Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ben kan sulandırıcıyı cumartesi bıraktım, dün kontrolde de bırak başlama tekrar ileriki haftalarda tekrar başlarız dedi
Kızlar
Yalnız kafalar aynı çalışıyo
bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler

Kan sulandırıcıyı kesinlikle bırakmam gerektiğini söylediler hoş ben zaten kullanmıyorumda
Kullansaydım nolurdu dedim sonucu değiştirmez ama sonuçta çıkmaz test tekrarı olur dendi bana
Kaç gün önceden bırakılmalıymış acaba ben o gün daha vurulmamıştım ama hiç kimse böyle bir şey de demedi

Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin.... pazartesi transfer oldum...peceteye az lekelenme geldi normal mi...regl mi oluyorum nedir korkuyorum

Kızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik
Ben çok sevdim hepiniziiii
Ayyy kizlar nasilsinizz ? Transferimizi birlikte beklemistik ben mart anneler grubuna katildigim icin burada aktif olamadim

Herkes iyi mi nasil gidiyor ben bugun 12+4 um bugun hastanede randevum var heyeceanla oraya gidiyorum

Kızlar bu natera kargosunu dhl den takip edebilirsiniz dediler ama ben hangi kodu gireceğimi bilemedim bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…