- 4 Mart 2025
- 643
- 348
- 18
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Ay ben de dayanamıyorum 12 temmuzda transfer oldum. Bazı belirtiler yaşıyorum ama ilaçtan mı değil mi bilmiyorum.Bende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorumgaliba erkenden bi kan vericem dayanamıyorum çünkü
Çok az kadında lekelenme oluyor herkesde olmaz. Progeatoran kullanıyır musunuz?Kızlar merhaba çarşamba günü transfer oldum ve sadece 2. Gün Batma kasılma gibi belirtim olmuştu 2 gündür de bişey yok zaten benim gibi olup Belirti lekelenme olmayıp pozitif gören var mı veya lekelenmeyi kaçıncı günde gördünüz yardımcı olursanız sevinirim
Fitil olaraksa evet günde 4 defa kullanıyorumÇok az kadında lekelenme oluyor herkesde olmaz. Progeatoran kullanıyır musunuz?
VermeeeBende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorumgaliba erkenden bi kan vericem dayanamıyorum çünkü
8 saatte bir ben 3 kere kullanıyorumFitil olaraksa evet günde 4 defa kullanıyorum
Aaa evet tek bende oldu sanmıştım8 saatte bir ben 3 kere kullanıyorum
Herkesin ilacı ne kadar farklı aslında
fitilde de korkuyorum ben
Sanki vajina içim daraldı gibi artık zorlanıyorum atmakta
Sizde oldu mu böyle?
sizde de mi böyleAaa evet tek bende oldu sanmıştım
Evet ben fitile transferden önce başlamıştım hala devam ediyorum kullanmayasizde de mi böyle
Yani anlayamadım. Sizin hala devam ediyor mu?
Bende aynen sizin gibiyimEvet ben fitile transferden önce başlamıştım hala devam ediyorum kullanmaya
Evet benimde vajinam şişmiş gibi kolay geçmiyor artık ben de akşam yatmadan 2 sabah uyanınca 1 kullanıyorum. Bir de ben her gün iğnesini kullanıyorumBende aynen sizin gibiyim
Sonuçta bi sıkıntı olsaydı transferde doktorlarmız söylerdi öyle değil mi
Yani şuan devam ediyorum bir sorun olduğunu sanmıyorum
Ben şimdi doktoruma yazdımEvet benimde vajinam şişmiş gibi kolay geçmiyor artık ben de akşam yatmadan 2 sabah uyanınca 1 kullanıyorum. Bir de ben her gün iğnesini kullanıyorum
Sanmam korkulacak bişey olduğunuBen şimdi doktoruma yazdım
Umarım korkulacak birşey yoktur
Ben iğne kullanmıyorum bi tek dün ovitrelle yarım doz vurdumEvet benimde vajinam şişmiş gibi kolay geçmiyor artık ben de akşam yatmadan 2 sabah uyanınca 1 kullanıyorum. Bir de ben her gün iğnesini kullanıyorum
Bende öyle düşünüyorumSanmam korkulacak bişey olduğunu
Hiç sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu önceki transferimde de böyleydi en son artık hiç geçiremiyordum sonuç pozitifti belkide pozitifin bir etkisidir ( her şeyden umut çıkarmaya çalışırken benBen şimdi doktoruma yazdım
Umarım korkulacak birşey yoktur
İnşallah keşke öyle olsa ama dediğim gibi bende hiç bişey yok lekelenme bile olmadı bende sizde oldu muHiç sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu önceki transferimde de böyleydi en son artık hiç geçiremiyordum sonuç pozitifti belkide pozitifin bir etkisidir ( her şeyden umut çıkarmaya çalışırken ben)
Ayyy ne güzel olur pozitifin etkisi olsaHiç sanmıyorum korkulacak bir şey olduğunu önceki transferimde de böyleydi en son artık hiç geçiremiyordum sonuç pozitifti belkide pozitifin bir etkisidir ( her şeyden umut çıkarmaya çalışırken ben)
Bu kadar progestan takviyesine lekelenme olmayabilir zaten siz neden takıldınız bu lekelenmeye çok az kadında lekelenme olur. Benim Bel ağrım var göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı o kadar bunların hepsi ilaç etkiside olabilir inşallah değildir . Kabız da olmadım ben mesela tam tersi hattaİnşallah keşke öyle olsa ama dediğim gibi bende hiç bişey yok lekelenme bile olmadı bende sizde oldu mu
Öyle haklısın kiBu kadar progestan takviyesine lekelenme olmayabilir zaten siz neden takıldınız bu lekelenmeye çok az kadında lekelenme olur. Benim Bel ağrım var göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı o kadar bunların hepsi ilaç etkiside olabilir inşallah değildir . Kabız da olmadım ben mesela tam tersi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?