17 Şubat mı canım17 Mart’ta transfer oldum, test günüme kadar hiç belirti göstermedim, hala da tek belirtim memelerde hassasiyet diyebilirim.
Ama bunun yanında son iki gündür şiddetli bir baş dönmesi eklendi, baş dönmesi zamanları bu zamanlar mıdır, aranızda tecrübe eden var mı?
Çatlama iğneleri biraz etkiliymiş. Bence hamilesiniz. Kalbinizi ferah tutun. İdrarda çıkan kanda rahat çıkar.Hemşire ilaçlardan çift çizgi çıkmış olabilir. Hemen sevinmeyin dedi. Kana bakıcaz dedi. İlaçlar çok etkiliyormuş. Birazcık ümitlenmiştim. Böyle çift çizgiyi görüp negatif olan varmı kanda. 3 saat nasıl geceçek
Evet 17Şubat17 Şubat mı canım
17 Şubat olacak17 Mart’ta transfer oldum, test günüme kadar hiç belirti göstermedim, hala da tek belirtim memelerde hassasiyet diyebilirim.
Ama bunun yanında son iki gündür şiddetli bir baş dönmesi eklendi, baş dönmesi zamanları bu zamanlar mıdır, aranızda tecrübe eden var mı?
Aynı gün olmuşuz. Ben bu ara stres asabiyet durumundayım. Beklemek mı böyle yaptı bilemiyorum.17 Şubat olacak
Benimde 17 Şubat' aynıyız .benimde bir belirtim yok . meme hassasiyeti ilk günden vardı.hatta bayada büyüdü ama baş dönmem yok.17 Şubat olacak
Sizi ne zaman çağırdı kalp atışı içinAynı gün olmuşuz. Ben bu ara stres asabiyet durumundayım. Beklemek mı böyle yaptı bilemiyorum.
Sonucunuz ne çıktı acaba?Kızlar msj bekliyorum sizlerden bilgisi olan yokmu
Bence erken yapmışsınız test gününüzü bekleyinSelam kizlar bugün transferin 8. Günü dayanamadım kan verdim sabah 0.5 çıktı bundan sonra değişen var mı hiç
17 Mart'taSizi ne zaman çağırdı kalp atışı için
Canım ben doğal yoldan hamile kaldığımda ilk belirtim başım dönüyordu. Bu kez transfer gününden beri başım dönüyor sanırım bu kez benimki hormon ilaçlardan olsa gerek. İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir evde idrar testi yapmadınmı canım ep ey geçmiş?17 Mart’ta transfer oldum, test günüme kadar hiç belirti göstermedim, hala da tek belirtim memelerde hassasiyet diyebilirim.
Pişman oldum zaten çok acele ettim durduk yere canım sıkıldı inşallah değişir bakalım hayırlısı neyse o olsunBence erken yapmışsınız test gününüzü bekleyin
İnşallah pozitifi görürsünüz ama test gününüzde yapın lütfen doktorlarım elbet bir bildiği varPişman oldum zaten çok acele ettim durduk yere canım sıkıldı inşallah değişir bakalım hayırlısı neyse o olsun
Gözün aydın canım alttan bakılırsa görünüray kızlar 16 ğünüm 1735 olmus artık kese görünür heralde:)
ay cok heyacanlandım msj attım yarın geleyimmi diye dönüş bekliyorum:)Gözün aydın canım alttan bakılırsa görünür
Canım zor bir durum çok üzüldüm ama en kısa zamanda kendini toplaman ve yeniden denemem umuduyla...Kızlar kan testim negatif çıktı.
Hadi hayırlısı bakalım iyi haberlerleay cok heyacanlandım msj attım yarın geleyimmi diye dönüş bekliyorum:)
inşallah canım 5 seneden snra alırım kucağımaHadi hayırlısı bakalım iyi haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?