Transfer sonrası eşimle kavga

Okadar iğne ye hele toplamadan sonra insan anestezi etkisini atamıyor, herşeyi zor aşamaların, yaptıgı bısey de yok bu erkeklerin lütfen o sebeple sesını cıkarmasın hiçbiri

Hacer hanım merhaba ben de 5 gün önce embriyo transferi oldum ve sonrasında eşimle yaşadığım şeyler sizinkiyle aynı şeyler acaba embriyolara bu üzüntüyle birsey olur mu derken sizin yazınızı gördüm ve üzerinden epey geçmiş, çok çekinerek soruyorum affınıza sığınarak, embriyo tuttu mu hamileliğiniz gerçekleşti mi (inşallah öyledir ) çok çok üzgünüm dün gece 1 saat ağladım eşimin yaptıklarını annesine söyledim ve bana her zaman destek olduğunu söyleyen kayınvalidem telefonu kapattığını zannederek benim hakkımda ağza alınmayacak şeyler konuştu yanındakine üstüne birde bu şok eklendi benim yaşadıklarımın, bebeğim tutacak Mı bu kadar emek boşa mı gidecek çok korkuyor ve Merak ediyorum , cevaplarsanız çok mutlu olurum , Rabbim şimdiden sizden razı olsun

Yani aslomda kendiniz demişsiniz kendinizde cevaplamışsınız bu adam huzursuzsa geçmişimizi başınıza kalkıyorsa çpcuk neden?? Ayrıca adam olan sizi düşünür böyle bir dönemde yanınızda olur bu üstü kapalı nedemk biliyomusunuz çpcuk doğsun gör bakalım dahası olacak neden biliyomusunuz çocuklu anne kolay kolay eşini bırakamaz
Yanlış anlamayın eşinizi iyi tanıyıp çocuğa öyle karar verin umarım gçnlünüzdeki olur fakat böyle önemli birgümde bunu yapan yarın size neler yapmaz?!!

Mayıs 2020 de konu

Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım kimyasala sonuçlandı sizi merak ettim naptiniz asabildinizmi bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…