Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Gerçektenmi içim çok rahatladı. Allahım inşallah yarın kan testinde güzel sonuç görmeyi nasip eder

merhaba canım allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasipetsin benim trasnferden sonra bel ve kasık ağrısı oldu her gün çektim diyebilirim ama şu an o kadar yok korkmana gerek yok canım ilaçlar da bu ağrıları yapabiliyor zaten

evet canım belirtim coktu bel ve kasık ağrısı ama ilaçlarda yapabiliyor bunları ama benim ki biraz abartıydı...yıllarca beklemek insanı kendinden alyor:) 5 yılda ben uğrasıyorum canım ben ilk testimi 9 ğün yaptırdım canım korkma korkmanın faydası yok maaelseff hadi yap ve haber ver lütfen hayırlısı ile cıkacak inşş

Benim yaptırdığım merkezde transferden sonra hasta bakıcı sürgü veriyor altınıza çok rahat oluyor aklınızda olsun fikir olarak

Canım test taptım sabahki msjlara baksana bir

Kızlar bugün transfer dahil 4.gün wc ye gittiğimde biraz ıkındım sarı ile pembe 1 damla gibi yapışkan kıvamında akıntı geldi normalmidir sizce? Kasığımın sağ tarafında ayağıma vuran ağrı var korkuyorum. Ya Rabbim yavrularım sım sıkı tutunsunlar

Tebrikler hayırlısıyla artsın değeriniz inşallah

jel yada vitil kullanıyormusun canm ondan olabilir akıntılar korkma canım bizde de oluyor sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Cevabınız için teşekkür ederim benim azaldı o ağrılar 3. Gün çöktü bugün 7. Gün oldu bakalım hepimiz kucağımıza sağlıcakla alalım amin

Maşallah çok net çıkmış kanda da çıkar. İnşallah sevinçli haberlerle dönün ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…