- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.381
Daha bugün verdim kan, güzel çıksın çabuk çıksınBu açıdan düşünmemiştim
Bimini hadi sende güzel haberlerini ver
Ne zaman çıkıcak senin
Hadi inşallahDaha bugün verdim kan, güzel çıksın çabuk çıksın
Amin aminHadi inşallah
Sağlıklı sonuçlar gelsin inşallah
Çok şükür her şey yolunda bugün itibariyle 10. Haftadayimolabiliyormuş öyle farklılık endişelenmeyin inşallah güzel devam eder
O günler de gelecek Allah’ın izniyleBir de ben artık kalkayım nolurr
Hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum
Şükür tabi ki her halimize ama azıcık yürümek nefes almak istiyorumm
İnşallahhO günler de gelecek Allah’ın izniyle
Gitmedim kuzum hiç yanma olmadı Sistit olamaz dedim bugün daha iyiyim bir de. Ama hala çok çişe gidiyorum sanki bogazımla alt taraf arasında bir boru var suyu içiyorum tuvalete gidiyorumİnşallahh
Sende durumlar nasıl? Doktora gittin mi kuzum?
Sistitten şüpheleniyordun?
Gitmedim kuzum hiç yanma olmadı Sistit olamaz dedim bugün daha iyiyim bir de. Ama hala çok çişe gidiyorum sanki bogazımla alt taraf arasında bir boru var suyu içiyorum tuvalete gidiyorumşimdiden böyleyse Allah ilerleyen aylarda yardımcımız olsun.
Ay herkes de böyle demekYa kuzum iyide bende gidiyorum çok
Hele gitmiyim öyle sıkışıyo ki kalk diyo resmen
Valla yardımcımız olsun Rabbim cidden
Sen korkma çiş normal
Canım bende öyleyim geçen eşime diyorum ki keşke eve ultrason alsakBen bide sürekli yatıyorum ya üfff neler takıyorum kafaya anlatamam
Sonra diyorum töbee yarabbi
Ben doktoruma doppler alıcam eve dedim de bu haftalarda duyamazsın kalp atışını onlarla alma boşuna dediCanım bende öyleyim geçen eşime diyorum ki keşke eve ultrason alsaktabiki işin esprisi ama bütün aklım onda doktora daha erken gitmek için pazarlık yapıyorum resmen. Açıkçası masrafımız çok daha da çogalacak diye terapiye gitmiyorum yoksa beni kimse tutamaz.
Bende düşündümmm ultrasonuCanım bende öyleyim geçen eşime diyorum ki keşke eve ultrason alsaktabiki işin esprisi ama bütün aklım onda doktora daha erken gitmek için pazarlık yapıyorum resmen. Açıkçası masrafımız çok daha da çogalacak diye terapiye gitmiyorum yoksa beni kimse tutamaz.
Yani çocuğa zararlı olabilir bilmiyorum onu ama bizim ruh sağlığımıza kesin zararlıBende düşündümmm ultrasonu
Ya ben reklamlarda gördüm küçük bi cihaz var karnına tutup kalp atışını dinliyosun
Sonra korktum zararlıdır falan diye
Yalnız kafalar aynı çalışıyoYani çocuğa zararlı olabilir bilmiyorum onu ama bizim ruh sağlığımıza kesin zararlıben de görüp eşime atmıştım hayatta olmaz kafayı yersin dedi.
Doğumdan sonra daha da büyüyor çünkü emzirme dönemi
Bimini bana doktorum tam 12haftalıkken ver dedi dün ultrasonda 11+4görünüyordu bekle dedi doktorumDaha bugün verdim kan, güzel çıksın çabuk çıksın
Cinsiyet haberini aldın demek hayırla sağlıkla kavuşBu açıdan düşünmemiştim
Bimini hadi sende güzel haberlerini ver
Ne zaman çıkıcak senin
Ben kan sulandırıcıyı cumartesi bıraktım, dün kontrolde de bırak başlama tekrar ileriki haftalarda tekrar başlarız dediBimini bana doktorum tam 12haftalıkken ver dedi dün ultrasonda 11+4görünüyordu bekle dedi doktorumhaftaya salı kan vercm fetal DNA için peki siz de kan sulandırıcıyı 24saat öncesinde bıraktınız mı ? şirketten öyle söylediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?