- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.361
Kızlar ben cinsiyeti öğrendimmm
Erkek diyorum ben de hadi bakalım ne çıkacakAyyyy fetal DNA sonuçlarınız mı geldi hayırlı olsun bende vereli 8 gün oldu bekliyorum. Dur ben tahmin edeyim KIZ
Tatlım hangi firmaYaa çok heyecanlı bana bugün 10 iş günü dediler ya bilmiyorum kaç günde gelecek geçmez şimdi zaman
Natera panoramaTatlım hangi firma
Hadi bakalım kimin hisleri daha kuvvetliErkek diyorum ben de hadi bakalım ne çıkacak
Evet aynı banada 12 gün içinde dediler ama ben çok yorum okudum 7 günde gelen de var bekliyorum çok heyecanlıyım.Natera panorama
Evet ben de hep öyle okudum ya bakalım güzel sonuçlar alalım dilerimEvet aynı banada 12 gün içinde dediler ama ben çok yorum okudum 7 günde gelen de var bekliyorum çok heyecanlıyım.
Amin amin çok aminnnnnEvet ben de hep öyle okudum ya bakalım güzel sonuçlar alalım dilerim
Çok şükür her şey yolunda bugün itibariyle 10. HaftadayimMerhaba bugün aynısını ben yaşadım. 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi kalp atışı başlamış ama henüz yeni dedi duyamadım. Çok endişeliyim sizin ileriki süreciniZ nasıl oldu?
Tebrikler canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAmiiiinn inşallaaaah
Ah amiiin kuzummm amiiinnnTebrikler canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ya ben deKızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
Ayyy etsene sen biliyosun bu işi
YaaKızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
YaaAma ben ağlarım üff, ya çok yol geldik zordu yorucuydu umut kırıcı anlar da oldu hep dua ile geçti geldik bugünlere Allahım burdan sonrasını güzel hafif sağlıklı geçirtsin, burada çok konuştuk daha çoğunu da okuduk, bu yolda yürüyen herkesin dileğini Allah en güzel ve en kolay şekilde gerçekleştirsin, amin
Allah sağlıkla kucağına aldırsın, maşallah diyelim
O da olacak nasılsa, enerji depoluyormuşsun gibi düşün, peşinden koştururken amma yatmıştım diceksinBir de ben artık kalkayım nolurr
Hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum
Şükür tabi ki her halimize ama azıcık yürümek nefes almak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?