Amin inşallah kandada görmek nasip olur hepimize. Dualarımız kabul olur inşO kadar çok tek çizgi gördük ki bünye kabul etmiyor artık çift çizgiyişaka bir tarafa inşallah var çok güzel çıkmışlar darısı bizim başımıza inşallah
Gerçektenmi içim çok rahatladı. Allahım inşallah yarın kan testinde güzel sonuç görmeyi nasip ederBugüne iğne etkisi kalmaz. İlk 3-4 gün çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş. Dayanabilirsen bekle, daha yüksek bi değer çıkar yarın ama bugünde net çıkar yaniErkekler sabırlı herşey gününde olsun istiyorlar
merhaba canım allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasipetsin benim trasnferden sonra bel ve kasık ağrısı oldu her gün çektim diyebilirim ama şu an o kadar yok korkmana gerek yok canım ilaçlar da bu ağrıları yapabiliyor zatenMerhaba öncelikle tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza. Sanıyorum daha önce bir yerde görmüştüm ona istinaden size sormak istedim. Benim ilk transferim 5. Gün dondurulmuş embriyo. 3. Günün gecesinden beri ara ara olan adet gibi ağrılar oluyor. Kasıklarım bazen batıyor. Bazen hiç bir şey yok. Açıkçası biraz korktum. Sizde belirtiler nasıl olmuştu acaba?
sağol canım iki tane edildiHAyırlı olsun canm çokk sevindim kaç embriyo transfer edildi
Belirti varmiydi. Hissetiginiz birseyler vardi galiba. Benimde 9mart test günü ama adet ağrısı ayaklarda üşüme var. Hep adete yakın böyle olurdum. Erken test yapmaya korkuyorum. 3.gün çift koydular. 6 yıldır bekliyoruz. İnş evet canı
evet canım belirtim coktu bel ve kasık ağrısı ama ilaçlarda yapabiliyor bunları ama benim ki biraz abartıydı...yıllarca beklemek insanı kendinden alyor:) 5 yılda ben uğrasıyorum canım ben ilk testimi 9 ğün yaptırdım canım korkma korkmanın faydası yok maaelseff hadi yap ve haber ver lütfen hayırlısı ile cıkacak inşşBelirti varmiydi. Hissetiginiz birseyler vardi galiba. Benimde 9mart test günü ama adet ağrısı ayaklarda üşüme var. Hep adete yakın böyle olurdum. Erken test yapmaya korkuyorum. 3.gün çift koydular. 6 yıldır bekliyoruz. İnş olur
Hayırlı olsunTestten 11.gün. Yarını bekleyelim dedi eşim. Daha garanti olsun diyor
Benim yaptırdığım merkezde transferden sonra hasta bakıcı sürgü veriyor altınıza çok rahat oluyor aklınızda olsun fikir olarakBende 5 transferimden sonra tuvalete dayanamadım için son transferinde aklıma yetişkin bezleri geldi.ve eşime transferden sora odaya gelince hemen onu taktırdım zaten iç çamaşırı gibi giyiyorsun.bir bakıma bebek bezi gibi idrarı bayağı depoluyor...çıkınca yattigim yerden hiç kıpırdamadan o bölümü atlatmış oldum...tavsiye ederim...
Canım test taptım sabahki msjlara baksana birevet canım belirtim coktu bel ve kasık ağrısı ama ilaçlarda yapabiliyor bunları ama benim ki biraz abartıydı...yıllarca beklemek insanı kendinden alyor:) 5 yılda ben uğrasıyorum canım ben ilk testimi 9 ğün yaptırdım canım korkma korkmanın faydası yok maaelseff hadi yap ve haber ver lütfen hayırlısı ile cıkacak inşş
gelmemiş canım mesaj tekrar atarmısın?Canım test taptım sabahki msjlara baksana bir
gelmemiş canım mesaj tekrar atarmısın?
Valla Allah razı olsun tek özet. Bende içiyorum okudum ama smdi akılda daha kalıcıVücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atmaması için, gebelik oluşumu döneminde meydana gelebilecek bağışıklık sistemince red reaksiyonunu engellemek amacıyla kullanılırmış
Tebrikler hayırlısıyla artsın değeriniz inşallahKızlar sabah ilk idrarla yaptım. Büyük olan erken gebelik testi.İdrara batırmamla çift çizgi hemen çıktı. 1 dkka bile sürmedi. Tecrübwli olan arkadaşlara soruyorum. İçtiğimiz ve vurulduğumuz iğnelerden çift çizgi çıkmamıştırr dimi. Çift çizgiyi erken gebelik testinde hwmen görüp kan değeri olumsuz olan varmıdır. Heycandan ölüyorum resmen
jel yada vitil kullanıyormusun canm ondan olabilir akıntılar korkma canım bizde de oluyor sıkı sıkı tutunsunlar inşallahKızlar bugün transfer dahil 4.gün wc ye gittiğimde biraz ıkındım sarı ile pembe 1 damla gibi yapışkan kıvamında akıntı geldi normalmidir sizce? Kasığımın sağ tarafında ayağıma vuran ağrı var korkuyorum. Ya Rabbim yavrularım sım sıkı tutunsunlar
Cevabınız için teşekkür ederimmerhaba canım allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasipetsin benim trasnferden sonra bel ve kasık ağrısı oldu her gün çektim diyebilirim ama şu an o kadar yok korkmana gerek yok canım ilaçlar da bu ağrıları yapabiliyor zaten
inşallah canım ya allahım isteyen herkese versinnCevabınız için teşekkür ederimbenim azaldı o ağrılar 3. Gün çöktü bugün 7. Gün oldu bakalım hepimiz kucağımıza sağlıcakla alalım amin
İnşallah canım amin ❤ vagifem 3 gündür kullanıyorumjel yada vitil kullanıyormusun canm ondan olabilir akıntılar korkma canım bizde de oluyor sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Maşallah çok net çıkmışKızlar sabah ilk idrarla yaptım. Büyük olan erken gebelik testi.İdrara batırmamla çift çizgi hemen çıktı. 1 dkka bile sürmedi. Tecrübwli olan arkadaşlara soruyorum. İçtiğimiz ve vurulduğumuz iğnelerden çift çizgi çıkmamıştırr dimi. Çift çizgiyi erken gebelik testinde hwmen görüp kan değeri olumsuz olan varmıdır. Heycandan ölüyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?