Fotosunu çektim ama. Fotoda hiç gözükmüyor. O yüzden sildim. Gün içindeki 6.idrarla yaptım. Yarın sabah ilk idrarla erken gebeliky testini yapıcam. Ama şu anda çok mutsuzum. Hep tek çizgi görmekten yorulmuşumFotoğrafını atabilirmisniz çok mu silik biraz belli mi
Hiç moral bozmaniza gerek yok bence. Doktorum bana evde testi bile önermedi aslında negatif ihtimali çok yüksek olduğu için. Direkt kan testi ver bekleyip dedi. Bu yüzden hiç sıkıntı etmeyin kendinize. Tabiki rabbim önce hayırlısıni nasip etsin ama sizin şuan sonucunuzun çıkmamış olma ihtimali çok fazla.
Benim doktorumda sakın yapma dedi. Ama dayanamadım. Allahım hakkımızda en hayırlısını versin diye dua ediyorum hep.İnşallah pozitifi görnek nasip olur. 6 yıldır tek çizgiden çok gerildim. Çok sağolun desteğiniz içinHiç moral bozmaniza gerek yok bence. Doktorum bana evde testi bile önermedi aslında negatif ihtimali çok yüksek olduğu için. Direkt kan testi ver bekleyip dedi. Bu yüzden hiç sıkıntı etmeyin kendinize. Tabiki rabbim önce hayırlısıni nasip etsin ama sizin şuan sonucunuzun çıkmamış olma ihtimali çok fazla.
İnşallah pozitif görürsünüz ama bence test günümüzü bekleyin doktorların bir bildiği var elbetBenim doktorumda sakın yapma dedi. Ama dayanamadım. Allahım hakkımızda en hayırlısını versin diye dua ediyorum hep.İnşallah pozitifi görnek nasip olur. 6 yıldır tek çizgiden çok gerildim. Çok sağolun desteğiniz için
Amin canım inşallah. Rabbimden diliyoruz insallah saglicakla nasip edecekBenim doktorumda sakın yapma dedi. Ama dayanamadım. Allahım hakkımızda en hayırlısını versin diye dua ediyorum hep.İnşallah pozitifi görnek nasip olur. 6 yıldır tek çizgiden çok gerildim. Çok sağolun desteğiniz için
Salı günü inşallah pozitif haberler vermek nasip olur.İnşallah pozitif görürsünüz ama bence test günümüzü bekleyin doktorların bir bildiği var elbet
Allah yardımcınız olsun . Zor bilirim. Umarım Allah ın mucizesi sizinle olurFotosunu çektim ama. Fotoda hiç gözükmüyor. O yüzden sildim. Gün içindeki 6.idrarla yaptım. Yarın sabah ilk idrarla erken gebeliky testini yapıcam. Ama şu anda çok mutsuzum. Hep tek çizgi görmekten yorulmuşum
9. gün kan testine gittim ben o gün kanamam oldu hatta onu da regl sandımSizin regl belirtileriniz ne zaman sona erdi peki?
valla çok da güzel anlattım teşekkür ederimÜç şey belirliyor en önemlisi hücre sayısı 3. Gün 8 hücre olması en iyisi kabul ediliyor. İkincisi içindeki ölü hücre sayısı yüzdesi biraz önceki sorduğun yani. Üçüncüsünü unuttumBugün bütün cevaplar benden olsun
İnşallahSalı günü inşallah pozitif haberler vermek nasip olur.
İnşallah çok sağolun güzel dualarınız içinAllah yardımcınız olsun . Zor bilirim. Umarım Allah ın mucizesi sizinle olur
1.kalite olan 3 .gun embriuosu illa 8 hücreli mi olur?yami düşük olmazmi pekiÜç şey belirliyor en önemlisi hücre sayısı 3. Gün 8 hücre olması en iyisi kabul ediliyor. İkincisi içindeki ölü hücre sayısı yüzdesi biraz önceki sorduğun yani. Üçüncüsünü unuttumBugün bütün cevaplar benden olsun
Düşük yada fazla oluyor. Mesela benim İlk tedavimde transfer edilen embriyo 10 hücreli ama dediğin gibi en iyi kalite olarak görülmüyor. 3. Gün için olması gereken 8 hücre.1.kalite olan 3 .gun embriuosu illa 8 hücreli mi olur?yami düşük olmazmi peki
Üçüncü de canım bölünme sırasında şekil benim boğumlarim orantısızdi. Aslında bu saydıklarımin hepsi tek bir şeye çıkıyor. Embriyo olması gerektiği gibi bölünüyor mu?? Bunu şeklinden, hücre sayısından içindeki ölü hücrelerden anlayıpta kalitesini beliriyorlar.valla çok da güzel anlattım teşekkür ederim
Demek hem hücre, hem kalite olması gerek iyi sonuç almak için....benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli inş güzel sonuç olur cnm.dualrin da beni katarmisnDüşük yada fazla oluyor. Mesela benim İlk tedavimde transfer edilen embriyo 10 hücreli ama dediğin gibi en iyi kalite olarak görülmüyor. 3. Gün için olması gereken 8 hücre.
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın. Cennet kokuluna kavuşursun.Demek hem hücre, hem kalite olması gerek iyi sonuç almak için....benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli inş güzel sonuç olur cnm.dualrin da beni katarmisn
Ins cnm allah razı olsun.cok az kaldı 8.gunum bittiHakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın. Cennet kokuluna kavuşursun.
Mrb hanımlar dun 5.gün embriyo transfer edilsi 18 mart test günüm bu ikinci tüp bebeğim hiç ama hiç bir belirtim yok ilkinde ilk günden rahimde basın ve agrı vardı bunda sanki hşç bşr şey yapılmamış gibi. Birde ilkinde kabızdım bunda ishal acaba hersferıdne farklı mıdır yoksa bu negatif mı olacak sizce
Umarim öyledirHer gebelik farklıymış. Bir arkadaş vardı burada. 3 gebelik geçirmiş hepsinde çok farklıydı diyordu :)
Canım ben ikisinde de ishal oldum doktora sordum Progestan fitilin yan etkisiymişMrb hanımlar dun 5.gün embriyo transfer edilsi 18 mart test günüm bu ikinci tüp bebeğim hiç ama hiç bir belirtim yok ilkinde ilk günden rahimde basın ve agrı vardı bunda sanki hşç bşr şey yapılmamış gibi. Birde ilkinde kabızdım bunda ishal acaba hersferıdne farklı mıdır yoksa bu negatif mı olacak sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?