Üzüldüm canım, zor bi yol ama pes etmek yok. İnşallah en kısa zamanda beklediğin güzel haberi alırsınKızlar kan testim negatif çıktı.
Teşekkürler, kendinize iyi bakın hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim hepinizinCanım zor bir durum çok üzüldüm ama en kısa zamanda kendini toplaman ve yeniden denemem umuduyla...
Canım senin de dünya emekçi kadınlar günün kutlu olsunTeşekkürler, kendinize iyi bakın hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim hepinizin
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Amin inşallahÜzüldüm canım, zor bi yol ama pes etmek yok. İnşallah en kısa zamanda beklediğin güzel haberi alırsın
Ya canım sıkma canını boş yere yapmışsın bence hem bak hemşire normal demişBugün banada rahat battı heralde, kendimi bi strese sokayım dedim. Sabah iğneye gitmiştim. Duramadım bir daha kan verdim. 2531 geldi sonuç. 3.gün embriyosu 20.gün. Neyse hemen hesap yaptım. İlk kanım 2.4 kat artmıştı. Ona göre hesapladım. Benim sonuç düşük kaldıHemşireme yazdım artış hızı düşmüş diye. Hesap yaptı gayet normal dedi, bir daha kan verme dedi Cumartesi randevum, ama aklıma düştü bi kere. Durduk yere canımı sıktım yani
Benim 8.gün oldu, cumaya az kaldı bekliyorum sabırsızlıklaCanlar hepinize merhaaabaaaabugün çok emerjiyim nedense....için kıpır kıpır...kimler napio,nasıl gecio bekleme süreciniz,ne kadar kaldı?benim 7.gün.hadi
Resmen kaşındım yaniYa canım sıkma canını boş yere yapmışsın bence hem bak hemşire normal demişah bizim şu içimizdeki korkular
Tabi canım ne gerek varResmen kaşındım yanizaten beklemek zor bi de kafaya bişeyi takıp beklemek...
Hemşirede her gün kan verip sınava hazırlanır gibi hesap yapacak ışığı gördü bende sıkı sıkı tembihledi kan verme diyehayırlısı bakalım
Sonucu bekliyoruzAy çok güzel yazmışsınız. Allahım inşallah güzel haberler paylaşırım
Evet çok zor o daTabi canım ne gerek varben üç defa kan verdim tek bir defa daha vermek istemiyorum geçen dış gebelik olmustu bir ay boyunca kan vermiştim ne zor şey rabbim kimseye yaşatmasın
Benim de perşembe.Benim 8.gün oldu, cumaya az kaldı bekliyorum sabırsızlıkla
5.gün embriyosu, 2 tane transfer edildi, kalitesi 5 plus falan dediler amaBenim de perşembe.kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi, kalite vs biraz bahsedermsn
doktorların vardır bildigi neden vitil olarak kullanmıyorsunuz benim ğünde 3 kere sabah yapyorum işten eve gidince birde gece yatmadan yapıyorum siz kafanıza göre davranamazsınızBşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mı
ben kullanıyorum canm dr pozitifi görünce 5 ğün yarım al ve bırak dediKızlar aranızda prednol 16 mg kullanlar varmı?
Çok iyi anlıyorum seni, evdeki hesap çarşıya uymuyor. Masraf sürekli katlanarak artıyor. Biraz zamanınız var düşünün,şartlar uygun olursa toplatırsın olmazsa da kısmet. O bir embriyo sana pozitifi getirsin inşallahKızlar çıktım hastaneden doktor bu ay geçici kistler oluşmuş dedi cyclo yazdı aldım embriyom 1 kaliteymiş buna sevindim ama birdaha toplamamız lazım dedi eşime doktor bu ay olmaz kistten kurtulalım dedi yumurta toplamada oluşmuş çok ufak geçici kistmiş ilaç bitince adet olacan gel dedi eşimede sizde düşünün dedi tekrar opu için maddi olarak çöktük çok pahalı tüp bebek 14 bin değil 20 bini geçti herşeyle
İnş canm inş eşimidr anlıyorum bu tüp bebek sadece bebekle kalmıyor heryereen para gidiyor düşünüyoruz eşimle tmm toplatalım ya olmazsa döllenemzse zaten 4 yumurta toplandı o kadar ilaca rağmen yoruldum...Çok iyi anlıyorum seni, evdeki hesap çarşıya uymuyor. Masraf sürekli katlanarak artıyor. Biraz zamanınız var düşünün,şartlar uygun olursa toplatırsın olmazsa da kısmet. O bir embriyo sana pozitifi getirsin inşallah
Valla öyle bizim de 20 bini bulmuştu ya ilk yaparken bari sonuca ulaşsak gene üzülmeyiz umarım pozitif olur sonucunuzKızlar çıktım hastaneden doktor bu ay geçici kistler oluşmuş dedi cyclo yazdı aldım embriyom 1 kaliteymiş buna sevindim ama birdaha toplamamız lazım dedi eşime doktor bu ay olmaz kistten kurtulalım dedi yumurta toplamada oluşmuş çok ufak geçici kistmiş ilaç bitince adet olacan gel dedi eşimede sizde düşünün dedi tekrar opu için maddi olarak çöktük çok pahalı tüp bebek 14 bin değil 20 bini geçti herşeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?