Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

O ne?
Evrak mı yolluyorlar kargoyla?
Kan örneği Amerika ya gidiyor dhl kargo ile de onun barkodlarını verdiler bana ama sonradan öğrendim 24-48 saat içinde sorgulanmaya başlanıyormuş daha görünmemiş o yüzden doktora ve bana sonuç gelecekmiş de ben işte meraklı Melahat kargo hareketlerini de takip edicem

Aaa ben hiç onu bilmiyorum
Bizimki İspanya’ya gitti bana sonuçları whatsapptan eşime mail olarak attılar
Bir de üstüne telefonla aradılar
Aslaa anlamadım zaten rapor sonucundan iyi ki de aradılar

Kızlar

bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler
Yaa bana firmadan görüştüğüm temsilci de söylemişti, kan verdiğim hemşireler de kan sulandırıcıyı hangi gün bıraktığıma kadar sordu. Ama bişey olmaz en kötü tekrar kan verirsin ama beklemiş olursun biraz.

Kaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba
Benim ilk gebeliğimde aynısefa kremi kullandım firmasının. Doktor çatlamanın çoğunlukla genetik olduğunu en pahalısını kullansanda genetikse yine çatlayacağını söyledi. Çok şükür bir tane bile çatlak oluşmadı bende. Bu gebeliğimde henüz kullanmıyorum

Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin kaç haftalık oldu ben de heyecanlıyım daha yaptıramadım inşallah haftaya salı kan vermeyi düşünüyorum

Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin kaç haftalık oldu ben de heyecanlıyım daha yaptıramadım inşallah haftaya salı kan vermeyi düşünüyorum
Canım benim çok amin hepimiz alalım inşallah Rabbim herkese yaşatsın bu Duygu’yu isteyen kimseyi mahrum koymasın bebeğim biz bugün tam 12 haftayız kan verdigimde 10+6 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…