Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

5.gün embriyosu, 2 tane transfer edildi, kalitesi 5 plus falan dediler ama inan sıkısık oldugum için kaliteye odaklanmadım
Ah o sıkışıklık yok mu yaaaaaaa benim de 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane verildi bende sonuç bekliyrm. Sen belirti vs yaşadın mi az da olsa...leke oldu mu

Ah o sıkışıklık yok mu yaaaaaaa benim de 3.gün embriyosu 1.kalite 2 tane verildi bende sonuç bekliyrm. Sen belirti vs yaşadın mi az da olsa...leke oldu mu
Hiç lekelenmem olmadı, bel ve kasık agrımvar ama belirti olarak görmüyorum adetim yaklaşıyor ondan olabilir birde ilaçlar beni çok yıprattı ondan dolayı da agrılarım var.ilaçlar yan etki yaptıgı için şu belirtim var diyemiyorum

Bende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor oyuzden sana sordum cnm

Bende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor

Bende cicikler bel 2.günden sonra başladı şişti,bel de sızı ağrı da değil değişik bisey.ama bu 3 gündür rahatım.vucutta bisey olunca tedirgin ettiriyor oyuzden sana sordum cnm
Kesinlikle acaba birşey mi oldu, neden böyleyim diye ama ben ilaçlardan dolayı ilk günden beri rahatsızlık çekiyorum o yüzden şu belirti var diyemiyorum

lalis Hayrli olsun cnm.darisi başıma inş....Bnde sonuç beklemedeyim .son 3 gün nasipse.sen de belirti vs varmıydı?kaçıncı gün embriyosu kalite vs bilgi verrmsn

Hayırlı olsun canımmmm ya çok sevindim gerçekten rabbim sonuna kadar güzel ilerletsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

Hayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallah

Kızlar ne olur bana bilgisi olan yazsın elim ayağım titriyor, kalp atışı hızı değişti,heyecandan endiseden kasiklarim ağrıdı.bugun 9.günüm çok hafif sulu renk de hafif açık pembe kahve gibi leke geldi.beu beni çok korkutuyor. Ne olur olumsuz da olsa olumluda olsa yazın bilgilendirin ltfen

Lekelenmeden korkma canım tutunma işaretidir İnşallah

Kizlar sanirim gene yumurta toplatqcaz esim düsündü o kadar emek verdim dedi bari urasim dedi ama dier adeti beklicez daha yeni bitti adetim 1 ay daha uzadi

Genellikle kahve ve pembe yerleşme kanaması olarak biliniyor ama doktorunuza mutlaka haber verin

Kanda 3 kez gördüm pozitifi, idrar testi hiç yapmadım. Dönme iki gündür var, yüksek tansiyon hastasıyım, acaba ondan mı dedim ama ölçtüm, değilmiş :) inşallah belirtidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…