Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar tranafer sonrası lucrin iğne de vurulabiliniyormus ki doktor verirse tabiki. Bu iğne kullananlar var mı?transfer sonrası için niçin kullanilio?ben Ignelere başlamadan önce kullanmıştım fakat snra kullanıldığını da öğrendim merak ettim

Belirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırım
Evet benimde 9 mart. Salı sabah 9da giderim tahlille ama evde teste çok kararsızım.

744 cıktı canım sonuc 13 ğün oldu:)
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza. Sanıyorum daha önce bir yerde görmüştüm ona istinaden size sormak istedim. Benim ilk transferim 5. Gün dondurulmuş embriyo. 3. Günün gecesinden beri ara ara olan adet gibi ağrılar oluyor. Kasıklarım bazen batıyor. Bazen hiç bir şey yok. Açıkçası biraz korktum. Sizde belirtiler nasıl olmuştu acaba?

Böyle şeyler olabiliyor sıkmayın canınızı inşallah pozitifi görürsünüz

Bilmediğim için soruyorum cicik sızlaması nedir?

Sonuç alıp bekleyen:) kese randevusu için bekliyorum ben
ay ne güzel darısı başıma.bnde sonuç bekliyorum.inş bende güzel hber alanlardan olurum. 8.günümdeyim...heyecanla bekliyorum.transfer sonra belirti yaşadın mi?leke yada?embriyon nasıldı?kaç tane koyuldu?braz bahsedermsn

Kızlar bu frangmantasyon la ilgili bilgisi olan var mı?bu durum her kalite embriyo için mi gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…