Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İlkinde negatif olmus belirtilere rağmen bunda inşallah pozitif görürsünüz. Belirtisiz olup hamile olan birçok arkadaş var grupta. Daha çok yeni belirti aramayın bence

Ayy MaşaAllah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Amin İnşallah pozitif olur paylaşırım elbet
Bende 5 transferimden sonra tuvalete dayanamadım için son transferinde aklıma yetişkin bezleri geldi.ve eşime transferden sora odaya gelince hemen onu taktırdım zaten iç çamaşırı gibi giyiyorsun.bir bakıma bebek bezi gibi idrarı bayağı depoluyor...çıkınca yattigim yerden hiç kıpırdamadan o bölümü atlatmış oldum...tavsiye ederim...

Bşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mı
Bana özellikle tembihlediler reçetede ağızdan alınır yazıyor ama kesinlikle fitil olarak kullanacaksın dediler. Bence bir bildikleri vardır.

Canm bu ikinci bebegım ilki pozitifti.oyuzden kafam karıstı ya hıc belirti olmaması beni korkuttu
Bende 11.güne kadar belirti görmedim. Olmadı diye düşündüm. 11.gün sabah lekelenmem oldu, pozitif geldi sonucum. Çok kafanıza takmayın belirtileri. İnşallah pozitifi görürsünüz

Ne bileyim aniden geldi tutamadım çok üşüdüğüm için eşim eczaneye gitmişti hemşire geldi istersen yardım edeyim idrarını yap kalkıp bişey olmaz dedi bende dayanabileceğim biraz yatayım dedim hemşire çıktıktan sonra aniden gelmezmi altıma edecektim hoplayıp kalktım koştum olan oldu artık gerisi nasipdir canım. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitifleri görürüz. Benim ilk gün kasıkta sancı vardı biraz 2.gün sarı akıntı geldi bir kere, 3.gün belimde hafif ağrı var ama başka hiçbir şey hissetmedim ben de korkuyorum acaba tutmadımı diye. Hamile kalınca erkenden göğsümde ağrı olurdu bu kez yok. Belirtilere takılıp kendimizi dinleyip üzülmeyelim belirtisiz pozitif alanlar var. İnşallah bizimki de mucize olur gelir minnoşlarımız ❤

İlk hamileliğimde adetim geçikmişti test negatif çıktı bir süre daha bekledim ve doktora gittim doktor alttan ultrasonlu muayene yapacaktı ki azcık girdi durdu kızım sen gebesin elbet adet olmazsın dedi 6,5 haftalıktı kalbide küt küttü kısaca doktor o ayarı biliyor için rahat olsun

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım. Büyük olan erken gebelik testi.İdrara batırmamla çift çizgi hemen çıktı. 1 dkka bile sürmedi. Tecrübwli olan arkadaşlara soruyorum. İçtiğimiz ve vurulduğumuz iğnelerden çift çizgi çıkmamıştırr dimi. Çift çizgiyi erken gebelik testinde hwmen görüp kan değeri olumsuz olan varmıdır. Heycandan ölüyorum resmen

Eklentiler

• P_20210308_075130_vHDR_Auto.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
  • P_20210307_235358_vHDR_Auto.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
Tebrik ederim, bence hamilesin bugün kaçıncı günündü ? Kan verebilirsin.

Hayırlı olsun inşallah

Ben iğnelerden filan hemen çift çizgi çıktı diye çok telaşlandım. İlk defa çift çizgi görüyorum
O kadar çok tek çizgi gördük ki bünye kabul etmiyor artık çift çizgiyi şaka bir tarafa inşallah var çok güzel çıkmışlar darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…