Hayırlı olsun. Ne güzel erkenden çağırmışlar. Aramızda 5 gün vardı. Beni de 17 martta çağırdılar.Çok şükür özgecim 713 çıktı
dr 3. kana gerek yok dedi 17 mart kese için gidicem inşallah
@arzuerkan inşallah senden de güzel sonucu alıcaz
Canım şimdiden olumsuza yorma ben de üşüyorum bir bir yanıyorum belli olmaz yani önce buntransferine odaklanKızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep
Tedavi için aldığımız ilaçlar regl olmamıza engel oluyor maalesefKızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep
Hayırlısıyla 17 martta beraber veririz müjdemizi o zamanHayırlı olsun. Ne güzel erkenden çağırmışlar. Aramızda 5 gün vardı. Beni de 17 martta çağırdılar.
Ay inşallah ne güzel olur kalp atışını da duyduk mu rahat bir nefes alırızAz kalmış canım benim inşallah pozitifi görürsün hiç test yapma gününü bekle
Senin değerlerinde yüksek çıkmış canım neden bu tarihi vermişsen kalp atışı da duyarsın hadi hayırlısı
Amin Allah inşallah en kısa zamanda hepimize kucağımıza almayı nasip eder sağlıklaİnşallah hamilelerin duası kabul olur derler. Dualarınızda bizide unutmazsanız çok sevinirim.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder
Pozitif de olsanız adet belirtilerini yaşayacaksınız, o yüzden çok takmayın kafaya. İlaçları bırakmadan da adet olmazsınız.Kızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep
Sen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat olMerhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti ama biraz moralim bozuldu transferden hemen 20 dakika sonra tuvalete gittim dayanamadım çok üşüdüm, titredim o yüzden biraz tedirgin oldum. İnşallah sonuç pozitif olur
Kizz ben sana demedimmi erken test yapma diye morelini bozuyorsun bostan yereKızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep
Transferden sonra hemen odaya getirdiler çok titredim, bilemedim heyecandanmı aniden geldiSen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat ol
Bende yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum tutmuycak diye korkma sakın rabbimden hayırlısını dile insalh pozitifi görürsünTransferden sonra hemen odaya getirdiler çok titredim, bilemedim heyecandanmı aniden geldiaz kalsın altıma yapacaktım zar zor yetiştim. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ❤ sizin transfer ne zaman oldu?
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Bende yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum tutmuycak diye korkma sakın rabbimden hayırlısını dile insalh pozitifi görürsün15 şubatta oldu şükür pozitifi gördüm darısı size❤
Amin insalh rabbim isteyen herkeze nasip etsinMaşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.amin canım İnşaAllah ❤
Ben de 9marti bekleyenlerdenim. Belirtim yok yani normal herşey bel ağrısı akıntı vs normal adet olacakmış gibi belirtiler var sadece. Ben de erken test yapmayı çok istiyorum bir yandan cesaretim yok yarın ama düşünüyorum artık hayırlısı olsun9 mart test günü olan arkadaşlar. Neler hissediyorsunuz. Evde test yapan oldumu aranızda. Benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Evde test yapsammı yarın çok kararsızım. Ama çokta meraktayım
Yarın cesaret edip yaparsan haber verirmisin. Bende bel ağrısı hafif derecede ama. Kasıklarımda adet zamanındaki gibi ağrı varBen de 9marti bekleyenlerdenim. Belirtim yok yani normal herşey bel ağrısı akıntı vs normal adet olacakmış gibi belirtiler var sadece. Ben de erken test yapmayı çok istiyorum bir yandan cesaretim yok yarın ama düşünüyorum artık hayırlısı olsun
Süpermiş benimde 18 mart kese ve kalpBana bugün 2. kan testinden sonra 17 marta verdiler kese tarihi
belki kalp atışını da duyabiliriz dediler
Tabii haber veririm mutlaka yaparsamYarın cesaret edip yaparsan haber verirmisin. Bende bel ağrısı hafif derecede ama. Kasıklarımda adet zamanındaki gibi ağrı var
Amin canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahAyy MaşaAllah ne güzelRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Amin İnşallah pozitif olur paylaşırım elbet
Çok doğru yapıyorsun canım hiç moral bozmaya gerek yokBende yaptiricaktim negatif gorup pozitife donen olmus, moralim bozulmasin diye sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?