Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep

Kızlar tedavi olumsuz olursa ne zamn adet olunuyor. Bacaklarım ayaklarım üşüyor adet olmadan önce böyle olurum hep
Canım şimdiden olumsuza yorma ben de üşüyorum bir bir yanıyorum belli olmaz yani önce buntransferine odaklan

Pozitif de olsanız adet belirtilerini yaşayacaksınız, o yüzden çok takmayın kafaya. İlaçları bırakmadan da adet olmazsınız.

Sen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat ol

Sen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat ol
Transferden sonra hemen odaya getirdiler çok titredim, bilemedim heyecandanmı aniden geldi az kalsın altıma yapacaktım zar zor yetiştim. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ❤ sizin transfer ne zaman oldu?

Bende yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum tutmuycak diye korkma sakın rabbimden hayırlısını dile insalh pozitifi görürsün 15 şubatta oldu şükür pozitifi gördüm darısı size❤

Bende yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum tutmuycak diye korkma sakın rabbimden hayırlısını dile insalh pozitifi görürsün 15 şubatta oldu şükür pozitifi gördüm darısı size❤
Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. amin canım İnşaAllah ❤

Ben de 9marti bekleyenlerdenim. Belirtim yok yani normal herşey bel ağrısı akıntı vs normal adet olacakmış gibi belirtiler var sadece. Ben de erken test yapmayı çok istiyorum bir yandan cesaretim yok yarın ama düşünüyorum artık hayırlısı olsun

Yarın cesaret edip yaparsan haber verirmisin. Bende bel ağrısı hafif derecede ama. Kasıklarımda adet zamanındaki gibi ağrı var

Yarın cesaret edip yaparsan haber verirmisin. Bende bel ağrısı hafif derecede ama. Kasıklarımda adet zamanındaki gibi ağrı var
Tabii haber veririm mutlaka yaparsam ağrılar bende de var hatta ilk transfer gününden itibaren ara ara batmalar hep oldu. Ama artık belirtiye yormuyorum. İlaçlar var psikoloji zaten başlı başına etkileyen birşey o yüzden belirti aramayın bence sizde. Olmayıp pozitif çıkan birçok insan yazıyor buralara. İnşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin hepimize sağlıkla Güzel zamanlarda evlatlar nasip etsin Allah'ım

Ayy MaşaAllah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Amin İnşallah pozitif olur paylaşırım elbet
Amin canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah hiç belirti aramadan test gününe kadar beklemeye devam bizde sizlerle bekliyoruz burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…