- 29 Haziran 2025
- 19
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi glshglsh90
-
Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da transfer oldum. Doğal siklus ta. Bugün 5. günüm . Sabah kaset tes yaptım silik bir çizgi çıktı sonrasında erken gebelik yaptım ama çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba
çok teşekkür ederimsabırsızım bu ikinci transferim çünkü . İnsanların 5. Gün pozitifi gördüğünü okuyunca merakımdan yaptım tutamadım kendimi
İnşallah pozitifi görmüşsündür canımHaklısın canım insan sabır edemiyor dilerim minik mucizen seninledir predictor marka ve Awox güvenilir onlarla dene istersen ben de 6.gün yapmıştım testi normal de hiç huyum değil di bu sefer tutamadım kendimi
İnşallah pozitifi görmüşsündür canım
İnşallah benim de öyle olurBak canım bu iki testi aynı gün yaptım birisi koyu çıkarken diğeri silik çıkmıştı ve sonra o çizgi kayboldu hatta endişelendim kan testine kadar her gün test yapıyordum değişik markalarla dedim negatif olsa çıkarmaz
İnşallah benim de öyle olur
Amin inşallah canım çok istiyoruminşallah sağ sağlim kucağına alırsın
Bende 26 Haziran da beşinci gün embriyosu ile transfer oldumMerhaba arkadaşlar 26 Haziran da transfer oldum. Doğal siklus ta. Bugün 5. günüm . Sabah kaset tes yaptım silik bir çizgi çıktı sonrasında erken gebelik yaptım ama çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba
Benim ikinci transferimde erken gebelikte negatifti ama normal kaset testi pozitifti beşinci gün embriyosu 6. gün testi yapmıştım şimdiki transferimde bugün dördüncü günüm heyecandan yapmak istedim erken gebelikte çok silik çıktı şimdi kaset testi yaptım çok çok silik çıktı sabah ilk yapılan test en doğrusu yarın sabah bir daha tekrarlayacağım inşallah siz de mutlaka yarın sabah tekrarlayın inşallah vardırBende 26 Haziran da beşinci gün embriyosu ile transfer oldum
Sabah kaset testte silik pozitif çıktı erken gebelik terstinde hiçbir şey çıkmadı stresini anlıyorum
Ben ilk pozitifi roll testte görmüştüm 5-50 arasında olan değeri gösteriyordu sizde bulursanız öyle bir şey alın Artımed hariç hepsini alabilirsiniz benceBu şekilde
Aaaa aynı şeyi yaşamışızBende 26 Haziran da beşinci gün embriyosu ile transfer oldum
Sabah kaset testte silik pozitif çıktı erken gebelik terstinde hiçbir şey çıkmadı stresini anlıyorum
Ayne testi kullanmışız erken gebelik testi olarakBu şekilde
İnan bende anlamadım böyle olunca da moralim bozulduAaaa aynı şeyi yaşamışızneden kaset test te silik çıkıyor ama erken gebelikte çıkmıyor anlamadım . Erken gebelik daha hassas değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?