Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

insallah bir sorun yoktur insallah test sonucu guzel gelir canim Rabbim yardimcin olsun

Arkadaşlar 12. Günde pozitif olduktan sonraki muayene aşamaları nedir yani kan tahliline devam mı Usg mi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar 12. Günde pozitif olduktan sonraki muayene aşamaları nedir yani kan tahliline devam mı Usg mi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim
kan testini bir kere daha tekrarlatirlar deger 2ye katlanmış mi diye sonra kese ve kalp atisi icin cagirirlar 10gun sonra fln

Kızlar benim değer bugün 34 e düştü malesef düşük yapıyorum
Allah bi dahakine nasip eder inşallah
benim degerimde düştü canim cok gecmis olsun insallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok

benim degerimde düştü canim cok gecmis olsun insallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok

Cnm sanada çok geçmiş olsun
Napalım hakkımızda hayırlısı böyle imiş zamanı gelmemiş daha demekki
Şimdi merak ediyorum ben zaman adet olucaz ne zaman sıfırlanacak bu değer vücut toplasın kendini biraz yeni denemelere başlıycaz bıkmadan yorulmadan devam inşallah

benim degerim sıfırlanmis canim adet olmayi bekliyorum hemen deneyemem ama ancak yaz sonu gibi tabikii pes etmeyeceğiz cok sukurki Rabbim bu yolu vermiş bize cok şükür caresi var insallah kavusacagiz bebislerimize

Kaçtan düştü kızlar değeriniz

Benim
8.gün 20
10.gün 27
12 gün 37
14.gün 34

Cuma günü tekrar yaptır dedi doktor
9.gğnden beri kanamam var ama silindikçe gelen bi kanama ama kıpkırmızı bazen pıhtı halinde ama hala tam olarak sökülemedim
Şuan sol kasığımda sancı var karnım şiş sıkıntım çok ama gelen giden bişey Yok.ben sanırım Çarşamba bidaha bakıcam beta ya

Kizlar bugun doktorumun yanina gttim benim 4 tedavi 5 transfer olmustu 2 kimyasal gebelik 1de 8.haftada kurtaj la biten gebeliğim vardi evet tablo hic iç acici degil farkindayim ama doktorum hic umutlu konusmadi devam etmeyi dusunuyor musun dedi 5transfer oldugu icin artik gebelik sansin eskiye oranla düştü dedi umut kirici konustu cok uzgunum

ALLAH yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…