transfer sonrası... bekleyenler

Kızlar aynı duyguları yasayanlar olarak destek olalım birbirimize. Peki sorunlarınız neydi benim çikolata kisti vardı

trasfer sonrası demissınz ama yınede yazdm benımde çikolata kıstım var sızın ılk denemenızmı acaba benım transferımde haftaya sanırıım
bide sonucunuzu merak ettım inş olmustr

Çok mutluyum çoooooooooook desteköneriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede isteyen herkese bu duyguyu yasatsın

tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun inş saglıkla kucagına da alırsınn darısı bızım baasımızaa...bende sevıdimm valla kistı olanlarda hamilelık zor gerceklesıyrmus Allahım ıns benımkıde olurr yaa

trasfer sonrası demissınz ama yınede yazdm benımde çikolata kıstım var sızın ılk denemenızmı acaba benım transferımde haftaya sanırıım
bide sonucunuzu merak ettım inş olmustr
Canım biraz önce pozitif sonucumu aldım ilk denemem şükürler olsun tuttu 5 cm çikolata kisti vardı gecici menopozla 2 cm oldu daha sonra tüp bebek yapıldı

Kızlar pozitif pozitifŞükürler olsun rabbime ayrı ayrı hepinize tesekkür ederim

canım tebrikler...değerin kaç çıktı merak ettim?inşallah ben de yarın sevinirim...son 1 gün cok heyecanlıyım...allah herkeze nasip etsin,allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım biraz önce pozitif sonucumu aldım ilk denemem şükürler olsun tuttu 5 cm çikolata kisti vardı gecici menopozla 2 cm oldu daha sonra tüp bebek yapıldı

rabbım kucagına da almayı nasıp etsın inş ya cok sevındım umut oldun bana da ınş benım de olur yaa benım kısıtımde 2.5 3 santım cvarı ilaç kullndım ama küçülmedi bide bu ıkıncı denemem ınş bu seferr olur benımde ve herkesın kıde olur ınş

bu arada sabah idrar testi yaptım hayali 2.çizgiyi gördüm ama tam sevinemiyorum yinede yarın göreceğiz artık,sevincez mi ,üzülcez mi.allahım hayırlısını versin...

canım tebrikler...değerin kaç çıktı merak ettim?inşallah ben de yarın sevinirim...son 1 gün cok heyecanlıyım...allah herkeze nasip etsin,allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Tesekkür ederim canım Rabbim sizlerede aynı sevinci yasatsın inşallah
96 çıktı canım dr iyi dedi ama inşallah öyledir çarşamba bi daha verecem tahlil

İnşallah olur canım bu sefer dualarım seninle

bu arada sabah idrar testi yaptım hayali 2.çizgiyi gördüm ama tam sevinemiyorum yinede yarın göreceğiz artık,sevincez mi ,üzülcez mi.allahım hayırlısını versin...
Bende hayali çizgi görmüştüm inşallah seninde güzel haberlerini alacaz canım

Kızlar pozitif pozitifŞükürler olsun rabbime ayrı ayrı hepinize tesekkür ederim

canım hayırlı olsun değerin katlanarak artsın inşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım kesin hamilesinnnnnn.bende hayali midir hayalet midir o çizgiyi görmüş ve çok üzülmüştüm ama pozitif oldu.sakın olumsuz düşünme hamilesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.

Ben Varım dün transfer im oldu.hayirlisiyla olur INŞALLAH. .genelde uzaniyorum ama saat basida kalkip dolaşıyor um ..acaba oilk ucgun hic kalkamassammi yaaa..

Ben Varım dün transfer im oldu.hayirlisiyla olur INŞALLAH. .genelde uzaniyorum ama saat basida kalkip dolaşıyor um ..acaba oilk ucgun hic kalkamassammi yaaa..

Canim benimde bugun 3. Gunu transferimin.ilkindede tutmumustu ve ben ilk 3 gun yatmistim.sadece tuvalete kalktim.ama cok bunaliyorum.ama doktorum ara ara yuru yavas adimlarla dedi.kabizlik daha tehlikeli.

Hayırlı olsun eminemiz.Arada bir kalkıp yavaş adımlarla yürümek iyi.Benimde 6. günüm.Bu arada bol bol su içip kabız olmamaya çalış.Ananas ta çok iyi geliyor.

transferi olan kızlar hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı olsun ......
transferden sonra ananas yemek tutunmayı kolaylaştırıyomuş....yiyenler var mı:26::26:

transferi olan kızlar hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı olsun ......
transferden sonra ananas yemek tutunmayı kolaylaştırıyomuş....yiyenler var mı:26::26:

Melekciğim ben transferden 1 hafta önce başladım.Hergün 2 dilim yiyorum.Çok iyi geliyor.Geçen sefer kabız olmuştum.Bu sefer olmadım.

Benim dr aynen günlük hayatina devam et diyor ya ..ağırlık kaldirma yetr diyor..

Benim dr aynen günlük hayatina devam et diyor ya ..ağırlık kaldirma yetr diyor..

Benim doktorum karın kaslarını çalıştıracak hareketlerden uzak dur dedi.Hemşirede eğilip doğrulmak, dolaba uzanmak, çamaşır sermek, ağır kaldırmak gibi hareketlerden kaçınmamı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…