- 2 Şubat 2014
- 1.013
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.699
- 333
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Bugün yine yaptım test alttaki yorumlarda attım zaten daha koyulaşmıştı sanki düne göre
5. Gün Erken test için bende yapmıştım negatif çıktı 9 gün yaptım çok net çizgi çıktı gün geçtikte çizgi koyu oluyor ama net kan testiFikri olan lütfen yazsın. Hangi test güvenilir kendimi boşuna mı üzüyorum acaba
Merhaba canım son durumun nedir bugün test yaptın mıBu şekilde
Moral oluyorsunuz ya çok teşekkür ederim silik bir çizgi var bugün 6. gün ama bakalım nasıl devam edecek :)5. Gün Erken test için bende yapmıştım negatif çıktı 9 gün yaptım çok net çizgi çıktı gün geçtikte çizgi koyu oluyor ama net kan testi
Canım benimde aynı oldu kaset test pozitif çıktı erken gebelik çok daha silik çıktı benim de bugün altıncı günüm yarın kan versem mi diyorum ama bilmiyorum senin nasıl gidiyor ne durumdasınBu şekilde
Canım ne durumdasın bugün de yaptınmı benimde bugün 6.günüm silik çizgi gördüm geçen transferimde de 6.gün silik çıkmıştı ama çok ilerlemedi kan vermeye de cesaretim yok aslında sen kan verdin miMoral oluyorsunuz ya çok teşekkür ederim silik bir çizgi var bugün 6. gün ama bakalım nasıl devam edecek :)
Bugün de yaptım canım silik çizgi var biraz daha kpyulaşmıştı kan vereceğim bugün galibaCanım ne durumdasın bugün de yaptınmı benimde bugün 6.günüm silik çizgi gördüm geçen transferimde de 6.gün silik çıkmıştı ama çok ilerlemedi kan vermeye de cesaretim yok aslında sen kan verdin mi
Ayy hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar canımBugün de yaptım canım silik çizgi var biraz daha kpyulaşmıştı kan vereceğim bugün galiba
Testin görselini ekler misin benimde silik deBugün de yaptım canım silik çizgi var biraz daha kpyulaşmıştı kan vereceğim bugün galiba
Testin görselini ekler misin benimde silik de
Merhaba hayırlı olsun inşallah tekrar test yaptınız mı kan testi benimde 7.gün 23 çıktı pazartesi yaptırıcam tekrarBen 2 senenin sonunda predictor harici marka kullanmamaya başladım hem erken hem normal testte… en güvenilir o bence diğerlerine hiç güvenmiyorumbenim 3. Gün embriyosu transfer edilmişti mesela dün sabah test yaptım transfer+8’de, çoooook silik çıktı, hastanede kan verdim beta 23.11… predictor’dan başkasına güvenmem
Arttımı sonuç acabaKızlar ben günde beş tane idrar testi yapıp huniyi takıyordum sonra gittim acile beta hcg verdim 26 sında transfer olmuştum 7 temmuzda kan testi yapacaktım normalde
Bugün 7. Gün testim 2 Temmuzda 30 çıktı
Hiç iyi değilim moralim yerlerdeArttımı sonuç acaba
Evet yaptımmmMerhaba hayırlı olsun inşallah tekrar test yaptınız mı kan testi benimde 7.gün 23 çıktı pazartesi yaptırıcam tekrar
Çok sevindim sizin adınıza maşallah hayırla sağlıkla ilerler inşallah bende pazartesi tekrar vereceğim inşallahEvet yaptımmm
8. Gün23
10. Gün71
12. Gün (test günü)197
Şeklinde çıktı sonuçlarım çok şükürdoktor pazartesi yeniden test istedi takibe devam edicez sizin de güzel çıkar inşallah sonuçlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?