insallah bir sorun yoktur insallah test sonucu guzel gelir canim Rabbim yardimcin olsunZaten down sendromu değil dedi burun kemiği ve diğer belirtiler yok ama farklı kromozom hastalıklar olabilir dedi hemen karından sıvı almayı önerdi ama bu bebeği kaybetmeye neden olacağından biz istemedik ve yurt dışına yollanan kan tahlili var onu yaptırdık sonuç bekliyoruz ama ne yapacağımı bilmiyorum
kan testini bir kere daha tekrarlatirlar deger 2ye katlanmış mi diye sonra kese ve kalp atisi icin cagirirlar 10gun sonra flnArkadaşlar 12. Günde pozitif olduktan sonraki muayene aşamaları nedir yani kan tahliline devam mı Usg mi tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim
kese gorunurmu acaba kacinci denemendi canim hayirli olsun bebisinİki katına çıktı Pazartesi usg dediler ne görülecek ki acaba daha erken değil mi acaba
Hayırlı olsun canım. 12 gun test degerın kactı?İki katına çıktı Pazartesi usg dediler ne görülecek ki acaba daha erken değil mi acaba
insallah kimyasal gebelik degildir canimAllahim yardimcin olsun
benim degerimde düştü canim cok gecmis olsunKızlar benim değer bugün 34 e düştü malesef düşük yapıyorum
Allah bi dahakine nasip eder inşallah
benim degerimde düştü canim cok gecmis olsuninsallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok
benim degerim sıfırlanmis canim adet olmayi bekliyorum hemen deneyemem ama ancak yaz sonu gibi tabikii pes etmeyeceğiz cok sukurki Rabbim bu yolu vermiş bize cok şükür caresi var insallah kavusacagiz bebislerimizeCnm sanada çok geçmiş olsun
Napalım hakkımızda hayırlısı böyle imiş zamanı gelmemiş daha demekki
Şimdi merak ediyorum ben zaman adet olucaz ne zaman sıfırlanacak bu değer vücut toplasın kendini biraz yeni denemelere başlıycaz bıkmadan yorulmadan devam inşallah
Kızlar benim değer bugün 34 e düştü malesef düşük yapıyorum
Allah bi dahakine nasip eder inşallah
Kaçtan düştü kızlar değerinizbenim degerimde düştü canim cok gecmis olsuninsallah birdahaki denemelerimizde bebegimiz gelir cok zor yasadiklarimiz cok
benim ki 5.8 den 0a dustuKaçtan düştü kızlar değeriniz
Anladım canım rabbim tez vakitte bebişine kavuştursunbenim ki 5.8 den 0a dustu
Benımde 4. Denemem daha transfer olmadım canım. Kısmetse salı günü300 dü sizin kaç çıktı ilkkez böyle çıktı diğer üç denemede sıfır çıktı çok Kötü günlerdi
Kaçtan düştü kızlar değeriniz
ALLAH yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebişinBenim
8.gün 20
10.gün 27
12 gün 37
14.gün 34
Cuma günü tekrar yaptır dedi doktor
9.gğnden beri kanamam var ama silindikçe gelen bi kanama ama kıpkırmızı bazen pıhtı halinde ama hala tam olarak sökülemedim
Şuan sol kasığımda sancı var karnım şiş sıkıntım çok ama gelen giden bişey Yok.ben sanırım Çarşamba bidaha bakıcam beta ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?