transfer sonrası... bekleyenler

hfzd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
138
7
16
Aksaray
Arkadaşlar transferimin 10.günü çok sabırsızlanıyorum belirsizlik çok kötü ömrümden 10yıl gitti sanki Rabbim güzel sonuçlar verir inşallah benle aynı durumda olan test gününü bekleyenler gelin birbirimize destek olalım

bende 4 nisanda transfer oldum.son 3 gün sonuca,allah hayırlısını versin inşallah.arkadaşlar benim ilk denemem sizlerin kaçıncı?bir de belirti olarak neler hissediyorsunuz?ben de ara ara adet sancısı haricinde birşey yok...

Benım 4.opu 3. Transfer ...ellerim ayaklarım buuzzz gıbı zor ısınıyorum...dünden beri göğüslerimde hassasiyet başladı,kullandığım protestan fitile bağladığım su gibi akıntım var...tabii bunlar belirtilmidir değilmidir,göreceğiz...
Test yaptıracak cesaretim yok...idrar testi dahi yapmadım...
Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

benim bugün 8 günüm dünden beri artık sancım yokk benimde ilk denemem.

Canım tedavin inşallah güzel sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın benimde ilk denemem 2 tane 3.gün embriyoları transfer edildi bugun 10. Gün ve çok sabırsızlanıyorum adet olacakmış gibi sancı oluyor arada kasıklarımda ve karnımda bide göğüsümde acıyor gibi test yaptınmı hiç ben dün ve bugun idrar testi yaptın ama negatif çıktı:-(

kan testi yapsak çıkarmı acaba cnm yha 8 günüm bnm.

Kızlar aynı duyguları yasayanlar olarak destek olalım birbirimize. Peki sorunlarınız neydi benim çikolata kisti vardı

11.güne girdim artık kasıklarımda çık ağrı oluyor sabah idrar testi yapsam bu sefer pozitif olsa ne güzel olur

.canım sakın idrar testlerine kafanı takma ve mümkünse yapma. bende senin gibi 2.tane 3.gün emriyosu transferi.oldum.10 gün kan testi yaptım ama çok silik varla yok hatta bence yok ikinci çizgiyi gördüm ama kan testinde pozitifi gördüm .darısı başınıza bence kanda değerin çıkar.istersen yaptır. sakın olumsuz düşünme.

Heyecan doruktabugun 11.gün ve idrar testinde 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm hamilemiyim acaba ya duramıyorum yerimde yarını da atlatsam diğer gün kan testi bayılmasam bari;-)

canım ben de 3 nisanda transfer oldum, 3.gün embryosu... bugün yani 10.gün idrar testi yaptım. negatif....
11.güne girdim artık kasıklarımda çık ağrı oluyor sabah idrar testi yapsam bu sefer pozitif olsa ne güzel olur

Heyecan doruktabugun 11.gün ve idrar testinde 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm hamilemiyim acaba ya duramıyorum yerimde yarını da atlatsam diğer gün kan testi bayılmasam bari;-)

inşallah hamilesindir arkadaşım,, yarın kan testi yaptırabilirsin.. 12 gün oluyor , hayiırlısı olsun

benim de yarın 11.günüm yine mi idrar testi yapsam acaba..

benim transferim de 8 nisanda oldu 20 nisanı bekliyorum test için ama şuana kadar hiçbir belirtim yok 2. denemem (dondurulmuş embriyo). su gibi akıntıdan ve kasık ağrılarından şikayetçi oluyor genelde hamile kalanlar takip ettiğim kadarıyla ama bende yok, her bünyede aynı etkiyi vermiyor demekki diye umut ediyorum

inşallah hamilesindir arkadaşım,, yarın kan testi yaptırabilirsin.. 12 gün oluyor , hayiırlısı olsun

benim de yarın 11.günüm yine mi idrar testi yapsam acaba..
Dene bence canım benim dün 10.günümdü negatif çıktı bugun 2. Çizgi çıktı ama açık pembe seklinde ben 3 gündür her sabah idrar testi yapıorum negatif çıkınca üzülme kan testine kadar umudunu hiç kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…