Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Merhaba bugün aynısını ben yaşadım. 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi kalp atışı başlamış ama henüz yeni dedi duyamadım. Çok endişeliyim sizin ileriki süreciniZ nasıl oldu?
Çok şükür her şey yolunda bugün itibariyle 10. Haftadayim olabiliyormuş öyle farklılık endişelenmeyin inşallah güzel devam eder

Kızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
Ya ben de gerçekten o kadar zorlu süreçler ki ancak yaşayan bilir insan böyle zamanda yanında olanıda olmayanıda çok önemsiyor. İnsallah hepberaber çıktığımız bu yolculukta hepbareber kazasız belasızda kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim ve tüm isteyenleri bu yolda sevindirir

Kızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
Yaa Ama ben ağlarım üff, ya çok yol geldik zordu yorucuydu umut kırıcı anlar da oldu hep dua ile geçti geldik bugünlere Allahım burdan sonrasını güzel hafif sağlıklı geçirtsin, burada çok konuştuk daha çoğunu da okuduk, bu yolda yürüyen herkesin dileğini Allah en güzel ve en kolay şekilde gerçekleştirsin, amin

Bir de ben artık kalkayım nolurr
Hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum
Şükür tabi ki her halimize ama azıcık yürümek nefes almak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…