Ay bilmiyorum valla heycan dorukta gidip başka doktora kese baktırsam mı diyorum ya alttan bakarsa bir şey olursa diye korkuyorum kafam karışıkAh ne güzel hep beraber bekleyeceğizBakalım senden kaç kalbin atışını duyucaz
Canım o tedirginlik inan hiç bitmiyor kan testinde pozitifi gördüm keseyi gördüm ama ben bile hala tedirginim kalp atışını da bir duysam derin bir oh cekicem valla 17 Mart'ta çağırdı bakalım çok var daha rüyalarımda bile görüyorum zor bir süreç herşeyi ayrı zor umarım hepimizin sonu çok güzel olurBelirti olan da endişe edio,olmayanda edio hangisi dgru belirti bilemiyoruz ki sasirdk valla
Bende alttan baktırdım transferin 14. Gününde benim keseyi gördü .ama kan değerine goremi bakıyor bilemiyorum 12 günde benim 931 diAy bilmiyorum valla heycan dorukta gidip başka doktora kese baktırsam mı diyorum ya alttan bakarsa bir şey olursa diye korkuyorum kafam karışık
Sanki ne biliyim alttan bakınca bebe düşcekmiş gibi geliyor benim 12. Günde kan değerim 3438diBende alttan baktırdım transferin 14. Gününde benim keseyi gördü .ama kan değerine goremi bakıyor bilemiyorum 12 günde benim 931 di
Hayırlı olsunEvet çift emriyo ididün tekrar test yaptırdık 381.3 çıktı doktor iyi dedi pzt bir daha istedi kafam çok karıştı iyiyse neden sürekli istiyor ? Genelde böylemi oluyor ? Başından gwçen veya bilgi sahibi olan var mı ?
Yok canım düşmez niye düşsünSanki ne biliyim alttan bakınca bebe düşcekmiş gibi geliyor benim 12. Günde kan değerim 3438dikendi doktorum 18 marta gün verdi
Benim de 17 mart kese kontrolu verdi dr ama kalp atışını da duyabiliriz dediCanım o tedirginlik inan hiç bitmiyor kan testinde pozitifi gördüm keseyi gördüm ama ben bile hala tedirginim kalp atışını da bir duysam derin bir oh cekicem valla 17 Mart'ta çağırdı bakalım çok var daha rüyalarımda bile görüyorum zor bir süreç herşeyi ayrı zor umarım hepimizin sonu çok güzel olur
Hiç merak etme kese kontrolu genelde öyle oluyor zatenAy bilmiyorum valla heycan dorukta gidip başka doktora kese baktırsam mı diyorum ya alttan bakarsa bir şey olursa diye korkuyorum kafam karışık
Burcik günümüzü bekliyoruz acele etmiyoruzSanki ne biliyim alttan bakınca bebe düşcekmiş gibi geliyor benim 12. Günde kan değerim 3438dikendi doktorum 18 marta gün verdi
İnşallah canım benimBenim de 17 mart kese kontrolu verdi dr ama kalp atışını da duyabiliriz dediinşallah güzel haberler veririz beraber
umarım nurcum.valla senin yazdigin hepsini okuyorum kendime moral veriyorum pozitif olmaya çalışıyorum. Az kaldı bnm de 7.günüm arada vücuduma biseyler oluyor kötü oluyorum ama bakalim neler olacak heyecanla bekliyorumCanım o tedirginlik inan hiç bitmiyor kan testinde pozitifi gördüm keseyi gördüm ama ben bile hala tedirginim kalp atışını da bir duysam derin bir oh cekicem valla 17 Mart'ta çağırdı bakalım çok var daha rüyalarımda bile görüyorum zor bir süreç herşeyi ayrı zor umarım hepimizin sonu çok güzel olur
Peki hiç belirti vs yaşadın mi?braz bahsedermsn rica etseminşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :) 5.gün embryosu 1 adet donmuş :)
Kalp kese beraber dedi doktorum. tabi kalp önemli olan ama benim içerde kaç tane var merakım oYok canım düşmez niye düşsünkeseyi görmek için mi 18 marta gün verdi bence kalp kese bir arada bakar.daha iyi öyle olması kese görmekle bitmiyor çünkü kalp atışını duymayinca ne bilim insan inanamıyor.ama bende şunu merak ediyorum acaba kalp atışını görmek içinde mi alttan bakar yoksa göbekten ultrasonla görünür mü acaba
Gitmiyim o zaman kendi doktorumu bekliyimHiç merak etme kese kontrolu genelde öyle oluyor zaten
Ay geldi gene benim güncüBurcik günümüzü bekliyoruz acele etmiyoruz
Transferden sonra 9.gün. 3.gün embriyosu çift koyuldu. Kalitesi burda yazıyor galiba. Embriyolog kalitesi güzel dedi . Çözüldükten sonrada çok iyiler dedi.lalis hepimiz güzel haberler alalım inş.sen ne durumdasın?kaçıncı günün?embriyo nasıl vs
Hayırlısı neyse o olsun canım benim sen ikiz istiyorsun sanırım .inşallah ikizdir kuzumKalp kese beraber dedi doktorum. tabi kalp önemli olan ama benim içerde kaç tane var merakım o
Düşseydi bu sebeple benim düşerdiSanki ne biliyim alttan bakınca bebe düşcekmiş gibi geliyor benim 12. Günde kan değerim 3438dikendi doktorum 18 marta gün verdi
Allttan bakma sebebi gebelik haftaniz düşükse bebislerde kalp atışı zor duyuluyor.Yok canım düşmez niye düşsünkeseyi görmek için mi 18 marta gün verdi bence kalp kese bir arada bakar.daha iyi öyle olması kese görmekle bitmiyor çünkü kalp atışını duymayinca ne bilim insan inanamıyor.ama bende şunu merak ediyorum acaba kalp atışını görmek içinde mi alttan bakar yoksa göbekten ultrasonla görünür mü acaba
Bu değerle göbekten göremediyse tek bebek değil o zaman canım. Çünkü bende de görülmedi ve doktor tek olsa görürduk dedi çoğul yüzde 90 demişti öylede oldu.Sanki ne biliyim alttan bakınca bebe düşcekmiş gibi geliyor benim 12. Günde kan değerim 3438dikendi doktorum 18 marta gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?