Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Tebrik ederim L lalis85 hayırlı olsun
Benim de 9. gün 299 çıkmıştı
İnşallah sağlıkla tamamına ersin

doktorların vardır bildigi neden vitil olarak kullanmıyorsunuz benim ğünde 3 kere sabah yapyorum işten eve gidince birde gece yatmadan yapıyorum siz kafanıza göre davranamazsınız
Kafama göre kullanmiyorum tabıkı öyle bir lüksümüz de yok zaten . Sadece bana baş agrısı yapar fitil olarak kullan dedi ısrarla bunu söyledi acaba Baska bir nedeni var mıydı onu merak ettim de sordum canm.

Kafama göre kullanmiyorum tabıkı öyle bir lüksümüz de yok zaten . Sadece bana baş agrısı yapar fitil olarak kullan dedi ısrarla bunu söyledi acaba Baska bir nedeni var mıydı onu merak ettim de sordum canm.
Yok bas agrısı bas dönmesi gibi yan etkiler yapıyor diye biliyorum ben de en iyisi doktorunuzun dediği gibi kullanmak

Hayırlı olsun canımmmm ya çok sevindim gerçekten rabbim sonuna kadar güzel ilerletsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Aminn insallah canım. Çarşamba tekrar kan vericem.Kese için gün vericek.Allahım inşallah hayırlısıyla devamı güzelce ilerler

12. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor

Merhaba arkadaslar insallah hepimizin tutar.Ben dun dondurulmus 6.gun embiryosu transferi oldum asiri asiri su ictim ama yine de doktor yeteri kadar degil dedi sonda ile su gonderdi.Transfer sonrasi eve gelirken cok cok kustum eve geldim ilaclarimi icemedim kustum yemek yiyemedim basagrisi da cabasi cok krkuyorum bebegime bir sey oldu mu tabi oanikte oldum stres.Ilk gun badima bunlarin gelmesi beni cok uzdu.2.transferim bu cok yoruldum artik.Basina boyle gelen var mi bebegimi hic hissetmiyorum

Kızlar gunaydinnnnnnnnn...canlar dün yazmıştım sizlere leke ile ilgili.cok.hafif pencereye sildiğimde hafif sulu pembemsi kahve karışık leke geldi.ve geldikten bu sabah kasiklarima ara ara agro girip duruo,bidaha başlio, belde arada öğle.bu normal mi böyle durum yaşayanlar bana bilgi verebilirmisinz

28 şubat’da transfer oldum bugün transfer sonrası 9. Günüm gebelik testi yaptım ama emin olamadım günlerdir sizleri okuyorum size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…