Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Sen 20 dk iyi dayanmışsin ben 10 dk zor tuttum belki 10 dkda değildi hemen tuvalette koştum bunu düşünüp morelini bozma tuvallete gitmekle pek alakası yok tutacaksa hertürlü tutar rahat ol
Bak ya deli cimcimede burdaymis 10 dakikada rekor bir seviye ben hiç tutamadım cataldan indim direk odaya kostüm 3 bardak suyu gömüp sıra bekleyen 3 kişinin önüne geçtim hihh doktorcum ilk beni alsın deyi

İnşallah hamilelerin duası kabul olur derler. Dualarınızda bizide unutmazsanız çok sevinirim.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder
Rabbim bütün bebiş bekliyenlerin göbüsünu doldursun kan testlerini pozitife döndursun sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah dualarimdasiniz canım mutlaka sonucunu bildir

Bak ya deli cimcimede burdaymis 10 dakikada rekor bir seviye ben hiç tutamadım cataldan indim direk odaya kostüm 3 bardak suyu gömüp sıra bekleyen 3 kişinin önüne geçtim hihh doktorcum ilk beni alsın deyi
benim gene iyiymiş ben yarım saat dayanmıştım resmen altıma edecektim

Hepimiz için en hayırlısını versin Rabbimİnsallah güzel haberler veririz hepimiz

Benim 3.gün :) bazen unutuyorum transfer olduğumu hızlı hareket ediyorum maalesef. Pek bir his yok içimde. Huzurluyum ama anne gibi hissetmiyorum
Inş sağlıkla kucağına aalırsın güzel sonuçlarım olur cnmkaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?ben 7.günüm 3.gün 1.kalite 2 adet verildi bakalım.endiseliuim vücudum beni çok etkilio ,beynim sürekli belirti arama içinde, olsa yine endişeli,Tedrgn...Inş hepimiz güzel sonuçlar aliriz

Evet çift emriyo idi dün tekrar test yaptırdık 381.3 çıktı doktor iyi dedi pzt bir daha istedi kafam çok karıştı iyiyse neden sürekli istiyor ? Genelde böylemi oluyor ? Başından gwçen veya bilgi sahibi olan var mı ?

inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :) 5.gün embryosu 1 adet donmuş :)

Bu 2. Kanınızdı sanırım. Bazı doktorlar istiyor 3.yü, bazısı istemiyor. Benimki istemedi ama istenen arkadaşlar var. Rutin bi kontrol bu, bi sorun olduğunu sanmıyorum. Kafanıza takmayın, hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…