Kızlar aynı duyguları yasayanlar olarak destek olalım birbirimize. Peki sorunlarınız neydi benim çikolata kisti vardı
Çok mutluyum çoooooooooook desteköneriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede isteyen herkese bu duyguyu yasatsın
Canım biraz önce pozitif sonucumu aldım ilk denemem şükürler olsun tuttu 5 cm çikolata kisti vardı gecici menopozla 2 cm oldu daha sonra tüp bebek yapıldıtrasfer sonrası demissınz ama yınede yazdm benımde çikolata kıstım var sızın ılk denemenızmı acaba benım transferımde haftaya sanırıım
bide sonucunuzu merak ettım inş olmustr
Kızlar pozitif pozitifŞükürler olsun rabbime ayrı ayrı hepinize tesekkür ederim
Canım biraz önce pozitif sonucumu aldım ilk denemem şükürler olsun tuttu 5 cm çikolata kisti vardı gecici menopozla 2 cm oldu daha sonra tüp bebek yapıldı
Tesekkür ederim canım Rabbim sizlerede aynı sevinci yasatsın inşallahcanım tebrikler...değerin kaç çıktı merak ettim?inşallah ben de yarın sevinirim...son 1 gün cok heyecanlıyım...allah herkeze nasip etsin,allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
rabbım kucagına da almayı nasıp etsın inş ya cok sevındım umut oldun bana da ınş benım de olur yaa benım kısıtımde 2.5 3 santım cvarı ilaç kullndım ama küçülmedi bide bu ıkıncı denemem ınş bu seferr olur benımde ve herkesın kıde olur ınş
Bende hayali çizgi görmüştüm inşallah seninde güzel haberlerini alacaz canımbu arada sabah idrar testi yaptım hayali 2.çizgiyi gördüm ama tam sevinemiyorum yinede yarın göreceğiz artık,sevincez mi ,üzülcez mi.allahım hayırlısını versin...
Kızlar pozitif pozitifŞükürler olsun rabbime ayrı ayrı hepinize tesekkür ederim
bu arada sabah idrar testi yaptım hayali 2.çizgiyi gördüm ama tam sevinemiyorum yinede yarın göreceğiz artık,sevincez mi ,üzülcez mi.allahım hayırlısını versin...
Ben Varım dün transfer im oldu.hayirlisiyla olur INŞALLAH. .genelde uzaniyorum ama saat basida kalkip dolaşıyor um ..acaba oilk ucgun hic kalkamassammi yaaa..
Ben Varım dün transfer im oldu.hayirlisiyla olur INŞALLAH. .genelde uzaniyorum ama saat basida kalkip dolaşıyor um ..acaba oilk ucgun hic kalkamassammi yaaa..
transferi olan kızlar hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı olsun ......
transferden sonra ananas yemek tutunmayı kolaylaştırıyomuş....yiyenler var mı:26::26:
Benim dr aynen günlük hayatina devam et diyor ya ..ağırlık kaldirma yetr diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?