Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim doktorumda sakın yapma dedi. Ama dayanamadım. Allahım hakkımızda en hayırlısını versin diye dua ediyorum hep.İnşallah pozitifi görnek nasip olur. 6 yıldır tek çizgiden çok gerildim. Çok sağolun desteğiniz için

İnşallah pozitif görürsünüz ama bence test günümüzü bekleyin doktorların bir bildiği var elbet

Amin canım inşallah. Rabbimden diliyoruz insallah saglicakla nasip edecek

Allah yardımcınız olsun . Zor bilirim. Umarım Allah ın mucizesi sizinle olur

valla çok da güzel anlattım teşekkür ederim

1.kalite olan 3 .gun embriuosu illa 8 hücreli mi olur?yami düşük olmazmi peki

1.kalite olan 3 .gun embriuosu illa 8 hücreli mi olur?yami düşük olmazmi peki
Düşük yada fazla oluyor. Mesela benim İlk tedavimde transfer edilen embriyo 10 hücreli ama dediğin gibi en iyi kalite olarak görülmüyor. 3. Gün için olması gereken 8 hücre.

valla çok da güzel anlattım teşekkür ederim
Üçüncü de canım bölünme sırasında şekil benim boğumlarim orantısızdi. Aslında bu saydıklarımin hepsi tek bir şeye çıkıyor. Embriyo olması gerektiği gibi bölünüyor mu?? Bunu şeklinden, hücre sayısından içindeki ölü hücrelerden anlayıpta kalitesini beliriyorlar.

Düşük yada fazla oluyor. Mesela benim İlk tedavimde transfer edilen embriyo 10 hücreli ama dediğin gibi en iyi kalite olarak görülmüyor. 3. Gün için olması gereken 8 hücre.
Demek hem hücre, hem kalite olması gerek iyi sonuç almak için....benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli inş güzel sonuç olur cnm.dualrin da beni katarmisn

Demek hem hücre, hem kalite olması gerek iyi sonuç almak için....benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli inş güzel sonuç olur cnm.dualrin da beni katarmisn
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın. Cennet kokuluna kavuşursun.

Mrb hanımlar dun 5.gün embriyo transfer edilsi 18 mart test günüm bu ikinci tüp bebeğim hiç ama hiç bir belirtim yok ilkinde ilk günden rahimde basın ve agrı vardı bunda sanki hşç bşr şey yapılmamış gibi. Birde ilkinde kabızdım bunda ishal acaba hersferıdne farklı mıdır yoksa bu negatif mı olacak sizce

Her gebelik farklıymış. Bir arkadaş vardı burada. 3 gebelik geçirmiş hepsinde çok farklıydı diyordu :)

Canım ben ikisinde de ishal oldum doktora sordum Progestan fitilin yan etkisiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…