- 21 Ekim 2020
- 101
- 148
- 18
- 31
Merhaba neredeyse herkes bunları yaşıyor diyebiliriz sanırım :) yaşayan da endişeli yaşamayanda. Genel olarak ilaçların bu belirtileri yaptığı düşünülüyor.Az kalmış test gününüze inşallah pozitifi görürsünüzKızlar merhaba benim test tarihim 11 Mart perşembe ayaklarım çok üşüyor ısınmıyor mide bulantısı var regl sancısı yaşıyorum böyle Olan var mı endişeleniyorum
Benim bu ikinci denemem o yüzden sanırım böyle endişeleniyorum ayırt edemiyorum artık belirtileri adet gibi mi tutunma gibi mi :)Merhaba neredeyse herkes bunları yaşıyor diyebiliriz sanırım :) yaşayan da endişeli yaşamayanda. Genel olarak ilaçların bu belirtileri yaptığı düşünülüyor.Az kalmış test gününüze inşallah pozitifi görürsünüz
Hiç olumsuz düşünmeyin ben de anlattıklarınızın aynıları oldu hep regl oluyorum diye üzülüyordum hatta aynı dediğiniz gibi kan testine bile gitmesem mi acaba dedim ama çok şükür şimdi pozitif inşallah sizin de hayırlısıyla pozitif olurBen de aynı durumdayım 10 mart test günüm adet belirtilerinin hepsi var bel ağrısı akıntı ara ara karın ağrısı. Göğüslerimde hiç acı vs yok olumsuza iyice alıştırdım kendimi onun için test yapmayı bile düşünmedim
Aymeze sen idrar testini sabahmı yaptın. Ben azönvce Al bi markanuın testini yaptım. Tek çizgi. Sanki çokk silik bir ikinci çizgi var gibi. Sabahmı yapmalıydım. Çift koyuldu 10.gün diye ümitlenip yaptım azönceBelirtim yoktu canım sadece normal adet belirtileri kaşık batma bel ağrısı onun dışında hiç belirti aramadım zaten çok erken bunun için de . Sizin de 9martti sanırım
Öğlen gibi yaptım benim de silik çıktı iki kez yaptım ikisinde de silik çıktı. Çok normal canım hiç moralini bozma ben daha gidip kan testi vermedim yine aynı günümü bekliyorum. Sadece merakımı giderdim biraz. Hiç umutsuz olma sakın zaten öyle bişey olsaydı doktorlar 10. Gün yapın derdi. Boşuna bekletmiyorlar.Aymeze sen idrar testini sabahmı yaptın. Ben azönvce Al bi markanuın testini yaptım. Tek çizgi. Sanki çokk silik bir ikinci çizgi var gibi. Sabahmı yapmalıydım. Çift koyuldu 10.gün diye ümitlenip yaptım azönce
3 tedavi görünce haliyle tecrübe ede ede öğrenmiş oldukNe çok şey biliyorsunuz ya ben bunların hiçbirini bilmiyorum
Üç şey belirliyor en önemlisi hücre sayısı 3. Gün 8 hücre olması en iyisi kabul ediliyor. İkincisi içindeki ölü hücre sayısı yüzdesi biraz önceki sorduğun yani. Üçüncüsünü unuttumKızlar embriyoların kalitesi bölünen hücrelere göre mi belirleniyor?
BakınBenim bu ikinci denemem o yüzden sanırım böyle endişeleniyorum ayırt edemiyorum artık belirtileri adet gibi mi tutunma gibi mi :)
Bu yaptığım kaset testti. Sabah erken gebelik testini yapıcam. Ertesi gün kan vericem zaten. Sabah yapim diye bekledim diğerini. İlk başta biraz ağladım ama. Dedim hayırlısı böyle demekkiÖğlen gibi yaptım benim de silik çıktı iki kez yaptım ikisinde de silik çıktı. Çok normal canım hiç moralini bozma ben daha gidip kan testi vermedim yine aynı günümü bekliyorum. Sadece merakımı giderdim biraz. Hiç umutsuz olma sakın zaten öyle bişey olsaydı doktorlar 10. Gün yapın derdi. Boşuna bekletmiyorlar.
Sabah ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sonuç verir. Gün içinde sıvı tükettiğimiz için idrardaki hormon seyreliyordur.Aymeze sen idrar testini sabahmı yaptın. Ben azönvce Al bi markanuın testini yaptım. Tek çizgi. Sanki çokk silik bir ikinci çizgi var gibi. Sabahmı yapmalıydım. Çift koyuldu 10.gün diye ümitlenip yaptım azönce
Erken gebelik testide aldım. Onuda sabah yapıcam. Bakalım ne çıkacakSabah ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sonuç verir. Gün içinde sıvı tükettiğimiz için idrardaki hormon seyreliyordur.
İçime su serptiniz darısı başıma, inşallahBakınpelo16 belirtilerinden regl oluyorum diye üzüldüm yazmış, bende niye benim hiç belirtim yok, hiç tutmadı galiba yazmıştım, üzülmüştüm. İkimizde pozitifiz şu an, inşallah böyle devam eder. Belirtiyle çok alakası yok bence. Azıcık daha dayanın inşallah güzel haberlerinizi alırız
Hiç moral bozmaniza gerek yok bence. Doktorum bana evde testi bile önermedi aslında negatif ihtimali çok yüksek olduğu için. Direkt kan testi ver bekleyip dedi. Bu yüzden hiç sıkıntı etmeyin kendinize. Tabiki rabbim önce hayırlısıni nasip etsin ama sizin şuan sonucunuzun çıkmamış olma ihtimali çok fazla.Bu yaptığım kaset testti. Sabah erken gebelik testini yapıcam. Ertesi gün kan vericem zaten. Sabah yapim diye bekledim diğerini. İlk başta biraz ağladım ama. Dedim hayırlısı böyle demekki
Fotoğrafını atabilirmisniz çok mu silik biraz belli miAymeze sen idrar testini sabahmı yaptın. Ben azönvce Al bi markanuın testini yaptım. Tek çizgi. Sanki çokk silik bir ikinci çizgi var gibi. Sabahmı yapmalıydım. Çift koyuldu 10.gün diye ümitlenip yaptım azönce
ÖEmbriyo içindeki ölü hücre sayısını da ifade ediyor. Benim negatif olan iki tedavimde de embriyolarimda vardı %10 dan aşağı olması engel teşkil etmiyor. Yüzde çoğaldikca sıkıntı
Buradaki umut verici mesajları okumasam hiç aklıma bile gelmeyecek teşekkür ederimHiç olumsuz düşünmeyin ben de anlattıklarınızın aynıları oldu hep regl oluyorum diye üzülüyordum hatta aynı dediğiniz gibi kan testine bile gitmesem mi acaba dedim ama çok şükür şimdi pozitif inşallah sizin de hayırlısıyla pozitif olur
Sizin regl belirtileriniz ne zaman sona erdi peki?Hiç olumsuz düşünmeyin ben de anlattıklarınızın aynıları oldu hep regl oluyorum diye üzülüyordum hatta aynı dediğiniz gibi kan testine bile gitmesem mi acaba dedim ama çok şükür şimdi pozitif inşallah sizin de hayırlısıyla pozitif olur
Ben de pozitifim ben de lekelenme ve kanama dışında hiçbir belirti olmadı meselaSizin regl belirtileriniz ne zaman sona erdi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?