Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bugün banada rahat battı heralde, kendimi bi strese sokayım dedim. Sabah iğneye gitmiştim. Duramadım bir daha kan verdim. 2531 geldi sonuç. 3.gün embriyosu 20.gün. Neyse hemen hesap yaptım. İlk kanım 2.4 kat artmıştı. Ona göre hesapladım. Benim sonuç düşük kaldı Hemşireme yazdım artış hızı düşmüş diye. Hesap yaptı gayet normal dedi, bir daha kan verme dedi Cumartesi randevum, ama aklıma düştü bi kere. Durduk yere canımı sıktım yani

Ya canım sıkma canını boş yere yapmışsın bence hem bak hemşire normal demişah bizim şu içimizdeki korkular

Ya canım sıkma canını boş yere yapmışsın bence hem bak hemşire normal demişah bizim şu içimizdeki korkular
Resmen kaşındım yani zaten beklemek zor bi de kafaya bişeyi takıp beklemek...
Hemşirede her gün kan verip sınava hazırlanır gibi hesap yapacak ışığı gördü bende sıkı sıkı tembihledi kan verme diye hayırlısı bakalım

Tabi canım ne gerek varben üç defa kan verdim tek bir defa daha vermek istemiyorum geçen dış gebelik olmustu bir ay boyunca kan vermiştim ne zor şey rabbim kimseye yaşatmasın

Bşr de progestanı Dr um ısrarla fitil olarak al dedi ama sanki hepsi boşa gidiyor gıbı geliyor diye ben agızdan alıyorum herhangi Bı sorun olmaz degıl mı
doktorların vardır bildigi neden vitil olarak kullanmıyorsunuz benim ğünde 3 kere sabah yapyorum işten eve gidince birde gece yatmadan yapıyorum siz kafanıza göre davranamazsınız

Kızlar çıktım hastaneden doktor bu ay geçici kistler oluşmuş dedi cyclo yazdı aldım embriyom 1 kaliteymiş buna sevindim ama birdaha toplamamız lazım dedi eşime doktor bu ay olmaz kistten kurtulalım dedi yumurta toplamada oluşmuş çok ufak geçici kistmiş ilaç bitince adet olacan gel dedi eşimede sizde düşünün dedi tekrar opu için maddi olarak çöktük çok pahalı tüp bebek 14 bin değil 20 bini geçti herşeyle

Çok iyi anlıyorum seni, evdeki hesap çarşıya uymuyor. Masraf sürekli katlanarak artıyor. Biraz zamanınız var düşünün,şartlar uygun olursa toplatırsın olmazsa da kısmet. O bir embriyo sana pozitifi getirsin inşallah

İnş canm inş eşimidr anlıyorum bu tüp bebek sadece bebekle kalmıyor heryereen para gidiyor düşünüyoruz eşimle tmm toplatalım ya olmazsa döllenemzse zaten 4 yumurta toplandı o kadar ilaca rağmen yoruldum...

Valla öyle bizim de 20 bini bulmuştu ya ilk yaparken bari sonuca ulaşsak gene üzülmeyiz umarım pozitif olur sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…