Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar merhaba benim test tarihim 11 Mart perşembe ayaklarım çok üşüyor ısınmıyor mide bulantısı var regl sancısı yaşıyorum böyle Olan var mı endişeleniyorum

Kızlar merhaba benim test tarihim 11 Mart perşembe ayaklarım çok üşüyor ısınmıyor mide bulantısı var regl sancısı yaşıyorum böyle Olan var mı endişeleniyorum
Merhaba neredeyse herkes bunları yaşıyor diyebiliriz sanırım :) yaşayan da endişeli yaşamayanda. Genel olarak ilaçların bu belirtileri yaptığı düşünülüyor.Az kalmış test gününüze inşallah pozitifi görürsünüz

Benim bu ikinci denemem o yüzden sanırım böyle endişeleniyorum ayırt edemiyorum artık belirtileri adet gibi mi tutunma gibi mi :)

Hiç olumsuz düşünmeyin ben de anlattıklarınızın aynıları oldu hep regl oluyorum diye üzülüyordum hatta aynı dediğiniz gibi kan testine bile gitmesem mi acaba dedim ama çok şükür şimdi pozitif inşallah sizin de hayırlısıyla pozitif olur

Belirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırım
Aymeze sen idrar testini sabahmı yaptın. Ben azönvce Al bi markanuın testini yaptım. Tek çizgi. Sanki çokk silik bir ikinci çizgi var gibi. Sabahmı yapmalıydım. Çift koyuldu 10.gün diye ümitlenip yaptım azönce

Öğlen gibi yaptım benim de silik çıktı iki kez yaptım ikisinde de silik çıktı. Çok normal canım hiç moralini bozma ben daha gidip kan testi vermedim yine aynı günümü bekliyorum. Sadece merakımı giderdim biraz. Hiç umutsuz olma sakın zaten öyle bişey olsaydı doktorlar 10. Gün yapın derdi. Boşuna bekletmiyorlar.

Kızlar embriyoların kalitesi bölünen hücrelere göre mi belirleniyor?
Üç şey belirliyor en önemlisi hücre sayısı 3. Gün 8 hücre olması en iyisi kabul ediliyor. İkincisi içindeki ölü hücre sayısı yüzdesi biraz önceki sorduğun yani. Üçüncüsünü unuttum Bugün bütün cevaplar benden olsun

Benim bu ikinci denemem o yüzden sanırım böyle endişeleniyorum ayırt edemiyorum artık belirtileri adet gibi mi tutunma gibi mi :)
Bakın pelo16 belirtilerinden regl oluyorum diye üzüldüm yazmış, bende niye benim hiç belirtim yok, hiç tutmadı galiba yazmıştım, üzülmüştüm. İkimizde pozitifiz şu an, inşallah böyle devam eder. Belirtiyle çok alakası yok bence. Azıcık daha dayanın inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bu yaptığım kaset testti. Sabah erken gebelik testini yapıcam. Ertesi gün kan vericem zaten. Sabah yapim diye bekledim diğerini. İlk başta biraz ağladım ama. Dedim hayırlısı böyle demekki

Sabah ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sonuç verir. Gün içinde sıvı tükettiğimiz için idrardaki hormon seyreliyordur.

İçime su serptiniz darısı başıma, inşallah

Bu yaptığım kaset testti. Sabah erken gebelik testini yapıcam. Ertesi gün kan vericem zaten. Sabah yapim diye bekledim diğerini. İlk başta biraz ağladım ama. Dedim hayırlısı böyle demekki
Hiç moral bozmaniza gerek yok bence. Doktorum bana evde testi bile önermedi aslında negatif ihtimali çok yüksek olduğu için. Direkt kan testi ver bekleyip dedi. Bu yüzden hiç sıkıntı etmeyin kendinize. Tabiki rabbim önce hayırlısıni nasip etsin ama sizin şuan sonucunuzun çıkmamış olma ihtimali çok fazla.

Fotoğrafını atabilirmisniz çok mu silik biraz belli mi

Embriyo içindeki ölü hücre sayısını da ifade ediyor. Benim negatif olan iki tedavimde de embriyolarimda vardı %10 dan aşağı olması engel teşkil etmiyor. Yüzde çoğaldikca sıkıntı
Ö
Buradaki umut verici mesajları okumasam hiç aklıma bile gelmeyecek teşekkür ederim

Sizin regl belirtileriniz ne zaman sona erdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…