hiç değilse ilaçlarını benim gibi alırsın iğneye gerek olmaz bnm 8.haftadan sonra iğnem yok

Öyle yapıcam canım Memorial da kadın doğuma gidicem eğer gerekirse beni oradaki tüp bebek merkezine yönlendirir heralde zaten dünya para vermişiz ilk ultrasona para almak nedir ayıp gerçekten bir de ısrarla kontrol için 21 günü sakın geçirmeyin yoksa ikinciye de ödeme yaparsınız diyorlar telefonda

Gerçekten çok saçma bu nedir böyle, başka bir doktor ile devam et bence. Her doktorun uygulaması farklı ama seninki transferden sonrasına hiç bakmıyor demek ki.

Ayy benim de öyle 10_ 11 haftaya kadar ücretsiz takip ediyor. Keseden sonra tox. Rubella. Tsh tahlilleri istedi. Çoğu doktor istememiş bile. 9. Hafta itibari ile benim de yok iğne . Şuan sadece folik asit iğne ve fitil kullanıyorum şükür.

Tövbe Estağfirullah

Ayy çok iyi benimki kalp atışına kadar bakıyor sonra bakmıyor bn de ara ara kendim baktırıyorum kana rubellaya filan bn de baktırdım rubellaya bağışıklığım var bnm biliyorum da yine baktırdım

Valla İstanbul da tavsiyelere açığım kızlar benim durum maalesef böyle saçma sapan bir hal aldı kaşınmaktan ölüyorum zaten

Kızlar herkese selam,

Beni soranlar olmuş, şükürler olsun iyiyim. Evde yatak istirahati devam ediyor, kanama alanım olduğu için hâlâ riskli bir süreçteyim.

Bu yorumu görünce cevap vermek istedim. Nisan ayından beri Cem Çelik’in hastasıyım. Doktorum hakkında yazılan olumsuz yorumlara sessiz kalmak istemedim, çünkü sürecimin en başından bugüne kadar bizzat kendisi ilgilendi.

Ücretler konusunda kimse bir şey gizlemiyor. Evet, diğer merkezlere göre daha pahalı olabilir ama bunu bilerek kabul ediyoruz. Bana “kürtaj olman gerekiyor” dendiğinde, Cem Hoca ertesi gün beni çağırıp detaylı şekilde anlatarak rahatlattı.

Muayene süreleri uzun değil ama ben bugüne kadar hem hocamdan hem hemşirelerinden tüm sorularıma yanıt alabildim. Açıkçası bana güven vermesi, muayenenin süresinden çok daha önemliydi.

Bu kadar başarılı bir hekimin, birçok hastasını etkileyen bir platformda olumsuz yorumlara maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Çünkü benim mutluluğuma vesile olan bir hekim kendisi.

Herkesin deneyimi farklıdır, ama benim için en önemli şey güven oldu. Sizlerin de içinize sinen bir hekimle, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.

Tekrar geçmiş olsun 35smyrna35 cığım şifa dileklerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…