Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim de ilk seferki düşükle sonlandı. Nasıl hatırladın valla, unutmuşum ben, o deneme dönemini komple hafızamdan sildim :)
17Şubat’ta yeni transfer oldum, bu ayın 19unda muayenem var. Ama benim hiç umudum yok içimde, heyecanım yok. Sanırım üzülmemek için kendimi buna zorluyorum.
Test günü haberini bekliyorum o zaman :)

Allahtan ümit kesilmez İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün gönlüne göre versin canım ❤ benimde transferim aralıktan beri erteleniyordu sürekli bir aksilik bu seferde e2 biraz düşük çıkmıştı dr.um önümüzdeki ay yapalım istersen dedi ben ertelemek istemedim yoruldum artık. Bu son denememiz olsun ve bizlere mutluluk getirsin. Rabbim kucağımızı doldursun

Hemşire ilaçlardan çift çizgi çıkmış olabilir. Hemen sevinmeyin dedi. Kana bakıcaz dedi. İlaçlar çok etkiliyormuş. Birazcık ümitlenmiştim. Böyle çift çizgiyi görüp negatif olan varmı kanda. 3 saat nasıl geceçek

Selam kizlar bugün transferin 8. Günü dayanamadım kan verdim sabah 0.5 çıktı bundan sonra değişen var mı hiç

Valla canım iki kere aşılama yaptırdım şuanda ikinci tüp bebek transferimin sonucunu bekliyorum çarşamba günü test günüm bu zamana kadar ilaçların etkisi ile bile pozitifi görmedim bence hamilesin

Valla canım iki kere aşılama yaptırdım şuanda ikinci tüp bebek transferimin sonucunu bekliyorum çarşamba günü test günüm bu zamana kadar ilaçların etkisi ile bile pozitifi görmedim bence hamilesin
O kadar kötü oldumki. Suratları asıldı. Tüm negatif enerjiyi alıp. Eşimle demekki iğne ilaçlardan hemen çift çizgi çıktı diye kan verdik. Mideme ağrı girdi.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Kızlar msj bekliyorum sizlerden bilgisi olan yokmu
Ben ilaçlardan olduğunu sanmıyorum sadece ovitrelle iğnesinin etkisi 10 güne kadar sürer ama başka ilaçların etkisiyle pozitif çıkacağını sanmıyorum. Boşuna stres yapmış olursunuz muhtemelen gebesiniz

Ovitrella vurulmadım ben ama. G ile başlayan bir iğne vuruldum.

O kadar kötü oldumki. Suratları asıldı. Tüm negatif enerjiyi alıp. Eşimle demekki iğne ilaçlardan hemen çift çizgi çıktı diye kan verdik. Mideme ağrı girdi.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Doktorlar gebelik testlerini pek sevmiyor ama gününüz gelmiş zaten. 11.günde gebelik testi yanlış gösterecekse niye var bu testler. Bence onlar pozitifi kendileri haber vermek istediler, başka birşey gelmiyor aklıma :) Üzme kendini, az daha sabret

Ay çok güzel yazmışsınız. Allahım inşallah güzel haberler paylaşırım

HAyırlı olsun canm inş pozitif olacan, benm 1 embriyom var 3 gün dondurdular bugün gidiyorum dr e adetin 4 cü günndryim ne olacak bilmiyorum stres yok

HAyırlı olsun canm inş pozitif olacan, benm 1 embriyom var 3 gün dondurdular bugün gidiyorum dr e adetin 4 cü günndryim ne olacak bilmiyorum
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin stres yok kafanı başka şeylerle meşğül ett,cok düşünme ne olur

17 Mart’ta transfer oldum, test günüme kadar hiç belirti göstermedim, hala da tek belirtim memelerde hassasiyet diyebilirim.
Ama bunun yanında son iki gündür şiddetli bir baş dönmesi eklendi, baş dönmesi zamanları bu zamanlar mıdır, aranızda tecrübe eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…