transfer sonrası... bekleyenler

Canım sende pazartesi yapacaksın galiba kan testini sonucu mutlaka burda paylaşalım inşallah bebeklerimiz bizimledir

benim de 7. gunum kizlar esim kan testine goturmuyo gununu bekleyelim dio evde de bi poset idrar testim var.yapsam mi diom ama nrgatif cikarsada uzulurum off ne bilim..

Heyecan doruktabugun 11.gün ve idrar testinde 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm hamilemiyim acaba ya duramıyorum yerimde yarını da atlatsam diğer gün kan testi bayılmasam bari;-)

canım,ikinci çizgiyi silikde olsa gördüysen hamilesindir:)
ne güzel yaa...ben cesaret edip yapamıyorum idrar testi.bugün 9.günüm zaten olsada daha çıkmaz diye düşünüyorum.boşuboşuna moralimiz bozmıyim bari.ama salı sabahı kan vermeye gitmeden yapıcam en azından negatifsede hazırlıklı giderim...inşallah sonucun yüksek cıkar canım seni şimdiden tebrik ediyorum.buraya mutlaka yaz sonucu...

arkadaşlar transfer sonrasını nasıl geçirdiniz?ben fazla yatmadım günlük hayatımdan cıkmadım tabi dikkat ettim ,yormadım kendimi ama arabayada bindim,yürüyüşde yaptım,yemek vs.ama şimdi sanki sucluluk hissediyor gibiyim acaba yanlış mı yaptım.sizler nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?dr um sürekli yatmanın bir faydası olmayacağını söyledi.allahıma bıraktım rabbim ''ol ''dediyse her şekilde olur diye düşünüyorum...

Canım sende pazartesi yapacaksın galiba kan testini sonucu mutlaka burda paylaşalım inşallah bebeklerimiz bizimledir

inş bebekleriniz tutunmuştur dualarımız hepimize benimde tarsferın 2.günü 2.denemem ve heyacan dorukta tabi siz nerede yaptırdınız transferini acaba.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir inanamıyorum çok heyecankıyım inşallah sende pozitif sonuç alırsın

Canım drlar günlük yaşantınıza devam edin suçluluk duymayalım diye yatın diyorlar için rahat olsun inşallah tutunmuştur bebeğin

bu benim 2, transferim, ilkindede yatmıştım hep ikincidede yattım , ama kendi isteğimle değil eşimin baskısıyla bugün 6. gün ve artık isyan ettim, evde yatmaktan psikolojim bozuldu artık... 3 gün istirahat iyi bence zaten doktorlarda çok yatmayı önermiyor ama dediğin gibi sonrasında suçluluk hissetmeyim diye mecburen yatıyorum. bunlar bahane Allah nasip edecekki....

evet, insan yattıkça beyni sürekli onu düşünüyor ve bekleme süreci çok sıkıntılı oluyor.allah hayırlısını versin.senin sonuç ne zaman canım?

evet, insan yattıkça beyni sürekli onu düşünüyor ve bekleme süreci çok sıkıntılı oluyor.allah hayırlısını versin.senin sonuç ne zaman canım?

20 nisanda canım ama sabredebilirmiyim o zamana kadar bilemiyorum:)

canım benım de 9 nisanda transfer yapıldı.beklemesi cook zoor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.birbirimize cok dua edelim...

canım benım de 9 nisanda transfer yapıldı.beklemesi cook zoor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.birbirimize cok dua edelim...
Canımmm artık benim bekleme sürecimin bitmesine saatler kaldı yarın sabah kan testi yapacam inşallah bebişlerimiz bizimledir rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın

Çok mutluyum çoooooooooook desteköneriniz için çok tesekkür ederim Allahım sizlerede isteyen herkese bu duyguyu yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…