- 16 Ekim 2024
- 1.732
- 1.119
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.401
Hm demekki öyle oluyor doktor bekle diyip duruyor salı vercm artık kanBen kan sulandırıcıyı cumartesi bıraktım, dün kontrolde de bırak başlama tekrar ileriki haftalarda tekrar başlarız dedi
Amiiin inşallahCinsiyet haberini aldın demek hayırla sağlıkla kavuş
Bimini bana doktorum tam 12haftalıkken ver dedi dün ultrasonda 11+4görünüyordu bekle dedi doktorumhaftaya salı kan vercm fetal DNA için peki siz de kan sulandırıcıyı 24saat öncesinde bıraktınız mı ? şirketten öyle söylediler bana
KızlarBen kan sulandırıcıyı cumartesi bıraktım, dün kontrolde de bırak başlama tekrar ileriki haftalarda tekrar başlarız dedi
bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demedilerYalnız kafalar aynı çalışıyo
Kan sulandırıcıyı kesinlikle bırakmam gerektiğini söylediler hoş ben zaten kullanmıyorumdaKızlar
bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler
Kaç gün önceden bırakılmalıymış acaba ben o gün daha vurulmamıştım ama hiç kimse böyle bir şey de demediKan sulandırıcıyı kesinlikle bırakmam gerektiğini söylediler hoş ben zaten kullanmıyorumda
Kullansaydım nolurdu dedim sonucu değiştirmez ama sonuçta çıkmaz test tekrarı olur dendi bana
İnşallahAmiiin inşallah
Evet kan sulandırıcı içirtmiyolar fetal öncesi
Hadi sizde öğrenin cinsiyetleri
24saat öncesinde corasprin ve kan sulandırıcı iğnenizi bırakın dedilerKızlar
bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler
Vallahi canım hiç böyle bir bilgi vermediler ne doktorum ne firma yetkilisiAynen M Miniksercemmm sen ilacı ne zaman almıştın?
Niye bu bilgiyi vermediler sana ya sinir oldum
Firmayı ara bence
Kullandın mı kan sulandırıcı kuzum son 24 saat kullanılmaması gerekiyorVallahi canım hiç böyle bir bilgi vermediler ne doktorum ne firma yetkilisi
Allah tutunduğu haberinide versin kuzum yüksek yüksek betalarlaMerhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin.... pazartesi transfer oldum...peceteye az lekelenme geldi normal mi...regl mi oluyorum nedir korkuyorum
Kullanmıştım tabi bir önceki gün saat 7 de vurdum ertesi gün 12.30 da kan verdimKullandın mı kan sulandırıcı kuzum son 24 saat kullanılmaması gerekiyor
Kuzum test sonucu çıkmayabiliyormuş böyle bir durum yaşanırsa tekrar kan vermen gerekecek ama süreç biraz uzar işteKullanmıştım tabi bir önceki gün saat 7 de vurdum ertesi gün 12.30 da kan verdim
Ayyy kizlar nasilsinizz ? Transferimizi birlikte beklemistik ben mart anneler grubuna katildigim icin burada aktif olamadimKızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
Ayy benimkini de eder misinn
YaaAllah tutunduğu haberinide versin kuzum yüksek yüksek betalarla
Yerleşme kanaması olabiliyor diye biliyorum
Korkma
Canım yazdım yetkili kadına bakalım dönmesini bekliyorum size haber verecegimKuzum test sonucu çıkmayabiliyormuş böyle bir durum yaşanırsa tekrar kan vermen gerekecek ama süreç biraz uzar işte
Bana kod filan verilmedi yetkili bir kadın var burcu hanım onunla mesajlaşıyoruz o bana atacakmış eş zamanlı çıkar çıkmazKızlar bu natera kargosunu dhl den takip edebilirsiniz dediler ama ben hangi kodu gireceğimi bilemedim bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?