İlkinde negatif olmus belirtilere rağmen bunda inşallah pozitif görürsünüz. Belirtisiz olup hamile olan birçok arkadaş var grupta. Daha çok yeni belirti aramayın benceMrb hanımlar dun 5.gün embriyo transfer edilsi 18 mart test günüm bu ikinci tüp bebeğim hiç ama hiç bir belirtim yok ilkinde ilk günden rahimde basın ve agrı vardı bunda sanki hşç bşr şey yapılmamış gibi. Birde ilkinde kabızdım bunda ishal acaba hersferıdne farklı mıdır yoksa bu negatif mı olacak sizce
Bende 5 transferimden sonra tuvalete dayanamadım için son transferinde aklıma yetişkin bezleri geldi.ve eşime transferden sora odaya gelince hemen onu taktırdım zaten iç çamaşırı gibi giyiyorsun.bir bakıma bebek bezi gibi idrarı bayağı depoluyor...çıkınca yattigim yerden hiç kıpırdamadan o bölümü atlatmış oldum...tavsiye ederim...Ayy MaşaAllah ne güzelRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Amin İnşallah pozitif olur paylaşırım elbet
İlkinde negatif olmus belirtilere rağmen bunda inşallah pozitif görürsünüz. Belirtisiz olup hamile olan birçok arkadaş var grupta. Daha çok yeni belirti aramayın Be
Bunu duyduguma sevindimCanım ben ikisinde de ishal oldum doktora sordum Progestan fitilin yan etkisiymiş
Bşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mıCanım ben ikisinde de ishal oldum doktora sordum Progestan fitilin yan etkisiymiş
Bana özellikle tembihlediler reçetede ağızdan alınır yazıyor ama kesinlikle fitil olarak kullanacaksın dediler. Bence bir bildikleri vardır.Bşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mı
Saol ıyıkı söyledin bende fitil alayım ozaman haklısın sana da öyle dediklerine göreBana özellikle tembihlediler reçetede ağızdan alınır yazıyor ama kesinlikle fitil olarak kullanacaksın dediler. Bence bir bildikleri vardır.
Bende 11.güne kadar belirti görmedim. Olmadı diye düşündüm. 11.gün sabah lekelenmem oldu, pozitif geldi sonucum. Çok kafanıza takmayın belirtileri. İnşallah pozitifi görürsünüzCanm bu ikinci bebegım ilki pozitifti.oyuzden kafam karıstı ya hıc belirti olmaması beni korkuttu
Özellikle fitil dedi daha etkiliymişBşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mı
Ne bileyim aniden geldi tutamadım çok üşüdüğüm içinBende 5 transferimden sonra tuvalete dayanamadım için son transferinde aklıma yetişkin bezleri geldi.ve eşime transferden sora odaya gelince hemen onu taktırdım zaten iç çamaşırı gibi giyiyorsun.bir bakıma bebek bezi gibi idrarı bayağı depoluyor...çıkınca yattigim yerden hiç kıpırdamadan o bölümü atlatmış oldum...tavsiye ederim...
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitifleri görürüz. Benim ilk gün kasıkta sancı vardı biraz 2.gün sarı akıntı geldi bir kere, 3.gün belimde hafif ağrı var ama başka hiçbir şey hissetmedim ben de korkuyorum acaba tutmadımı diye. Hamile kalınca erkenden göğsümde ağrı olurdu bu kez yok. Belirtilere takılıp kendimizi dinleyip üzülmeyelim belirtisiz pozitif alanlar var. İnşallah bizimki de mucize olur gelir minnoşlarımız ❤Mrb hanımlar dun 5.gün embriyo transfer edilsi 18 mart test günüm bu ikinci tüp bebeğim hiç ama hiç bir belirtim yok ilkinde ilk günden rahimde basın ve agrı vardı bunda sanki hşç bşr şey yapılmamış gibi. Birde ilkinde kabızdım bunda ishal acaba hersferıdne farklı mıdır yoksa bu negatif mı olacak sizce
İlk hamileliğimde adetim geçikmişti test negatif çıktı bir süre daha bekledim ve doktora gittim doktor alttan ultrasonlu muayene yapacaktı ki azcık girdi durdu kızım sen gebesin elbet adet olmazsın dediYok canım düşmez niye düşsünkeseyi görmek için mi 18 marta gün verdi bence kalp kese bir arada bakar.daha iyi öyle olması kese görmekle bitmiyor çünkü kalp atışını duymayinca ne bilim insan inanamıyor.ama bende şunu merak ediyorum acaba kalp atışını görmek içinde mi alttan bakar yoksa göbekten ultrasonla görünür mü acaba
Tebrik ederim, bence hamilesinKızlar sabah ilk idrarla yaptım. Büyük olan erken gebelik testi.İdrara batırmamla çift çizgi hemen çıktı. 1 dkka bile sürmedi. Tecrübwli olan arkadaşlara soruyorum. İçtiğimiz ve vurulduğumuz iğnelerden çift çizgi çıkmamıştırr dimi. Çift çizgiyi erken gebelik testinde hwmen görüp kan değeri olumsuz olan varmıdır. Heycandan ölüyorum resmen
Hayırlı olsun inşallahKızlar sabah ilk idrarla yaptım. Büyük olan erken gebelik testi.İdrara batırmamla çift çizgi hemen çıktı. 1 dkka bile sürmedi. Tecrübwli olan arkadaşlara soruyorum. İçtiğimiz ve vurulduğumuz iğnelerden çift çizgi çıkmamıştırr dimi. Çift çizgiyi erken gebelik testinde hwmen görüp kan değeri olumsuz olan varmıdır. Heycandan ölüyorum resmen
Testten 11.gün. Yarını bekleyelim dedi eşim. Daha garanti olsun diyorTebrik ederim, bence hamilesinbugün kaçıncı günündü ? Kan verebilirsin.
Ben iğnelerden filan hemen çift çizgi çıktı diye çok telaşlandım. İlk defa çift çizgi görüyorumHayırlı olsun inşallah
O kadar çok tek çizgi gördük ki bünye kabul etmiyor artık çift çizgiyiBen iğnelerden filan hemen çift çizgi çıktı diye çok telaşlandım. İlk defa çift çizgi görüyorum
Bugüne iğne etkisi kalmaz. İlk 3-4 gün çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş. Dayanabilirsen bekle, daha yüksek bi değer çıkar yarın ama bugünde net çıkar yaniTestten 11.gün. Yarını bekleyelim dedi eşim. Daha garanti olsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?