Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

2 embriyo konuldu. Biri günü ile uyumlu 8 hücreli diğeri 5 hücreliydi. Hiç belirti aramadım ben. Göğüs sızlaması, bel ağrısı vs bunlar regl belirtileri de olduğu için takip etmedim bile. Ama ben 2 tedavimde de net bir belirti yaşadım mide yanması. Hcg nin kanda yükselmesiyle bende böyle etki ediyor demek ki. Transferden sonra 6. Gün bütün gün yandı midem yine tamam dedim... aslında çok fazla ilaç kullanıyoruz ondan da olabilir ama ben açıkcası hcg nin yükselmesiyle bende böyle etki ettiğini düşünüyorum 2 tedavi sonucunda. Bu arada 3. Gün embriyosuydu ve mide yanması yaşadığım için 8. Gün ucuz idrar testlerinden yaptım ve silik çizgiyi gördüm sonra bir daha tekrarlamadım 12. Gün kan verdim

Çok sevindim çok.ne mutlu sana..umarim Bnde senin gibi güzel haberler alırım. Benim de 3.gün embriyosu 2 tane 1.kalite ..arada benim cicik sizlio korkuyorum endişeleniyorum. Ama benim 2.günden başladı sizi tabi belde de 6.güne kadar.2 gündür rahatım ama bilemiyrm...

Kızlar aranızda prednol 16 mg kullanlar varmı?

Ben de transfer günümden beri kullanıyorum. Yarın 8 e düşürüp 5 gün sonra keseceğim. Çok berbat bir tadı var. Hemen yutuyorum ama tadı o kadar berbat ki uzaktan da dilime temas etse tadını alıyorum.

1 haftadır kullanıyorum. Doktorum 10 martta kes dedi günde 2 kere 16mg kullanıyorum. Bazı arkadaşlar dozajını azaltarak kesmişler. Ilk tedavimde de aynı kullanmıştım.

Ben de transfer günümden beri kullanıyorum. Yarın 8 e düşürüp 5 gün sonra keseceğim. Çok berbat bir tadı var. Hemen yutuyorum ama tadı o kadar berbat ki uzaktan da dilime temas etse tadını alıyorum.
Yani 16 mg günde 2 tane 32 mg oluyor aniden kesersem olurmu ki fazla kullanırsan zehirliyecek dedi doktorum ne diyelim bir bildiği vardır

Kızlar bu frangmantasyon la ilgili bilgisi olan var mı?bu durum her kalite embriyo için mi gecerli
Embriyo içindeki ölü hücre sayısını da ifade ediyor. Benim negatif olan iki tedavimde de embriyolarimda vardı %10 dan aşağı olması engel teşkil etmiyor. Yüzde çoğaldikca sıkıntı

Ben de aynı durumdayım 10 mart test günüm adet belirtilerinin hepsi var bel ağrısı akıntı ara ara karın ağrısı. Göğüslerimde hiç acı vs yok olumsuza iyice alıştırdım kendimi onun için test yapmayı bile düşünmedim

1 haftadır kullanıyorum. Doktorum 10 martta kes dedi günde 2 kere 16mg kullanıyorum. Bazı arkadaşlar dozajını azaltarak kesmişler. Ilk tedavimde de aynı kullanmıştım.
Ben transfer gününe kadar toplam 5 gün kullanmıştım. Sizin tahlillerle özel bir durum mu tespit edildi yoksa doktorunuzun genel tedavi yöntemi mi böyle?

Ben transfer gününe kadar toplam 5 gün kullanmıştım. Sizin tahlillerle özel bir durum mu tespit edildi yoksa doktorunuzun genel tedavi yöntemi mi böyle?
Merhaba canım ilk transferimde 24 ekimde sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Nasıl gidiyor hamilelik? benimki düşük oldu malesef. 2.transferim cuma günü oldu bu kez hamile kalmayı kucağıma almayı Rabbim nasip etsin. Ben de kan pıhtılaşması var düşüklerim olduğu için yüksek dozda vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…