Gitmiyim o zaman kendi doktorumu bekliyim
Gebelik haftası son adet tarihindenmi hesaplanıyor canım .ben gebelik takvimi indirdim 5+3 diyor .Allttan bakma sebebi gebelik haftaniz düşükse bebislerde kalp atışı zor duyuluyor.
kalite bölümün de 1 yazıo,sanırım 1.kalite cnm.9.günümdemisin ?belirti vs bisey var miTransferden sonra 9.gün. 3.gün embriyosu çift koyuldu. Kalitesi burda yazıyor galiba. Embriyolog kalitesi güzel dedi . Çözüldükten sonrada çok iyiler dedi.
Rabbim bana anne dicek bir bebe nasip etsin tek yada ikiz farketmez sağlıklı olsundaHayırlısı neyse o olsun canım benim sen ikiz istiyorsun sanırım .inşallah ikizdir kuzumdeğerlerin yüksek olma ihtimali var ama bellide olmaz tabi sağlıklı olsunda ikiz tekiz farketmez tekrar yaparsın yaşın kaçtı senin
Düşseydi bu sebeple benim düşerdi2090 i görünce 13. Gün baktılar. 20 de keseye baktılar 30. Gün kalp atışında da alttan baktılar. Yetti mi hayır 8. Hafta pıhtı attım hem gece acilde hem gündüzü kendi doktorum baktı. Yani anlayacağınız gelen alttan muayene etti giden alttan muayene etti
Kendi doktorum çağırmadı bile 18 marta gün verdi hemkese hem kalp dediBu değerle göbekten göremediyse tek bebek değil o zaman canım. Çünkü bende de görülmedi ve doktor tek olsa görürduk dedi çoğul yüzde 90 demişti öylede oldu.
Evet son adet tarihine göre canımGebelik haftası son adet tarihindenmi hesaplanıyor canım .ben gebelik takvimi indirdim 5+3 diyor .
Pazartesi 12.günüm ve kan vericemCanlar hepinize merhaaabaaaabugün çok emerjiyim nedense....için kıpır kıpır...kimler napio,nasıl gecio bekleme süreciniz,ne kadar kaldı?benim 7.gün.hadi
Hayırlı haberler inşallahPazartesi 12.günüm ve kan vericeminsallah guzel haberle gelirim
Kalitesi iyimi peki. Ben pek bu kısımları sormadım. İyi dwdikleri için. Kasıklarımda ağrı var adet öncesindeki ağrı gibi. Başkada bir durum yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum seninle beraberlerse onlarıda boşuna üzüyorsun sabret diyorum. 6 yıldır bekliyoruz inşallah zamanı gelmiştir. Başka dondurulmuşta yok. Tutmazsa yaza sıfırdan başlıcaz. Doktorum hemen devam diyor ama okulla birlikte çok zor yazın enazından rahat rahat giderim diye düşünüyorum. Hepimiz için en hayırlısı olsun hakkımızdakalite bölümün de 1 yazıo,sanırım 1.kalite cnm.9.günümdemisin ?belirti vs bisey var mi
kalite orda 1 yazio buda 1.kalite demek oluyor kuzum.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm.benimde 2.günden 6.güne kadar cicik sizlamasi arada bel sizlamasi kasıklarda batma,sizi gidip geldi.smdi cicikler bugün daha rahatladı hala var ama ilk günlerde ki gibi Degil.bnde bazen umutsuz oluyorum.sen yine deneme şansın var benim oda yok maddi acıdan oyuzden insnguzel haberler olurKalitesi iyimi peki. Ben pek bu kısımları sormadım. İyi dwdikleri için. Kasıklarımda ağrı var adet öncesindeki ağrı gibi. Başkada bir durum yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum seninle beraberlerse onlarıda boşuna üzüyorsun sabret diyorum. 6 yıldır bekliyoruz inşallah zamanı gelmiştir. Başka dondurulmuşta yok. Tutmazsa yaza sıfırdan başlıcaz. Doktorum hemen devam diyor ama okulla birlikte çok zor yazın enazından rahat rahat giderim diye düşünüyorum. Hepimiz için en hayırlısı olsun hakkımızda
neler yaşadın bu süreçte braz bahsedermsn?belirti acısından?leke ,ağrı,sizi vsPazartesi 12.günüm ve kan vericeminsallah guzel haberle gelirim
Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimizekalite orda 1 yazio buda 1.kalite demek oluyor kuzum.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm.benimde 2.günden 6.güne kadar cicik sizlamasi arada bel sizlamasi kasıklarda batma,sizi gidip geldi.smdi cicikler bugün daha rahatladı hala var ama ilk günlerde ki gibi Degil.bnde bazen umutsuz oluyorum.sen yine deneme şansın var benim oda yok maddi acıdan oyuzden insnguzel haberler olur
Her türlü belirtiyi yaşadım cnm ya, perşembe dayanamadım yazdım doktoruma hepsi normal dedi. Regli dönemi olduğu için ve regli olamadığımız için oluyormuş. Rahatla gevşe ve gününü bekle dedineler yaşadın bu süreçte braz bahsedermsn?belirti acısından?leke ,ağrı,sizi vs
Her türlü belirtiyi yaşadım cnm ya, perşembe dayanamadım yazdım doktoruma hepsi normal dedi. Regli dönemi olduğu için ve regli olamadığımız için oluyormuş. Rahatla gevşe ve gününü bekle dedikullandığımız ilaçlarda yeterince gerginlik yaptığından rahat olmak lazım
Inş cnmmmmmAmin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar test yaptımmmnormalde test günüm 9 martti sanırım pozitif emin olmak için iki tane yaptım
Amin cumlemizinki sağlıklı sihatli güzel sonuçlar olsun inşallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
HAyırlı olsun canm çokk sevindim kaç embriyo transfer edildisağol canım hayırlısı ile kucaklarımıza alalım artık 5 yılddır bekliyorum
Ben cesaret edemiyorum. Yarın cesaret gelirse eczaneye uğricam. Bu arada varmı bir belirtin. Benim ayaklarım üşüyor sonra yanıyor birde sancım oluyor ara araKızlar test yaptımmmnormalde test günüm 9 martti sanırım pozitif emin olmak için iki tane yaptım
Belirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırımBen cesaret edemiyorum. Yarın cesaret gelirse eczaneye uğricam. Bu arada varmı bir belirtin. Benim ayaklarım üşüyor sonra yanıyor birde sancım oluyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?