- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Bak ya deli cimcimede burdaymisSen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat ol
Rabbim bütün bebiş bekliyenlerin göbüsünu doldursun kan testlerini pozitife döndursun sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallahİnşallah hamilelerin duası kabul olur derler. Dualarınızda bizide unutmazsanız çok sevinirim.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder
Bak ya deli cimcimede burdaymis10 dakikada rekor bir seviye ben hiç tutamadım cataldan indim direk odaya kostüm 3 bardak suyu gömüp sıra bekleyen 3 kişinin önüne geçtim hihh doktorcum ilk beni alsın deyi
Hayırlı olsun inşallah bu defa olumlu sonuç alırsınızKızlar merhaba bende geçen ay ilk transferimi oldum tutmadı hiç ara vermedim 1 Mart’ta da ikinci transferim oldu beklemedeyim şimdi, serum tedavisi görüyorum bugün ikinci serumlarım var.
İnşallah bu son olur, güzel haberleri alırsınızKızlar merhaba bende geçen ay ilk transferimi oldum tutmadı hiç ara vermedim 1 Mart’ta da ikinci transferim oldu beklemedeyim şimdi, serum tedavisi görüyorum bugün ikinci serumlarım var.
Ah ne güzel hep beraber bekleyeceğizSüpermiş benimde 18 mart kese ve kalp
HoşgeldinizKızlar merhaba bende geçen ay ilk transferimi oldum tutmadı hiç ara vermedim 1 Mart’ta da ikinci transferim oldu beklemedeyim şimdi, serum tedavisi görüyorum bugün ikinci serumlarım var.
İyi bakalım çok sevindimCanlar hepinize merhaaabaaaabugün çok emerjiyim nedense....için kıpır kıpır...kimler napio,nasıl gecio bekleme süreciniz,ne kadar kaldı?benim 7.gün.hadi
Amin canım amin. Bildiricem tabikiRabbim bütün bebiş bekliyenlerin göbüsünu doldursun kan testlerini pozitife döndursun sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallahdualarimdasiniz canım mutlaka sonucunu bildir
Hepimiz için en hayırlısını versin RabbimTabii haber veririm mutlaka yaparsamağrılar bende de var hatta ilk transfer gününden itibaren ara ara batmalar hep oldu. Ama artık belirtiye yormuyorum. İlaçlar var psikoloji zaten başlı başına etkileyen birşey o yüzden belirti aramayın bence sizde. Olmayıp pozitif çıkan birçok insan yazıyor buralara. İnşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin hepimize sağlıkla Güzel zamanlarda evlatlar nasip etsin Allah'ım
Belirti olan da endişe edio,olmayanda edio hangisi dgru belirti bilemiyoruz ki sasirdk vallaHepimiz için en hayırlısını versin Rabbimİnsallah güzel haberler veririz hepimiz
lalis hepimiz güzel haberler alalım inş.sen ne durumdasın?kaçıncı günün?embriyo nasıl vsAmin canım amin. Bildiricem tabiki
Inş sağlıkla kucağına aalırsın güzel sonuçlarım olur cnmBenim 3.gün :) bazen unutuyorum transfer olduğumu hızlı hareket ediyorum maalesef. Pek bir his yok içimde. Huzurluyum ama anne gibi hissetmiyorum
Evet çift emriyo idiBenim de bugün 10. günümdü dün gece kanamam olmuş meğer yerleşme kanamasıymış299 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
benim tek embriyo transferi bu değer çıktı
Sizin çift embriyo muydu?
inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :) 5.gün embryosu 1 adet donmuş :)Inş sağlıkla kucağına aalırsın güzel sonuçlarım olur cnmkaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?ben 7.günüm 3.gün 1.kalite 2 adet verildi bakalım.endiseliuim vücudum beni çok etkilio ,beynim sürekli belirti arama içinde, olsa yine endişeli,Tedrgn...Inş hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Bu 2. Kanınızdı sanırım. Bazı doktorlar istiyor 3.yü, bazısı istemiyor. Benimki istemedi ama istenen arkadaşlar var. Rutin bi kontrol bu, bi sorun olduğunu sanmıyorum. Kafanıza takmayın, hayırlı olsunEvet çift emriyo ididün tekrar test yaptırdık 381.3 çıktı doktor iyi dedi pzt bir daha istedi kafam çok karıştı iyiyse neden sürekli istiyor ? Genelde böylemi oluyor ? Başından gwçen veya bilgi sahibi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?