Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Transferden sonra 9.gün. 3.gün embriyosu çift koyuldu. Kalitesi burda yazıyor galiba. Embriyolog kalitesi güzel dedi . Çözüldükten sonrada çok iyiler dedi.
kalite bölümün de 1 yazıo,sanırım 1.kalite cnm.9.günümdemisin ?belirti vs bisey var mi

Rabbim bana anne dicek bir bebe nasip etsin tek yada ikiz farketmez sağlıklı olsunda 33 yaşındaym ama erken menopoz rahatsızlığım dondurulmuş başka embriyom da yok rabbimden hayırlısı

gelen giden yoklamış demekki sakınan göze çöp batarmış ya o yüzden kendi doktorumu bekliyim diyorum

kalite bölümün de 1 yazıo,sanırım 1.kalite cnm.9.günümdemisin ?belirti vs bisey var mi
Kalitesi iyimi peki. Ben pek bu kısımları sormadım. İyi dwdikleri için. Kasıklarımda ağrı var adet öncesindeki ağrı gibi. Başkada bir durum yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum seninle beraberlerse onlarıda boşuna üzüyorsun sabret diyorum. 6 yıldır bekliyoruz inşallah zamanı gelmiştir. Başka dondurulmuşta yok. Tutmazsa yaza sıfırdan başlıcaz. Doktorum hemen devam diyor ama okulla birlikte çok zor yazın enazından rahat rahat giderim diye düşünüyorum. Hepimiz için en hayırlısı olsun hakkımızda

kalite orda 1 yazio buda 1.kalite demek oluyor kuzum.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm.benimde 2.günden 6.güne kadar cicik sizlamasi arada bel sizlamasi kasıklarda batma,sizi gidip geldi.smdi cicikler bugün daha rahatladı hala var ama ilk günlerde ki gibi Degil.bnde bazen umutsuz oluyorum.sen yine deneme şansın var benim oda yok maddi acıdan oyuzden insnguzel haberler olur

Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize

neler yaşadın bu süreçte braz bahsedermsn?belirti acısından?leke ,ağrı,sizi vs
Her türlü belirtiyi yaşadım cnm ya, perşembe dayanamadım yazdım doktoruma hepsi normal dedi. Regli dönemi olduğu için ve regli olamadığımız için oluyormuş. Rahatla gevşe ve gününü bekle dedi kullandığımız ilaçlarda yeterince gerginlik yaptığından rahat olmak lazımmış.

Amin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Inş cnmmmmm

Ben cesaret edemiyorum. Yarın cesaret gelirse eczaneye uğricam. Bu arada varmı bir belirtin. Benim ayaklarım üşüyor sonra yanıyor birde sancım oluyor ara ara
Belirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…