Ah o sıkışıklık yok mu yaaaaaaa5.gün embriyosu, 2 tane transfer edildi, kalitesi 5 plus falan dediler amainan sıkısık oldugum için kaliteye odaklanmadım
Hiç lekelenmem olmadı, bel ve kasık agrımvar ama belirti olarak görmüyorum adetim yaklaşıyor ondan olabilir birde ilaçlar beni çok yıprattı ondan dolayı da agrılarım var.ilaçlar yan etki yaptıgı için şu belirtim var diyemiyorumAh o sıkışıklık yok mu yaaaaaaabenim de 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane verildi bende sonuç bekliyrm. Sen belirti vs yaşadın mi az da olsa...leke oldu mu
Bende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor oyuzden sana sordum cnmHiç lekelenmem olmadı, bel ve kasık agrımvar ama belirti olarak görmüyorum adetim yaklaşıyor ondan olabilir birde ilaçlar beni çok yıprattı ondan dolayı da agrılarım var.ilaçlar yan etki yaptıgı için şu belirtim var diyemiyorum
Bende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor
Kesinlikle acaba birşey mi oldu, neden böyleyim diye ama ben ilaçlardan dolayı ilk günden beri rahatsızlık çekiyorumBende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor oyuzden sana sordum cnm
Inss keske ekimde basvurduk tüp bebege 6 ay oldu bari pozitif alsak sonundaValla öyle bizim de 20 bini bulmuştu ya ilk yaparken bari sonuca ulaşsak gene üzülmeyiz umarım pozitif olur sonucunuz
Hayirli olsun canm Rabbim tamamina erdirsin insArkadaslar hepinize çok ama çok teşekkürler. 298 çıktı sonuç. Çarşamba tekrar yapıcaz testi. Şarjım çok az. Eşimde yemeğe çıkarttı. Eve gidince şarja takıp okucam yazdıklarınızı. Desteğinize çok teşekkürler. Çokbsağolun
İnşallahInss keske ekimde basvurduk tüp bebege 6 ay oldu bari pozitif alsak sonunda
lalis Hayrli olsun cnm.darisi başıma inş....Bnde sonuç beklemedeyim .son 3 gün nasipse.sen de belirti vs varmıydı?kaçıncı gün embriyosu kalite vs bilgi verrmsnArkadaslar hepinize çok ama çok teşekkürler. 298 çıktı sonuç. Çarşamba tekrar yapıcaz testi. Şarjım çok az. Eşimde yemeğe çıkarttı. Eve gidince şarja takıp okucam yazdıklarınızı. Desteğinize çok teşekkürler. Çokbsağolun
Hayırlı olsun canımmmm ya çok sevindim gerçektenArkadaslar hepinize çok ama çok teşekkürler. 298 çıktı sonuç. Çarşamba tekrar yapıcaz testi. Şarjım çok az. Eşimde yemeğe çıkarttı. Eve gidince şarja takıp okucam yazdıklarınızı. Desteğinize çok teşekkürler. Çokbsağolun
Hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallahArkadaslar hepinize çok ama çok teşekkürler. 298 çıktı sonuç. Çarşamba tekrar yapıcaz testi. Şarjım çok az. Eşimde yemeğe çıkarttı. Eve gidince şarja takıp okucam yazdıklarınızı. Desteğinize çok teşekkürler. Çokbsağolun
Lekelenmeden korkma canım tutunma işaretidir İnşallahKızlar ne olur bana bilgisi olan yazsın elim ayağım titriyor, kalp atışı hızı değişti,heyecandan endiseden kasiklarim ağrıdı.bugun 9.günüm çok hafif sulu renk de hafif açık pembe kahve gibi leke geldi.beu beni çok korkutuyor. Ne olur olumsuz da olsa olumluda olsa yazın bilgilendirin ltfen
Hayırlı olsun canımKizlar sanirim gene yumurta toplatqcaz esim düsündü o kadar emek verdim dedi bari urasim dedi ama dier adeti beklicez daha yeni bitti adetim 1 ay daha uzadi
Genellikle kahve ve pembe yerleşme kanaması olarak biliniyor ama doktorunuza mutlaka haber verinKızlar ne olur bana bilgisi olan yazsın elim ayağım titriyor, kalp atışı hızı değişti,heyecandan endiseden kasiklarim ağrıdı.bugun 9.günüm çok hafif sulu renk de hafif açık pembe kahve gibi leke geldi.beu beni çok korkutuyor. Ne olur olumsuz da olsa olumluda olsa yazın bilgilendirin ltfen
17 martSizi ne zaman çağırdı kalp atışı için
Beklemek çok sinir bozabiliyor, bende de var o ani sinirlenmeler :)Aynı gün olmuşuz. Ben bu ara stres asabiyet durumundayım. Beklemek mı böyle yaptı bilemiyorum.
Peki bunun yanında bele ağrı girmesi normalmidir?Lekelenmeden korkma canım tutunma işaretidir İnşallah
Kanda 3 kez gördüm pozitifi, idrar testi hiç yapmadım. Dönme iki gündür var, yüksek tansiyon hastasıyım, acaba ondan mı dedim ama ölçtüm, değilmiş :) inşallah belirtidirCanım ben doğal yoldan hamile kaldığımda ilk belirtim başım dönüyordu. Bu kez transfer gününden beri başım dönüyor sanırım bu kez benimki hormon ilaçlardan olsa gerek. İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir evde idrar testi yapmadınmı canım ep ey geçmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?