Ben Varim bekleyen :18:
4 Nisan da transferım oldu ...günler gecmıyorrr
Benım 4.opu 3. Transfer ...ellerim ayaklarım buuzzz gıbı zor ısınıyorum...dünden beri göğüslerimde hassasiyet başladı,kullandığım protestan fitile bağladığım su gibi akıntım var...tabii bunlar belirtilmidir değilmidir,göreceğiz...bende 4 nisanda transfer oldum.son 3 gün sonuca,allah hayırlısını versin inşallah.arkadaşlar benim ilk denemem sizlerin kaçıncı?bir de belirti olarak neler hissediyorsunuz?ben de ara ara adet sancısı haricinde birşey yok...
bende 4 nisanda transfer oldum.son 3 gün sonuca,allah hayırlısını versin inşallah.arkadaşlar benim ilk denemem sizlerin kaçıncı?bir de belirti olarak neler hissediyorsunuz?ben de ara ara adet sancısı haricinde birşey yok...
bende 4 nisanda transfer oldum.son 3 gün sonuca,allah hayırlısını versin inşallah.arkadaşlar benim ilk denemem sizlerin kaçıncı?bir de belirti olarak neler hissediyorsunuz?ben de ara ara adet sancısı haricinde birşey yok...
Canım tedavin inşallah güzel sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın benimde ilk denemem 2 tane 3.gün embriyoları transfer edildi bugun 10. Gün ve çok sabırsızlanıyorum adet olacakmış gibi sancı oluyor arada kasıklarımda ve karnımda bide göğüsümde acıyor gibi test yaptınmı hiç ben dün ve bugun idrar testi yaptın ama negatif çıktı:-(
daha erken canım ya çıkadabilir ama çıkmama olasılığı daha yüksek canın sıkılmasın gününü bekleyelim ben çok pişman oldum idrar testi yaptığıma umutsuzlandım çünkükan testi yapsak çıkarmı acaba cnm yha 8 günüm bnm.
Canım tedavin inşallah güzel sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın benimde ilk denemem 2 tane 3.gün embriyoları transfer edildi bugun 10. Gün ve çok sabırsızlanıyorum adet olacakmış gibi sancı oluyor arada kasıklarımda ve karnımda bide göğüsümde acıyor gibi test yaptınmı hiç ben dün ve bugun idrar testi yaptın ama negatif çıktı:-(
Arkadaşlar transferimin 10.günü çok sabırsızlanıyorum belirsizlik çok kötü ömrümden 10yıl gitti sanki Rabbim güzel sonuçlar verir inşallah benle aynı durumda olan test gününü bekleyenler gelin birbirimize destek olalım
canım ben de 3 nisanda transfer oldum, 3.gün embryosu... bugün yani 10.gün idrar testi yaptım. negatif....Canım tedavin inşallah güzel sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın benimde ilk denemem 2 tane 3.gün embriyoları transfer edildi bugun 10. Gün ve çok sabırsızlanıyorum adet olacakmış gibi sancı oluyor arada kasıklarımda ve karnımda bide göğüsümde acıyor gibi test yaptınmı hiç ben dün ve bugun idrar testi yaptın ama negatif çıktı:-(
11.güne girdim artık kasıklarımda çık ağrı oluyor sabah idrar testi yapsam bu sefer pozitif olsa ne güzel olur
Heyecan doruktabugun 11.gün ve idrar testinde 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm hamilemiyim acaba ya duramıyorum yerimde yarını da atlatsam diğer gün kan testi bayılmasam bari;-)
canım dr pazartesi gel dedi bekliyorum bakalım.inşallah hamilesindir arkadaşım,, yarın kan testi yaptırabilirsin.. 12 gün oluyor , hayiırlısı olsun
benim de yarın 11.günüm yine mi idrar testi yapsam acaba..
Dene bence canım benim dün 10.günümdü negatif çıktı bugun 2. Çizgi çıktı ama açık pembe seklinde ben 3 gündür her sabah idrar testi yapıorum negatif çıkınca üzülme kan testine kadar umudunu hiç kaybetmeinşallah hamilesindir arkadaşım,, yarın kan testi yaptırabilirsin.. 12 gün oluyor , hayiırlısı olsun
benim de yarın 11.günüm yine mi idrar testi yapsam acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?