doktoruma ulaşamadım hhemşireme yazdım korkulacak bisey yok çok kanama olmadığı sürece dediGenellikle kahve ve pembe yerleşme kanaması olarak biliniyor ama doktorunuza mutlaka haber verin
Tebrik ederim L lalis85 hayırlı olsunArkadaslar hepinize çok ama çok teşekkürler. 298 çıktı sonuç. Çarşamba tekrar yapıcaz testi. Şarjım çok az. Eşimde yemeğe çıkarttı. Eve gidince şarja takıp okucam yazdıklarınızı. Desteğinize çok teşekkürler. Çokbsağolun
Benim de reglime 2 gün kala kanamam olmuştu endişelenme inşallah tutunma belirtisidirdoktoruma ulaşamadım hhemşireme yazdım korkulacak bisey yok çok kanama olmadığı sürece dedi
Bel ağrısı kasık ağrısı normaldir canım. İnşallah sonucun pozitif olur❤Peki bunun yanında bele ağrı girmesi normalmidir?
ayy pelocum ims ööyledir. Testime 3 gün kaldı.midemde tuhaf .inş cnmBenim de reglime 2 gün kala kanamam olmuştu endişelenme inşallah tutunma belirtisidir
Kafama göre kullanmiyorum tabıkı öyle bir lüksümüz de yok zaten . Sadece bana baş agrısı yapar fitil olarak kullan dedi ısrarla bunu söyledi acaba Baska bir nedeni var mıydı onu merak ettim de sordum canm.doktorların vardır bildigi neden vitil olarak kullanmıyorsunuz benim ğünde 3 kere sabah yapyorum işten eve gidince birde gece yatmadan yapıyorum siz kafanıza göre davranamazsınız
Yok bas agrısı bas dönmesi gibi yan etkiler yapıyor diye biliyorum ben de en iyisi doktorunuzun dediği gibi kullanmakKafama göre kullanmiyorum tabıkı öyle bir lüksümüz de yok zaten . Sadece bana baş agrısı yapar fitil olarak kullan dedi ısrarla bunu söyledi acaba Baska bir nedeni var mıydı onu merak ettim de sordum canm.
Şimdi hangi aşamadasın. Kese için gün ne zaman verdiler. Birde ikizmi peki
İnşallah canım. Çarşamba tekrar vericem kanı inşallah herşey yolunda gider. 6 yıldır ilki yaşadık. İnşallah bu mutluluk hiç bitnez Allahın izniyleHayırlı olsun çok sevindim kat kat artsın inşallah
Aminn insallah canım. Çarşamba tekrar kan vericem.Kese için gün vericek.Allahım inşallah hayırlısıyla devamı güzelce ilerlerHayırlı olsun canımmmm ya çok sevindim gerçektenrabbim sonuna kadar güzel ilerletsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Amin canım inşallahAminn insallah canım. Çarşamba tekrar kan vericem.Kese için gün vericek.Allahım inşallah hayırlısıyla devamı güzelce ilerler
Amin inşallajİnşallah canım. Çarşamba tekrar vericem kanı inşallah herşey yolunda gider. 6 yıldır ilki yaşadık. İnşallah bu mutluluk hiç bitnez Allahın izniyle
Amin arkadaşımHayirli olsun canm Rabbim tamamina erdirsin ins
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasib etsin ❤İnşallah canım. Çarşamba tekrar vericem kanı inşallah herşey yolunda gider. 6 yıldır ilki yaşadık. İnşallah bu mutluluk hiç bitnez Allahın izniyle
İnşallah arkadaşım hayırlısıyla kesesi kalp atışlarını duymak nasip olsunHayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasib etsin ❤
Bel ağrısı kasık ağrısı normaldir canım. İnşallah sonucun pozitif o
Arada midem de kötü oluyor duruo .inş güzel olur sonuçBel ağrısı kasık ağrısı normaldir canım. İnşallah sonucun pozitif olur❤
Merhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?