Gözünaydın, sağlıkla ilerlesinKızlar test yaptımmmnormalde test günüm 9 martti sanırım pozitif emin olmak için iki tane yaptım
Amin inşallah çok teşekkür ederimGözünaydın, sağlıkla ilerlesinKan sonucunu bekliyoruz artık
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederimRabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eylesin
Hayrli olsun cnm.Amin cumlemizinki sağlıklı sihatli güzel sonuçlar olsun inşallah
Evet benimde 9 mart. Salı sabah 9da giderim tahlille ama evde teste çok kararsızım.Belirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırım
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza. Sanıyorum daha önce bir yerde görmüştüm ona istinaden size sormak istedim. Benim ilk transferim 5. Gün dondurulmuş embriyo. 3. Günün gecesinden beri ara ara olan adet gibi ağrılar oluyor. Kasıklarım bazen batıyor. Bazen hiç bir şey yok. Açıkçası biraz korktum. Sizde belirtiler nasıl olmuştu acaba?744 cıktı canım sonuc 13 ğün oldu:)
Böyle şeyler olabiliyor sıkmayın canınızı inşallah pozitifi görürsünüzMerhaba öncelikle tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza. Sanıyorum daha önce bir yerde görmüştüm ona istinaden size sormak istedim. Benim ilk transferim 5. Gün dondurulmuş embriyo. 3. Günün gecesinden beri ara ara olan adet gibi ağrılar oluyor. Kasıklarım bazen batıyor. Bazen hiç bir şey yok. Açıkçası biraz korktum. Sizde belirtiler nasıl olmuştu acaba?
Böyle şeyler olabiliyor sıkmayın canınızı inşallah pozitifi görürsünüz
Sanıyorum her şeyi bir şeye yoruyoruz. İster istemez bir korku oluyor. Teşekkür ederim cevabınız içinBöyle şeyler olabiliyor sıkmayın canınızı inşallah pozitifi görürsünüz
Korkmayın hepimiz öyleyiz ama genel olarak ilaçlar sebep oluyorSanıyorum her şeyi bir şeye yoruyoruz. İster istemez bir korku oluyor. Teşekkür ederim cevabınız için
HaklısınızKorkmayın hepimiz öyleyiz ama genel olarak ilaçlar sebep oluyor
Bilmediğim için soruyorum cicik sızlaması nedir?kalite orda 1 yazio buda 1.kalite demek oluyor kuzum.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm.benimde 2.günden 6.güne kadar cicik sizlamasi arada bel sizlamasi kasıklarda batma,sizi gidip geldi.smdi cicikler bugün daha rahatladı hala var ama ilk günlerde ki gibi Degil.bnde bazen umutsuz oluyorum.sen yine deneme şansın var benim oda yok maddi acıdan oyuzden insnguzel haberler olur
ayyy çok güldüm şuanBilmediğim için soruyorum cicik sızlaması nedir?
Anladımayyy çok güldüm şuantabiki sorabilirsin.ben utandığım için açık yazamadım. Göğüslerim Sizlio anlamında
Ben de hep bu sorunun cevabını merak ettim acaba göğüslerden mi bahşediyor arkadaşBilmediğim için soruyorum cicik sızlaması nedir?
olabilir.hic sorun değil.sen ne durumdasın?sonuç bekleyen mi?sonuç alan mı?Anladım
ilk kez duyuyorum da merak ettim :)
Sonuç alıp bekleyen:) kese randevusu için bekliyorum benolabilir.hic sorun değil.sen ne durumdasın?sonuç bekleyen mi?sonuç alan mı?
Hayırlı olsun ne zaman ?Sonuç alıp bekleyen:) kese randevusu için bekliyorum ben
ay ne güzel darısı başıma.bnde sonuç bekliyorum.inş bende güzel hber alanlardan olurum. 8.günümdeyim...heyecanla bekliyorum.transfer sonra belirti yaşadın mi?leke yada?embriyon nasıldı?kaç tane koyuldu?braz bahsedermsnSonuç alıp bekleyen:) kese randevusu için bekliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?